brezly 05.11.03, 16:57 Wpadlem na twoj watek czytajac forumhumorum (Lingua supermarketica). :-)) Zachecam w takim razie do obejrzenia mojego dziecka watkowego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=188&w=59 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Ach , Brezly! 05.11.03, 18:12 Czytam i wyję wniebogłosy. Strumienie łez z ócz moich tryskają. Ja się mam szykować do wyjazdu!!! Jak to zrobię z obolałymi mięśniami brzucha?! PS. Ale La lingua... tez mi ladnie urosła, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Acha , Dzidka 06.11.03, 06:32 Również przeczytałam, chociaż nie byłam imiennie zaproszona. Wczoraj koleżanka pokazała mi potwierdzenie odbioru napisane przez magistra inżyniera. Brzmiało ono "Orginał oczymałem". Gwoli wyjaśnienia - magister inżynier ma 21 lat i handluje samochodami. Niania wścibska Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Acha , Dzidka 06.11.03, 07:58 the-niania-ogg napisała: >Gwoli wyjaśnienia - magister inżynier ma 21 lat i > handluje samochodami. 21 lat - ale się uwinął ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Acha , Dzidka 06.11.03, 08:25 the-niania-ogg napisała: > Wczoraj koleżanka pokazała mi potwierdzenie odbioru napisane przez > magistra inżyniera. Kolega, informatyk, opowiadał swego czasu, jak tłumaczyli jakiemuś doktorowi z wydziału (ówczesny FTiMS PW), że pisze, się "konto", choć słowo to rzeczywiście brzmi podobnie, jak "kąt". > Gwoli wyjaśnienia - magister inżynier ma 21 lat Młody zdolny? Matura w wieku 15 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Acha , Dzidka 06.11.03, 16:44 konradbryw napisał: > > > Gwoli wyjaśnienia - magister inżynier ma 21 lat > > Młody zdolny? Matura w wieku 15 lat? Matura? A kto mówił, że on ma maturę? Niania zdziwiona lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Acha , Dzidka 06.11.03, 17:11 the-niania-ogg napisała: > > Młody zdolny? Matura w wieku 15 lat? > > Matura? A kto mówił, że on ma maturę? A można zostać mgr. inż. bez matury? W praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Acha , Dzidka 06.11.03, 17:37 konradbryw napisał: Dobry wieczór. > A można zostać mgr. inż. bez matury? W praktyce? Nie matura lecz chęć szczera... R Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Acha , Dzidka :-) (rumienie sie ze wstydu) 06.11.03, 08:56 Oj, oj sorry. Na straszne chamidlo wychodze. Niania, apologizuje sie. I wszystkich prosze o wpisywanie tam swych obserwacji. Przygotuje sobie zbior imiennych zaproszen na ozdobnych ekranach. Dobry den. Odpowiedz Link Zgłoś