Dodaj do ulubionych

Nie dam drapać moich kolan

05.11.03, 22:38
Bo nie dam!Koty,bydlaki,co się zadowią na moich kolanach,tak uwielbianych
przez kobiety,zamiast mnie ogrzewać,zatapiają pazury w mięsku przy
kolanach.Mnie zaś to wkurwia deko.Więc koty-poszły won!
A co/kto?/was drapie?I czy w tym wypadku też gonicie z kolan swołocz?
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Nie dam drapać moich kolan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:41
      nie,zrzucam Parszywka tylko daje mu lekkie upomnienie w postaci pociagniecia za
      ogon.Ot,taka mala zemsta na szczureczku
      • leziox Re: Nie dam drapać moich kolan 05.11.03, 22:45
        Ciekawe,czy jakbyś miała lwa to też byś go ciągała za ogon,ot,tak sobie?
        • Gość: samanta Re: Nie dam drapać moich kolan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:46
          lwu to raczej leb bym odstrzelila ,o!
    • awpel Re: Nie dam drapać moich kolan 12.11.03, 21:06
      Wiecie Wy kobiety macie jednak cchyba jakis problem.... Ofszem jestem facetem
      ale bawiąc sie z moim "pieskiem" (waży 65kg) jakoś go nie wyganiam choc prawie
      za każdym razem po przejechaniu przez iego pazurami w abawie pojawiają sie na
      mojej skórze krwiaki wkońcu to jest tylko zwierze i nie po to je mamy żeby sie
      do nas tylko tuliły.... A dziecko też byś pogoniła lub odstrzeliła jak by Cię
      drapnęło lub ugryzło?????????????????
      • Gość: samanta Re: Nie dam drapać moich kolan IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 22:11
        strzelila? malo ,ze strzelila to zamknela jeszcze w ciemnej piwnicy o chlebie i
        wodzie!!!!!!
    • Gość: halen Re: Nie dam drapać moich kolan IP: 66.98.130.* 12.11.03, 23:31
      A ja bym chciala zeby jakis kotek podrapal nawet moje kolana. Ale zaden nie
      chce. Mnostwo kotow z sasiedztwa kreci sie po moim ogrodku. Probuje sie z nimi
      zaprzyjaznic, ale one tylko maja tranzyt przez moj ogrodek, czasami tylko
      ktorys wpadnie na dluzej, bo zauwazylam ze ktos mi przegryza worek ze
      smieciami.Ale kot jak to kot, chodzi wlasnymi scieszkami i nie znosi obcych, a
      widocznie ja dla nich wciaz jestem obca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka