jasmina_tdi 13.01.02, 22:23 bier sie za zapałki i do palenia mi tu wracaj a nie tyłek gdzie tam ciagasz!!!! ale juz! bo plakac bede......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rayoff Re: Rayoff do cholery !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:47 Pszykleiłem siem na gume do rzucia i siedze tszeci dzien w szkole... Zadzwoncie do dyrektorki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Rayoff do cholery !!!!!! 13.01.02, 22:48 aniołku a wrócisz grzecznie do kominka jak wagary Ci załatwie???? Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Pszykleiłem siem na gume do rzucia i siedze tszeci dzien w szkole... Zadzwoncie > > do dyrektorki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff do cholery !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:54 Ba! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Rayoff do cholery !!!!!! 13.01.02, 22:54 ale gdzie??????? ;) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Ba! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff do cholery !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:57 Przeciez Ty organizujesz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Rayoff do cholery !!!!!! 13.01.02, 22:58 nieeeee..... no powiedzialam przeciez, ze dopkoki nie wlacza spowrotem i sie nie zamrozi to nici z imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff do cholery !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 22:59 Zmykam! Jakos sie jutro zobaczymy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Rayoff do cholery !!!!!! 13.01.02, 23:00 eeeeeee idz sobie głupi.... Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Zmykam! Jakos sie jutro zobaczymy! :) Odpowiedz Link Zgłoś