rayoff 14.01.02, 15:54 Wszystkie lecą na Motora. Ale jak miło sobie pomarzyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:00 wpisze sie Rayoff, bo cos sie watek nie rozwija:) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:00 rayoff napisał(a): > Wszystkie lecą na Motora. > Ale jak miło sobie pomarzyć... > :) łopot skrzydeł czujnej konkurencji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:03 Trzeba umiec sobie radzic (Irena Gumowska, 1973) :) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:05 Ty nie sciemniaj gosciu, bo w jednym z watkow, widzialem ze do zony mi sie podwalasz! Ona happy z tego powodu i bardzo ja ta kreci:(((( rayoff napisał(a): > Wszystkie lecą na Motora. > Ale jak miło sobie pomarzyć... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:08 mój drogi rayu, nie ze mna te numery...taki z Ciebie macho? barthezz napisał(a): > > > Ty nie sciemniaj gosciu, bo w jednym z watkow, > widzialem ze do zony mi sie podwalasz! > Ona happy z tego powodu i bardzo ja ta kreci:(((( > > > > > rayoff napisał(a): > > > Wszystkie lecą na Motora. > > Ale jak miło sobie pomarzyć... > > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:10 Do jakiej twojej ????? Ja juz Jej sliczne autko szykuję :) barthezz napisał(a): > > > Ty nie sciemniaj gosciu, bo w jednym z watkow, > widzialem ze do zony mi sie podwalasz! > Ona happy z tego powodu i bardzo ja ta kreci:(((( > Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:13 Nastepny mi w totku miesza... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:15 Szykuj, szykuj. Wiesz chyba co to wspolnota malzenska:)))) Jesli moge cos zasugerowac to silnik 2l, klima i skora. W takich sie najlepiej czuje:))) Dzieki z gory! men_ napisał(a): > Do jakiej twojej ????? > Ja juz Jej sliczne autko szykuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:17 Ty, a wiesz co to umowa uzyczenia ?:)) I popatrz, juz podbiła swoje wymagania, ode mnie chce minimum 3 litry barthezz napisał(a): > Szykuj, szykuj. > Wiesz chyba co to wspolnota malzenska:)))) > > Jesli moge cos zasugerowac to silnik 2l, klima i skora. > W takich sie najlepiej czuje:))) > Dzieki z gory! > > Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:11 Sie nie podwalam, w losowaniu ja dostalem, Ty zes sie podwalac zaczal i uwiodl jak sie akurat nie patrzylem. Zmamil jakas podroza poslubna, jak ona mi przypisana przez Forumowa odmiane totka byla! Ty!!! Jeszcze mi kropke! wystraszyl, a juz dziewczyna leciala... Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Wszystkie na mnie lecą... 14.01.02, 16:13 chwila, moment co tu sie dzieje, swary jakieś... ja się nikogo nie boje ot, co!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort rayoff kochanie !!!!! IP: 10.0.0.* 14.01.02, 16:30 ty czytaj dobrze watki motorowe !!!!! wzywalam cie na pomoc i cie nie bylo!!!!!! jak to tak? w koncu mojzes jezd, nie? a motora pognalam, jak on taki arab jezd!!!!!! harem chce otwierac, czy co? ale ty wiesz, ze ja tyyylko ciebie!!!!!! a tamten dupek to po pijaku mi sie oswiadczyl i nie chcial tego na forumie wyznac!!!!!! na chuj mi taki tchorz, no nie? to pognalam go w diably!!!!! i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: czort kochanie !!!!! 14.01.02, 16:39 Wybyłem,więc mnie nie było i pomocy zapodać nie mogłem. Jak Tobie w ogóle przez głowę przejść mogło, że Lord to ja? JAK??? Ja tam wlazłem, czytałem i kuuurde - jak to ja miałem być? Jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Rayoff kochanie !!!!! IP: 10.0.0.* 14.01.02, 17:46 ale adres byl ten sam, i w podobnej godzinie sie pojawiles!!!!!! terozki cieszem siem bardzo, ze to nie ty!!!!! a prosba byla o motora, cholere jednego!!!!! buziaczki :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś