phi_ 12.01.02, 01:18 Gdzie jest Maestro ??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:18 Ja moge w tam tamy walic! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Mamy bal ! ! ! 12.01.02, 01:20 Mam nadzieje, ze nie bedzie to jedyna atrakcja balu ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:22 a co ?Mam tanczyc przy drazku?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:30 O nie!sama sie wyglupiac nie bede!;) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Mamy bal ! ! ! 12.01.02, 02:14 Samcia, w te czy wewte... co za roznica... Dawaj jak leci. Najlepiej na granicy snu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 02:17 to juz bylby taki taniec,,psychodeliczny ,jak na haju!;)ide przekroczyc wlasnie granice snu..dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Dalej i dalej ! ! ! 12.01.02, 06:10 Mamy bal... ze ho ho... Zwyczajowo cos od zycia sie nalezy ! Niebawem przyjdzie Maestro i wedlug swojego mniemania ustali wlasny porzadek. Udzieli rad zdezorientowanym przybyszom. Reszta bedzie podskakiwac w ulubionym rytmie. Samcia, chwilowo pochrapuje... Widmo onirycznego tanca wydalo sie jej nie lada potworne. Czy senne marzenia pozwola jej wreszcie ujrzec... to, co chciala ?... Wjazd ten co zawsze, a widok zawsze spodziewany. Teraz jeszcze prosba... prosze zaczac krzywic twarze ! Odpowiedz Link Zgłoś