sky-37 12.09.08, 19:09 Czasem nie mam z kim pogadać o wszystkim i o niczym ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europa.1 Re: Poznam ciekawe osoby 12.09.08, 20:20 Cóż za fart...tu zazwyczaj się gada o wszystkim, a szczególnie o niczym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Poznam ciekawe osoby 12.09.08, 21:48 uuuuuuuuuu... widzę, że rozmowa się rozkręciła... Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 12.09.08, 22:04 no bo ten, forumowicze mało interesujący som i się nie klei... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Poznam ciekawe osoby 12.09.08, 22:41 ..to też, ale swoją drogą - gdzie som forumowicze?!!!!!!!!!!!!!! chyba poszli do lasu...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ahnija Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 00:39 gosiaes napisała: > chyba poszli do lasu...;-)) ..a może są w studni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:05 > > chyba poszli do lasu...;-)) > > ..a może są w studni? nie, studnia zajęta przez taką jedną laskę z przydługą grzywką :) Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:04 > chyba poszli do lasu...;-)) konkretnie na grzyby i trafili na gajowego Maruchę świeć Panie nad ich duszami Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:06 proszę bardzo a teraz oczekujemy z niepokojem na werdykt - jest ktoś ciekawy czy ni ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:08 Ja jestem! Ja jestem bardzo ciekawa, jaka pogoda będzie w przyszły weekend? :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:13 Witaj Wietka:) Co u Ciebie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:16 Witaj, Girl :) dzięki, wszystko po staremu, czyli dobrze. A u Ciebie, jak zdrówko? Stęskniłam się za FT, więc zajrzałam, kilka znajomych nicków zauwazyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:16 No, no ile ciekawych osób!A może coś o sobie? Jako ciekawa też jestem ciekawa....lubię chodzić po górach i wycieczki rowerowe.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:17 Chwilka,ja nieciekawa bardzo jestem,tylko koleżankę z dawnych czasów chciałam pozdrowić. Przepraszam,ze w ten watek tak z butami wlazłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:38 ...ludzie się pośmieją i koniec ...i o to chodzi . A tak w ogóle to czy chodzenie po górach może być ciekawe czy to już przyzwyczajenie? Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 18:49 girl_32 napisała: > Chwilka,ja nieciekawa bardzo jestem jak to? mnie cięgle ciekawi, co Ty z tym 32-metrowym językiem robisz ;) > Przepraszam,ze w ten watek tak z butami wlazłam:) i w stringach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:17 Lubię to samo! :) no i jeszcze kilka innych rzeczy, tez miłych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 17:46 Moja ciekawość w tym względzie nie zostałą nadal zaspokojona, znalaząm prognoze tylko do piatku... a co do gór, to nie przyzwyczajenie, tam zawsze jest pięknie, i za kazdym razem coś innego się odkrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 18:03 I można odkryć coś nowego w sobie...wyciszyć się wewnętrznie i "odejść" od spraw codziennych... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 18:07 Właśnie tak. Góry dają radość, ale i czystość, spokój. Tylko trzeba to lubić. Nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 18:51 sky-37 napisała: > no i jaka będzie ta pogoda ??? nie ma pewności, ale prawdopodobnie będzie padało na 50% Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 18:48 ciekawe czemu chodzisz po górach a nie jeździsz po nich rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 22:48 Chodzenie po górach daje mi poczucie wewnętrznej siły-zdobycia szczytu na własnych nogach , krok po kroku.. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 22:50 dobra, to ja chcę zobaczyć jak WJEDZIESZ na Orlą Perć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 14.09.08, 00:24 w podstawówce teraz wybieramy się na k2 - zimą Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 19:01 Chetnie przedstawie prognoze pogody za tydzien /jak zdaze : )) /... ...jak zwykle bedzie pogoda dla bogaczy! ; )) Co do osob... to i owszem ...z carisma! ...i stalym nickiem, jezeli juz nie mozna liczyc na stale poglady i cywilna odwage! ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 23:15 ...a dla niebogaczy są prognozy złe... jak zwykle, wiatr w oczy i te sprawy...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 23:26 No cóż życie to nie bajka...ale zawsze można trafić szóstkę w Dużym Lotku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Poznam ciekawe osoby 14.09.08, 00:27 ale dla niebogaczy sa dobre kredyty w każdym banku i jeszcze na klatce schodowej też wiszą słodkie kartki od providenta Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 23:17 :-)Jestem ciekawa jaka będzie pogoda ,ale dla mnie pewnie brzydka bo nie jestem bogaczem:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Poznam ciekawe osoby 13.09.08, 23:28 A jesli ktoś ma bogate wnętrze? lub bogatą przeszłośc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Poznam ciekawe osoby 14.09.08, 12:34 To jest bogaty "inaczej" i pogoda mu wisi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_dbn Re: Poznam ciekawe osoby 16.09.08, 09:04 Ciekawe as in Ciekawskie czy interesujace? Ciekawe jak mozna siebie uwazac za ciekawa osobe? Siedze w pracy i sie nudze. Na szczescie od przyszlego miesiaca bede tu tylko 2 razy w tygodniu, zwariowac mozna od tych samolotow i stories o samolotach. Siedze w Afryce, nadciaga lato, nie cierpie airconditionera, mam dwie coreczki (7 i 5 lat) ktore nie mowia po polsku i bardzo chce znowu pomieszkac w Polsce pomimo kryzysu ekonomicznego w Europie i na swiecie (wyjechalam z Polski w roku 1981) Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 16.09.08, 12:39 A ja jestem ciekawa jak jest w Afryce,gdyż nigdy tam nie byłam...i pewnie nie będę ...Na południu Polski deszczowo i zimno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_dbn Re: Poznam ciekawe osoby 17.09.08, 10:25 Dzisiaj jest wlasnie deszczowo i zimno. Zimny front z Cape Town przylazl do nas do Durbanu.Gdzie mieszkasz na poludniu Polski? Jestem w Afryce od 1982 i ...to taka dluga historia..Fajne sa zwierzaki, te duze np zyrafy i mniejsze np malpy. Przy biurze w ktorym pracuje jest schronisko prywatne dla malp. Wlascicielka biznesu zajmuje sie nimi przez caly dzien, jak dziecmi! Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 19.09.08, 23:19 Hej!Ja mieszkam w Beskidzie śląskim więc nie ma problemu z wędrówkami po górach...Wierzę że tęsknisz za Polską bo każdy tęskni-18 lat temu wyjechałam"za chlebem"i zwyczajnie wróciłam .Myślę że przez tą tęsknotę .Fajnie mieszkać w sąsiedztwie małp i żyraf,my tu mamy sarny i bażanty...Pozdrawiam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_dbn Re: Poznam ciekawe osoby 23.09.08, 10:39 Dziekuje za odpowiedz. Napisalam tez w forum "emigracja" i dostalam spowrotem tak ochydne odpowiedzi ze rzeczywiscie odechcialo mi sie Polski. Moze Polska jest niewarta jakichkolwiek tesknot ? A moze ludzie ktorzy szukaja w internecie rozrywki sa po prostu sick in the head?? Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Poznam ciekawe osoby 23.09.08, 23:51 szczerze mowiac ciezko mi byloby zamienic Polske na inny kraj, a moje miasto na inne. Moze dlatego, ze sporo widzialem. Dwie rzeczy jednak sa tu irytujace: slaba pogoda od pazdziernika do marca oraz naburmuszone, ograniczone i wiecznie niezadowolone cioly (na szczescie ci sa w znakomitej mniejszosci), ktore uwazaja, ze maja monopol na madrosc i jadowicie probuja przekonywac innych do swoich chorych racji. Poza tym to kraj duzych mozliwosci, ktore tylko nalezy dostrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Poznam ciekawe osoby 24.09.08, 10:54 Jak zwykle się z Tobą zgadzam T-rex. Ta nasza polska skłonność do narzekania i wmawiania wszystkim wokół, że pozjadało się wszystkie rozumy jest męcząca i denerwująca wręcz. Jednak to się powoli zmienia i należy mieć nadzieję, że będzie lepiej:)) Pozytywne myślenie!...To jest to!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sky-37 Re: Poznam ciekawe osoby 24.09.08, 20:01 Podoba mi się wiele miejsc w Polsce a na niepogodę mam sporo zajęć które lubię robić i wiecznie brakuje mi czasu.A poglądy"niezadowolonych" i "naburmuszonych" częstokroć nas w pracy rozśmieszają do łez.Pozdrawiam optymistów:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Poznam ciekawe osoby 25.09.08, 00:45 Warta, warta... im czesciej wracam tym bardziej mi sie podoba.. no z malymi wyjatkami ale nic nie jest idealne. I jakos po paru tygodniach zaczyna mi sie odniechciewac ale to moze dlatego ze nie mam tam swojego kata a mieszkanie katem u kogos to dobre na kilka dni. Wkurzaja mnie drogi (waskie i masa samobojcow na niej). Chlopcy radarowcy na kazdym zakrecie a jak nioe to fotoradar.. Skubancow juz sie nie da wziac na "I don't speak polish" - duzo gada po angielsku .... Benzyna strasznie droga, lozka bardzo niewygodne. Ale za to jedzenie dobre i stosunkowo tanie, piwo wysmienite (choc juz nie tanie) i widoki przepiekne. Najlepiej pojedz i zobacz sama. No i nie zraza sie tymi drobnymi rzeczami.. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Poznam ciekawe osoby 25.09.08, 00:38 Wyjechalas z Pl w 81 a do SA dotarlas w 82 powiadasz.. Jeszcze jak powiesz ze przez Austrie to kto wie - moze bylismy w tym samym pensjonacie hehehehehe... I nie bywalas w Pl od tego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
scolabrodo Re: Poznam ciekawe osoby 26.09.08, 14:43 polecam Ci www.happyisland.it mozna poznac i pogadac z fajnymi osobami, a takz epodszkolic włoski czy angielski, sa tez osoby z Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś