yso 13.10.03, 09:13 Cześć:) Ostatnio spotkałem sie z powiedzeniem "mieć motyle w brzuchu". O co chodzi, kumpela sie ze mnie smieje i mowi,ze kiedys Ci to wytłumaczymy. O co biega?? PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariel23 Re: serio nie wiesz?? :-) 13.10.03, 09:57 Motyle w brzuchu sie ma przed randka np. Albo na widok ukochanego. Odpowiedz Link Zgłoś
yso Re: serio nie wiesz?? :-) 13.10.03, 16:53 Serio, nigdy wcześniej nie spotkałem sie z takim wyrażeniem! Troche mi to wyjaśniliście ale nadal jakoś tego nie widzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: serio nie wiesz?? :-) 13.10.03, 16:56 yso napisał: > Serio, nigdy wcześniej nie spotkałem sie z takim wyrażeniem! > Troche mi to wyjaśniliście ale nadal jakoś tego nie widzę :)) sorki, ale sie troszke zdziwiwlam, tak ja przedmowczynie wyjasnily to jest mile laskotanie w brzuchu zdazajace sie u kobiet w ciazy lub u troche "schorowanych- zakochanych" ludzi na widok przedmoitu swojej milosci :-))) ale chyba nie u wszystkich, bo ja czegos takiego nigdy nie doswiadczylam, gdy widzialam mojego obecnego, wiec pocieszam sie, ze nie wszystko stracone i czekam na ciaze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
shoah Re: Motyle w brzuchu 13.10.03, 16:18 Uczucie muskania i łaskotania jakby skrzydłami motyla mają często kobiety w ciąży. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8448802&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bosanova Re: Motyle w brzuchu 13.10.03, 19:13 shoah napisała: > Uczucie muskania i łaskotania jakby skrzydłami motyla - ja mam tak zawsze gdy jestem zakochana, albo ide na randkę z fajnym facetem, na którym mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha231 Re: Motyle w brzuchu 05.11.03, 18:39 Mi własnie brakuje takiego łaskotania w żoładku. Może dlatego tak wydziwiam z tym moim facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Motyle w brzuchu 05.11.03, 20:53 mi sie wydaje, ze powinnas sobie zadac pytanie takie ogolne: czy jestes szczesliwa np lezac kolo niego, przytulajac sie? gdy nie jest sie blisko to czesto rozne "pomysly" przychodza do glowy, szukanie dziuru w calym... jezeli bedac tak blisko nie czujesz milosci do niego to faktycznie lepiej pomyslec o szukaniu szczescia z innym :-(( Odpowiedz Link Zgłoś