Dodaj do ulubionych

Mamy bal ! ! !

12.01.02, 01:18
Gdzie jest Maestro ??? !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:18
      Ja moge w tam tamy walic!
      • phi_ Re: Mamy bal ! ! ! 12.01.02, 01:20
        Mam nadzieje, ze nie bedzie to jedyna atrakcja balu !
        ;)
        • Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:22
          a co ?Mam tanczyc przy drazku?????:)
          • phi_ Re: Mamy bal ! ! ! 12.01.02, 01:28
            Poprosimy o jakies nonszalanckie solo !
            • Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:30
              O nie!sama sie wyglupiac nie bede!;)
              • phi_ Re: Mamy bal ! ! ! 12.01.02, 02:14
                Samcia, w te czy wewte... co za roznica... Dawaj jak leci. Najlepiej na granicy
                snu !
                • Gość: samcia Re: Mamy bal ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 02:17
                  to juz bylby taki taniec,,psychodeliczny ,jak na haju!;)ide przekroczyc wlasnie granice snu..dobranoc:)
                  • phi_ Dalej i dalej ! ! ! 12.01.02, 06:10
                    Mamy bal... ze ho ho... Zwyczajowo cos od zycia sie nalezy !
                    Niebawem przyjdzie Maestro i wedlug swojego mniemania ustali wlasny porzadek.
                    Udzieli rad zdezorientowanym przybyszom. Reszta bedzie podskakiwac w ulubionym
                    rytmie.
                    Samcia, chwilowo pochrapuje... Widmo onirycznego tanca wydalo sie jej nie lada
                    potworne. Czy senne marzenia pozwola jej wreszcie ujrzec... to, co chciala ?...

Wjazd ten co zawsze, a widok zawsze spodziewany. Teraz jeszcze prosba... prosze
                    zaczac krzywic twarze !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka