zo_h 21.01.09, 18:16 Złamałem sobie palca w nodze :/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Uraz 21.01.09, 22:35 Kopnąłem w 8,5 kg hantel a dokładnie to w gryf ... tzn nie zrobiłem specjalnie i nie dosłownie kopnąłem, po prostu był na drodze mojej stopy. No i tym sposobem mam parówkę zamiast palca :(. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Uraz 22.01.09, 23:13 Spoko wylizesz sie ...zebys ty wiedzial ile razy ja juz polamana bylam :)))))), i zyje. ;o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Uraz 31.01.09, 15:30 A mnie dorwała grypa. Pierwszy raz w życiu. Taka prawdziwa, nie jakieś pierwsze lepsze przeziębienie. Tydzień wyjęty z życiorysu, ale już jest ok. zo_h napisał: > Złamałem sobie palca w nodze :/. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Uraz 02.02.09, 00:26 zo_h napisał: > Złamałem sobie palca w nodze :/. ...ja sie nie chce czepiac , bo moj j.polski napewno ucierpial "na wygnaniu" ,ale czy to zdanie jest poprawnie napisane ???? Nie powinno byc "Złamałem sobie palca U NOGI " (?????) ;o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Uraz 06.02.09, 22:40 Oj powinno być ... niestety moja gramatyka i ortografia jest równie kulawa jak ja byłem :P. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Uraz 07.02.09, 10:38 Winno być złamałem sobie palec, a nie "palca". :P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Uraz 07.02.09, 11:42 dociek napisał: > Winno być złamałem sobie palec, a nie "palca". :P forum.interklasa.pl/mvnforum/printthread?thread=47196 ;o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Uraz 03.02.09, 22:11 Tez miałam złamany najmniejszy palec u nogi. Kolega mi go wyciągał i tak to robił, ze złamał. Był chirurgiem. Samo się zrosło ale długo pykało. Odpowiedz Link Zgłoś