Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 15:16 wystarczy cholera. porozmawiajmy o wiosnie. nosi was juz? bo mnie bardzo:))) tylko jak ktos sie dopisze do tego noszenia implikujac donoszenie, to zabije!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 15:18 swiete slowa ciotko!dosyc juz,starczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:18 starczy to będzie kiedys wiek :))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > swiete slowa ciotko!dosyc juz,starczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 15:19 wioooooooosna! chyba nawet sobie jutro na soldy pojade:))) szmaty kupowac i buty na wiosne, a co! cale 5 euro se odlozylam, o! Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:22 nie ma konca, dopoki wszystkich nie zakapuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:23 Gość portalu: mina napisał(a): > wioooooooosna! chyba nawet sobie jutro na soldy pojade:))) szmaty kupowac i > buty na wiosne, a co! cale 5 euro se odlozylam, o! a jak zarobiłaś je u tego twojego starego ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_urban Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:18 lubie donosicieli- to moje niesmiertelne wiewiorki! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:23 Nic nie koniec! Do wiosny jeszcze dalekooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_urban Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:27 Pani Maryjo, czy Pani jest tego pewna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 15:39 a wlasnie ze blisko! styczen juz sie konczy, luty nie wyrok, a potem juz marzec i wioooooooooooosnaaaaaaaaaa! chociaz na gumnie to w zasadzie juz sie wiosna robi:)))) 5 euro mam z lewego obrotu haloperydolem, tylko blagam, nie donoscie na mnie! choc wiem, ze popelnilam przestepstwo:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_urban Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 15:55 a czy Pani sie zgodzi, bym ucvzestniczyl w waszym spotkaniu w kwietniu?. Do Bialegostoku nie mam zbyt daleko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:22 a to juz sie prosze gospodarza pytac, ja jestem tylko gosciem! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 16:24 No to wtedy bydzie nietylko wirtualnie :))) Gość portalu: mina napisał(a): > a to juz sie prosze gospodarza pytac, ja jestem tylko gosciem! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_urban Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! 20.01.02, 16:25 ale ja chce Pania zerznac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: DOBRA; KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:29 gerontofil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:26 o, ptaszki, o, kwiatki, o, roso! o, chmurki targane wietrzykiem! o, nocy, co uszlas stad boso z ksiezyca we wlosach grzebykiem! o, cala naturo odwieczna me tetno budzaca swym tetnen! pozdrawia cie cora twa wdzieczna - panienka z termperamentem! nie pozwol krwi tak plonac, by spalila mnie ze szczetem! niech darzy mnie - nie karze mnie moj los temperamentem! to o wiosnie jezd!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:29 marys!!!!!!!! kurwa mac!!!!!!!! toz to ja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wiosna IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:31 no i to jest najlepszy dowod na to, ze wiosna jednak idzie! wszystkim nam odpierdala na glowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:31 o, cialo niesforne i "mlode" bogate w aluzje przejrzyste! o, ramion wymowo i bioder i wy et cetera me wszystkie! o cialo, ty moj upominku, na gwiazdke od bozi przyjete! o, cialo - swiateczna choinko panienki z temperamentem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wiosna IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:33 rozpizdzimy ten bialy w drobny mak, cholera, jeszcze za 200 lat beda sie o tym dzieci w szkolach uczyc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:35 panowie - loterio fantowa z wiecznymi szansami na przyszlosc! o, wy, co mi przeszlo juz do was, i wy, co mi jeszcze nie przeszlo! ach, zycie miec wami zasnute jak pelen barankow firmament! a potem odbywac pokute staruszki za jej temperament... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:37 wspominac czas wesolych gwiazd - ksiezyce usmiechniete. bledziutki swit leciutki wstyd za noc z temperamentem!!!!!!!!!!! a jak! bialy w gruzach legnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wiosna IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:38 no, czorta tak roznosi po tej nocy ze mna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:40 a jak!!!!!!!!!! niech maja przynajmniej o czym mowic!!!!!!!! i niech zazdroszcza!!!!!!!!!!!!! chorery jedne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wiosna IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 16:55 tak jest! a my na pierwsze strony kronik policyjnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: wiosna IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:59 ale gwiazdy bedziemy dopiero!!!!!!! takze ciotka - do kosmetyczki i wizazystki popierdalaj - mosz piknie wygladac!!! bo ja juz wypierdalam - za 2 godz, byda z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wiosna IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:01 chuj tam, ja sie po prostu umyje, od razu wypieknieje hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: wiosna 20.01.02, 17:04 Nooooo, myjta sie dziewczyny ...... jak to dalej bylo ???:)))) Gość portalu: mina napisał(a): > chuj tam, ja sie po prostu umyje, od razu wypieknieje hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: wiosna IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:06 bo nadchodza kretyny! tak to bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś