silverstone 01.10.03, 10:26 Rozpoczęłam! Nigdy nie potrafiłam się oprzeć kuszącym propozycjom :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makary0 Re: Rozpocznij nowy watek.... 01.10.03, 10:42 Musisz ćwiczyć silną wolę, sprawi Ci jeszcze wiekszą radość jak się nie oprzesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Rozpocznij nowy watek.... 01.10.03, 10:45 Bzdura! Najwieksza frajde mam jak sie zaczynam lamac :) makary0 napisał: > Musisz ćwiczyć silną wolę, sprawi Ci jeszcze wiekszą radość jak się nie > oprzesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Rozpocznij nowy watek.... 01.10.03, 10:55 Ale przy słabej woli to mawet nie odczujesz jak się łamiesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Rozpocznij nowy watek.... 01.10.03, 11:02 Dobrze kombinujesz!!!! Takie lamanie to musi byc powazna sprawa no wiesz - mars na czole (w snickersach sa orzeszki kiepsko to wyglada), rozpacz w oczach (polecam visine), jakies rozpaczliwe gesty (perfumy na nadgarstkach to fantastyczny dodatek) i inne tam takie... :)) makary0 napisał: > Ale przy słabej woli to mawet nie odczujesz jak się łamiesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Rozpocznij nowy watek.... 01.10.03, 11:10 a niektórym wystarcza zmiana pogody i łamanie mają jak sie patrzy lub słucha gdzie i w jakiej części ciała ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rozpocznij nowy watek.... IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 01.10.03, 11:47 Fakt, nie potrafilas... :D Odpowiedz Link Zgłoś