chudyy 11.01.02, 16:36 została przeze mnie zmajoryzowana, wchodzi bogu ducha winna na Towarzyskie, a tu tłok niemiłosierny, Sonja nie poddawaj się, walcz o swoje :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi srututututu!!! 11.01.02, 16:46 te wszystkie blondie niby takie biedne, uwierzyłby kto :))))) to MY - nieszczęsne szatynki jesteśmy naprawdę słabe, biedne i niczemu niewinne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Jaśminko 11.01.02, 16:48 jasmina_tdi napisał(a): > to MY - nieszczęsne szatynki jesteśmy naprawdę słabe, biedne i niczemu niewinne > :))))) spojrzysz dziś w me oczy i zobaczysz w nich wielki uśmiech do Ciebie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jaśminko 11.01.02, 17:02 tylko Ty mi nie patrz przypadkiem w oczęta bo Cię ukatrupię dla przykładu :)))) chudyy napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > to MY - nieszczęsne szatynki jesteśmy naprawdę słabe, biedne i niczemu nie > winne > > :))))) > > spojrzysz dziś w me oczy i zobaczysz w nich wielki uśmiech do Ciebie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Jaśminko 11.01.02, 17:08 jasmina_tdi napisał(a): > tylko Ty mi nie patrz przypadkiem w oczęta bo Cię ukatrupię dla przykładu :)))) co ty wściekła feministka jesteś, przecież nie masz powodu, jesteś ładna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jaśminko 11.01.02, 17:12 dlatego mogę sobie powybrzydzać hehehehe....!!!! chudyy napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > tylko Ty mi nie patrz przypadkiem w oczęta bo Cię ukatrupię dla przykładu > :)))) > > co ty wściekła feministka jesteś, przecież nie masz powodu, jesteś ładna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: śminka, ładna ????? 11.01.02, 17:14 kitek1 napisał(a): > bo, po charakterze sądząc, to...... istotnie, charakterek, nie ma co ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kitek 11.01.02, 17:15 kitek słonko - sądząc po charakterze powinienes od dawna kwiatki wąchać od spodu :)))) kitek1 napisał(a): > bo, po charakterze sądząc, to...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kitek 11.01.02, 17:17 ale Ty pijesz, bez przerwy za moje zdrowie i wykitowac nie moge, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kitek 11.01.02, 17:19 marzy Ci się, co? jak na razie nie wypiłam jeszcze ani razu! kitek1 napisał(a): > ale Ty pijesz, bez przerwy za moje zdrowie i wykitowac nie moge, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kitek 11.01.02, 17:23 a vikingi gadaly, ze pijasz, nawet maryjkowym ogorem nie zakaszajac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kitek 11.01.02, 17:25 no jasne, że pijam tyle tylko, że nie zdrowie :)))) a ogóreczki bardzo lubię. kitek1 napisał(a): > a vikingi gadaly, ze pijasz, nawet maryjkowym ogorem nie zakaszajac, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: srututututu!!! 11.01.02, 16:59 o,co racja to racja ! podpisano-kolejna uciśniona szatynka Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ależ nie 11.01.02, 17:01 oona napisał(a): > podpisano-kolejna uciśniona szatynka ależ oona, ostatnio w Vikingu rzeczona szatnynka najładniejsza była i to nie tylko w tamtym porównaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blondi_z-klopa Re: ależ nie 11.01.02, 17:17 najladniejsza to byla moja cora - blondi zieciu moj Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ależ nie 11.01.02, 17:22 mama_blondi_z-klopa napisał(a): > najladniejsza to byla moja cora - blondi zieciu moj matki zawsze są zaślepione, nieprawda, najładniejsza jest moja córa, jak urośnie to będzie kobieta, i po żadnych klopach się nie będzie włóczyć, tylko się szanować będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blondi_z-klopa Re: ależ nie 11.01.02, 17:24 nie draznij mnie, bo ci "dosi" doleje do wscieklaka, zeby ci ryja wykrzywilo i inne na ciebie nie patrzyly Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mamuśka 11.01.02, 17:28 ło matko boska! a taka szanowna pani miła ostatnio była! strach pomyśleć, czym grozi sikanie w pobliżu pani stanowiska pracy..... mama_blondi_z-klopa napisał(a): > nie draznij mnie, bo ci "dosi" doleje do wscieklaka, zeby ci ryja wykrzywilo i > inne na ciebie nie patrzyly Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blondi_z-klopa Re: mamuśka 11.01.02, 17:31 szczegolnie na te twoje duze ...-:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mamuśka 11.01.02, 17:32 te mamuśka! wrażeń spragniona czy co! jazda od mojego błękitu! mama_blondi_z-klopa napisał(a): > szczegolnie na te twoje duze ...-:) Odpowiedz Link Zgłoś