Gość: karol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 13:31 Czesc Jestem sam i mam tego juz dosyc! Mam 19 lat jestem niski, ale inteligentny, jaesli jakas dziewczyna chce do mnie napisac- czekam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: samotni IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 14:41 Karolek,ja Ci zle nie zycze, ale cos mi sie zdaje, ze nie tak latwo bedzie Ci cos znalezdz.Dziewczyny nie lubia malych facetow, nawet te male. A tak w ogole to az tak nie histeryzuj, jestes mlody i wszystko jaszcze przed Toba. Glowa do gory !!! W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: samotni IP: *.legnica.dialog.net.pl 06.08.01, 00:09 hahahaahhahahahahahahahaha buhahahahahahahahahahahahahaha co za masaj!! za za padlo !! karolu dlaczego z ciebie jest taki laps??? hahahahahahahahahaa buhahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karin Re: samotni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 20:52 Nie masz szans u zadnej kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestes nieudacznik i fajansiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: samotni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.01, 12:58 Na pewno jest gdzieś dziewczyna dla Ciebie przeznaczona. Głowa do góry, na wszystko przyjdzie czas i pora... Odpowiedz Link Zgłoś
mary Re: samotni 18.08.01, 17:56 nie martw sie karol i nie przejmuj sie chamskimi wypowiedziami ludzi przede mna. tez nie mam partnera a inteligencja liczy sie dla mnie najbardziej. moze tacy sa skazani na dluzsza samotnosc. z gory zaznacze, mam 15 lat :( (i 173 cm wzrostu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: samotni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 18:32 mary napisał(a): > nie martw sie karol i nie przejmuj sie chamskimi wypowiedziami ludzi > > przede mna. Wreszcie ktos zyczliwy, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś