eeela 14.01.09, 22:01 en.akinator.com/ Zgaduje całkiem często, a jak nie zgadnie, to można uzupełniać jego wiedzę :-) Bawię się od pół godziny i nie mogę przestać! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noida Re: nowa zabawka 15.01.09, 10:46 Tak, znamy :) Fajna zabawka. Człowiek się nieźle wciąga w próby zagięcia go... Zdecydowanie gorzej idzie mu z literaturą, świetnie za to z amerykańskimi serialami :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: nowa zabawka 15.01.09, 12:23 Ja go nieco pozaginałam na kompozytorach :-) Poza tym jest też niezły w filmach, chociaż raz walnął Fionę, kiedy miałam na myśli Arwen :-D Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: nowa zabawka 17.01.09, 00:37 Mój szanowny zagiął go na Annie German, ale był na dobrym tropie. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: nowa zabawka 17.01.09, 13:10 A masz bajeranckiego firefoxa albo operę, albo coś w tym rodzaju, czy chamskiego internet explorera? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: nowa zabawka 17.01.09, 13:19 mam ognistego lisa, ale czy on taki bajerancki to ja nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: nowa zabawka 17.01.09, 13:36 Spróbuj w takim razie otworzyć akinatora w IE. Powinno działać. To kwestia jest jakichś wtyczek. U mnie w pracy na firefoxie nie można otworzyć akinatora, tylko na IE, a w domu śmiga jak złoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: nowa zabawka 17.01.09, 14:05 hehe, dziala. fajne nie zgadl Elsy Morante (nie jestem zdziwiony) i Ewana McGregora (jestem zdziwiony) zgadl Catwoman, Laetite Caste, Aleksandra Kwasniewskiego i Amerike Ferrere jeszcze go pocwicze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: nowa zabawka 17.01.09, 14:07 No ja go o dziwo zagięłam na Danie Scully. Ale może mój tok myślenia jest pokrętny ;) Można mu też dać drugą szansę - wtedy najczęściej zgaduje nawet te trudniejsze zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: nowa zabawka 17.01.09, 14:12 Morante nie zgadl po 3 rundach pytan a teraz go zagialem na Kathy Freeman. tez w 3 rundach ale bardzo podobal mi polski akcent - kiedy maszynka juz wiedziala, ze poruszamy sie w kategorii sportowcy indywidualni, zadala pytanie: czy ta osoba zabila swojego brata ;) Odpowiedz Link Zgłoś