hi-hi 10 080 min 19.03.02, 03:14 tyle minut mnie nie było (7 dni) - mam nowy dysk twardy miałem wielkie problemy z kompem ale od dziś wracam ;-)))))))) czeka mnie dużo czytania ;-))) dzięki za podnoszenie do góryyyyyyyyyyyyy d z i ę k i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 10 080 min IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.03.02, 05:46 Hi-hi widzisz co sie dzieje jak ciebie zabrakło? Nawet Only nie zawitała :( Phi zapomniała:( Ale jest nadzieja ż razem z Tobą i One powrócą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 19.03.02, 23:31 ej, co jest, slonce w wawie zaszlo okolo poludnia, a potem to juz lalo...... sie zastanawialam czy aby cos wczesniej nie podniesc tego watka coby rosl i pecznial w oczach, ale sie balam coby opieprzu nie dostac... cos ostatnio nie nocuje i nie markuje nic po nocach, ale teraz sie przyznam, ze co noc budze sie okolo 2.00 czasu mego coby cos zjesc (nowe hobby takie podlapalam), tyle ze leniwa jestem i mnie sie nie chce cos wlazic do kompa... ty hihij wiec nie narzekaj, staram sie tu byc w stanie moich mozliwosci po odjeciu lenistwa ktore mnie cos ostatnio meczy jak cholera... Pozdrawiam wszystkich, zycze milego podnoszenia zarowno watka jak i jego obietosci...... Only :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.03.02, 04:32 Onlyaniu nie zwracaj uwagi na pohukiwania Sów czy Marków, toż to nasza zaleta narodowa:)))) Jakżeby to tak bez narzekania?;) A za lenistwo, które ja w swoim życiu nagminnie stosuję, otrzymujesz nocno- przekąskowy medal:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 20.03.02, 23:52 a jaka to bedzie przekaska??? moze w plynie, bo tak jakos na lepszy sen by sie cos przydalo... zreszta, wiosna ponoc juz przyszla, przydaloby sie jakos to uczcic.... a tak w ogole to watek podnosze, bo i tak na forum nic sie juz dzis dziac raczej nie zamierza..... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Ogłaszam noc (456) 21.03.02, 19:03 Kurde !!! Taki wolny net w tym kompie że powinni ukaqrać ludzi za to odpowiedzialnych !!! Na forum www.erodzinka.prv.pl w ogóle nie moge wejść ... No Olny ja też leń straszny ciągle marze o spaniu ;-) ale o spaniu w dzień noc to noc nie mozna jej marnować !!! Pozdrówko dla wszystkich W sobote wróce to popisze częściej teraz ogłaszam noc..!1 hi-hi pzdr ps. Olny , albo przegapiłem albo nie dałaś mi odp. ?? Co się stało takiego w poznaniu że nie możesz o tym mieście myśleć ??? ??? ..?? ....?? ......?? ........?? ?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ogłaszam noc (456) 21.03.02, 19:32 hej, ja bylam lepsza, mialam 455, he he he a w poznaniu bylam dokladnie rok temu, a dokladniej 20 marca, tzn pod poznaniem, do poznania nie dojechalismy, za pozno bylo, za to bylam w Gnieznie na herbatce u pani prawnik.....a potem wracalismy i do wawy dojechalismy cos okolo polnocy, bo chwycil mroz i nie moglismy jechac szybciej niz 40 km/h na tej drodze szybkiego ruchu......a jakim samochodem, he he he ..... pan z tzw policji skarbowej chyba do tej pory jest pod wrazeniem bo mial sie ze mna kontaktowac, ale jakos do tej pory sie nie skontaktowal...:))), pewnie uczy sie odrozniac pisma pisane po francusku od pism pisanych po angielsku, tak tez mozna....... dalej pisac moze nie powinnam....:)))) i moze nie to ze poznania nie lubie, ale tak jakos dziwnie mnie sie kojarzy..... zreszta pamietam swoj pierwszy wyjazd do Poznania, i byl nadzwyczaj mily... przylecialam do Poznania w niedziele rano, puchy na lotnisku jak cholera, a jaki ladny byl sniezek wtedy....pan taksowkarz zazyczyl sobie 50 zl do centrum, wiec mu powiedzialam by sie wypchal.... Pan ochroniarz lotniska dal mi bilecik na autobus, ale chyba tylko na 10 minut, wiec musialam dalej kombinowac....i ku laskawosci poznaniakow dojechalam do centrum bez wydawania grosika, bo pytalam sie ludzi jak na rynek dojechac, a oni oddawali mi swoje bilety, tak ze zebralam ich kilka, na jakies 1,5 godziny jazdy, tak ze spokojnie dojechalam do rynku.... i akurat to bardzo mile wspominam....:)))) to dopiero pozniej ta niechec do poznania sie pojawila, calkiem z innego powodu.... dobra, nie nudze juz nocnych markow...... dobrze ze juz noc......:)))) hihiju, pozdrawiam cie....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Ogłaszam noc (456) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.03.02, 04:36 Ale zastój. Nawet only juz nie podnosi:((((( Mnie odcięli dostęp na dwa dni i takie straty ;(((( Ale wracam i mam nadzieję że spotkam większe grono :))))) Przecież juz wiosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Jak na nocnego marka przystał 4:57 w nocy 23.03.02, 04:58 Gość portalu: kama napisał(a): > Ale zastój. Nawet only juz nie podnosi:((((( > Mnie odcięli dostęp na dwa dni i takie straty ;(((( > Ale wracam i mam nadzieję że spotkam większe grono :))))) > Przecież juz wiosna :) ----- Witam faktycznie mały ruch ;-)) ja też już ide spać tylko sprawdze jeden nader ciekawy wątek : "brakło kapusty w miescie" Zapowiada się fajnie ;-))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ 500 !? 23.03.02, 05:37 Ave ! ! ! Zaczyna brakować mi... ...tchu ? ;) Wyjeżdżam ! Nic już mnie nie zatrzyma... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 500 !? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.03.02, 20:08 Phi, mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy. Gdzież to drogi prowadzą i na jak długo? Czy powrócisz na tysięczny pościk? Życzę bezpiecznego dotarcia do celu podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 500 !? 23.03.02, 20:12 a co tego tak zawsze nosi, co??? ja tez bym tak chciala sobie pomykac z miejsca na miejsce...... no to robimy dzisiaj ta 500???? a jutro bedziemy oblewac, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.03.02, 20:14 Only nie widać :( Podnoszę ten wąteczek z nadzieją, że wiecej Marków zauważy jego istnienie i dopisze swoje nocne przemyślenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.03.02, 20:17 ze co??? ze mnie nie widac??? no jak to!!!! przeca jestem... robimy tak: ty dajesz 20 wpisow, ja 20 i mamy nasze 500, co ty na to??? ej kama, a ty skad tak wlasciwie nadajesz, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.03.02, 22:56 ej, kama, no i co jest,co??? mialysmy dobic do tego 500!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 24.03.02, 01:10 onlyania napisał(a): > ej, kama, no i co jest,co??? mialysmy dobic do tego 500!!!! ---------- Grunt to cierpliwość !!! Witam nocnych marków a szczególnie ciebie only !!! Jestesmy na czacie jak by co : erodzinka.republika.pl/czat.htm hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.03.02, 04:53 Na dzisiaj koniec czatowania i markowania :( O 10.00 skacze Adaś i nie można przegapić ostatnich jego wyczynów w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.03.02, 04:49 Only, dajmy szansę innym niech też dołożą swój wpisik:) Nie lubię wiedzieć z góry :) Lubię wahanie, oczekiwanie, czy to już czy jeszcze nie dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 24.03.02, 23:35 chyba nikt juz nic nie dolozy..... zapanowal totalny pomor towarzystwa.... idem spac........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 23:47 dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.03.02, 05:19 Ina troche późno , ale dobranoc :) Chociaż, właściwiej by było "dzień dobry" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi kama, kama, jesteśmy teraz razem... 25.03.02, 05:23 ...w tej samej chwili na forum ha ha haa ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.03.02, 05:16 Masz rację Only, już prawdziwych Marków nie ma :) Wszyscy z kurami idzą spać :( a szkoda, bo noce sa dużo piękniejsze niż szare dni Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi .............. 25.03.02, 05:18 Gość portalu: kama napisał(a): > Masz rację Only, już prawdziwych Marków nie ma :) > Wszyscy z kurami idzą spać :( > a szkoda, bo noce sa dużo piękniejsze niż szare dni -------------- O Kama !! jesteś teraz w sieci ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: .............. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.03.02, 05:22 Jestem ale już niedługo:( U sąsiada dzwoni budzik to znak, że pora spać;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: .............. 25.03.02, 05:26 Gość portalu: kama napisał(a): > Jestem ale już niedługo:( > U sąsiada dzwoni budzik to znak, że pora spać;) -------- z tym sąsiadem to dobre he he ;-) a ja mieszkam w domku 1-rodz i nie ma mi kto sygnałów dawać :-(( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 25.03.02, 05:20 onlyania napisał(a): > chyba nikt juz nic nie dolozy..... > zapanowal totalny pomor towarzystwa.... > idem spac........ ----------- Olny !!! Zapraszamy na naszego czata tam siedzimi do 3 w nocy i dłużej !! www.erodzinka.prv.pl nigdy we mnie nie wątp ! nawet jak jest 5 w nocy moge jeszcze sie zjawić (5:21 jest) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.03.02, 05:25 A tym bardziej we mnie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.03.02, 01:09 hihihihi...to smiech piajka...zadowolonego dodam. koncert kur, ktos zna, rewelka, wiec witam nocne marki i spadam...bo dzis jeszcze ranna pobudka mnie czeka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.03.02, 05:29 Tylko współczuć wypada tym co muszą rankiem otwierać oczy:) A nie lepiej ich nie zamykać? Ile dodatkowego czasu sie ma do wykorzystania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi śmiech pijaka ?? 25.03.02, 05:30 Gość portalu: aCH napisał(a): > hihihihi...to smiech piajka...zadowolonego dodam. > koncert kur, ktos zna, rewelka, wiec witam nocne marki i spadam...bo dzis > jeszcze ranna pobudka mnie czeka > :( ----------- śmiech pijaka ? no czasem wypije ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..a wiesz co hi-hi.... 26.03.02, 00:13 kiedys faktycznie wlazlam na rodzinke!!!!! tam jest nawet twoje zdjecie o ile sie nie myle.... ale jak na razie to nie bede siedziala do 3-ciej na czacie, bo musze sie wysypiac... ale obiecuje ze kiedys sie zjawie!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..a wiesz co hi-hi.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.03.02, 04:55 Dzięki za podniesienie wątku oraz pojawienie na czacie, pomimo braku czasu na sen :)))) Hi-hi biegałeś całą noc i jak bo tej pory nie zdąrzyłeś dobiec do tego wątku ;)))) mam nadzieje że równo z pianiem koguta pojawisz się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..a wiesz co hi-hi.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 22:00 podnosze watek, juz zaszlo slonce...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..a wiesz co hi-hi.... 26.03.02, 22:31 a ja nie wiem po co oglądam teraz oskary ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: ..a wiesz co hi-hi.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.03.02, 22:43 lubisz sie zniesmaczac? :) ksiazke bys poczytal..(albo sie napil ot co.) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..a wiesz co hi-hi.... 26.03.02, 22:47 ale ja robie podczas tego 2 inne rzeczy by nie marnowac czasu ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..a wiesz co hi-hi.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.03.02, 04:44 Pyfkujesz i klepiesz po brzuchu? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..a wiesz co hi-hi.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.03.02, 04:47 Only jak zwykle dzięki:))) Szkoda, że tak szybko uciekłaś ;))) Byłam 3min. po Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi 491 , 500 juz blisko !!! 27.03.02, 17:03 a gdzi phi_ ? a gdzie ania ? :-( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: 491 , 500 juz blisko !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 19:55 no jestem, ale przeciez o 17 to jeszcze slonce swiecilo jak cholera... dobra, jeszcze 8 wpisow i bedzie 500..... wlasnie jestem w trakcie picia denaturatu przygotowujac sie do tej okraglej rocznicy.......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 491 , 500 juz blisko !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.03.02, 22:27 Only zaczynamy markowanie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 491 , 500 juz blisko !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.03.02, 22:32 Phi zameldowała, że wyjeżdża :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: 491 , 500 juz blisko !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 22:35 a gdzie wyjezdza????? co ona zdurniala, na samo oblewanie naszego 500 wpisu??????? gupia cipa..... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ale phi_ straci ;-)) 28.03.02, 01:36 mnie też 2 dni nie bedzie !! będe musiał do kafejki wejśc by byc na 500- setce ;-)) ciekawe kto trafi ? aha !! nie ma wpisywania na siłe bo bedzie kara !! ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ale phi_ straci ;-)) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.03.02, 02:25 O.K nic na siłę, dlatego nie otwieram następnego Twojego postu ,żeby przypadkiem nie odpisać;) W takim razie idę spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: 491 , 500 juz blisko !!! 28.03.02, 01:39 Gość portalu: onlyania napisał(a): > gupia cipa..... -------- głupia cipa ??? hmmmm hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: 491 , 500 juz blisko !!! 05.04.02, 05:46 Ha,ha, ha... z Ciebie, Hi-hi, to jest jednak fantasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 491 , 500 juz blisko !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.03.02, 02:22 niestety tego nie zdradziła :((( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Kie licho ?! 05.04.02, 05:04 Gość portalu: onlyania napisał(a): > a gdzie wyjezdza????? > co ona zdurniala, na samo oblewanie naszego 500 wpisu??????? > gupia cipa..... Tak sobie czytam te rządki Twoich słów... a tu nagle... jakaś niepojęta, nachalna próba ( - nie wiem czego ) wymierzona we mnie ! Esz... obawiam się, że gdybym zaczęła Cię opieprzać to rozhuśtałabym się tak że ha ! :) Nie chcę - w tym wątku - demonstrować typowej sobie gładkości i płynności :), wiec za moim ulubieńcem powiem tak: Ach, ten altruizm ! :) Czasami chciałoby się uderzyć w stół, ale w ostatniej chwili widzisz, że trzasnąłbyś w czyjś deser ! ! ! Hi-hi, cieszę się, że śmietanka smakowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h post nr 500 !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 03:10 nie wierze szok bo już myślałem że to nie ja go upoluje !! ;-)) ide wypić Martini zimne ta ze 3 łyki , bo zaraz ide spać szkoda że Was tu nie ma !!! auuuuuuuuuuuuuuu ide pić !! telepatycznie życze wam miłych snów !! hi-hi pzdr ps. to jak ? jedziemy do 1000 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: post nr 500 !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.03.02, 05:37 A gdzie podziękowanie za dobre serduszko;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: post nr 500 !!! 30.03.02, 01:38 Gość portalu: kama napisał(a): > A gdzie podziękowanie za dobre serduszko;)))) ----------- No tak zapomniałe się w tej euforii ;-) Dzięki za wszystko i przepraszam że śmietankę sam wypiłem (śmietanka=500) no ale tak wyszło..;-) bużki dla -kamy - ani -only - phi_ - ach - i innych którzy pomagali i markowali w nocy dzięki !! ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..no to na poczatek nowego poltysiaca.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 19:06 podnosze watek, bo juz wszyscy i tak spia, wiec mozna sie uznac za markowca....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..no to na poczatek nowego poltysiaca.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.03.02, 05:40 Myślałam, ze po przekroczeniu 500 odpuścicie. Dobrze że się myliłam. Jakoś dziwnie by było iść spać bez wejścia tutaj:)))) Dobranoc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no to na poczatek nowego poltysiaca.... 29.03.02, 23:50 oj, nie dobrze by bylo gdyby watek dalej nie lazl.... ja podnosze watek teraz, choc juz pozno, i slonce zaszlo juz dawno....a nikomu do lba nie szczelilo by podniesc.... podnoszenie podoszeniem, musimy isc dalej....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi idź ,zawsze idź w strone słońca....;-) 30.03.02, 02:14 musimi iśc do 1000 taki był na początku plan ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: idź ,zawsze idź w strone słońca....;-) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.03.02, 03:43 "Jeden planuje, drugi krzyżuje" Całe szczęście że jak na razie to nam nie grozi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..no to na poczatek nowego poltysiaca.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.03.02, 03:41 Only nikt nie zabierze Tobie tej przyjemności :))))) Podnoś o której masz tylko ochotę;))) Ja i tak będę później od Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..no to na poczatek nowego poltysiaca.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.03.02, 04:58 prawie piąta, jeszcze jestem. To korzystam i zmniejszam odległość do 1000 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi zmiana czasu 31.03.02, 03:15 przed chwilą była 2 , a tu patrze 3:11 jak ten czas leci ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: zmiana czasu IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.03.02, 03:39 A ja patrzę i nie wierzę. Byłeś i nie zajrzałeś? :( Musiałeś się baaaardzo śpieszyć ;) A forum na e-rodzince nie działa :( Mar-Sówki są rozżalone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: zmiana czasu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 03:51 cze kama..... wciaz markujesz (sowkujesz)???? tak sobie wpadlam na momencik, zegareczek przesunelam o godzinke..... a hihij ma racje, jak ten czas szybko leci, zwlaszcza dzis...... :)))) pozdrawiam, dlugo jeszcze masz zamiar markowac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: zmiana czasu IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.03.02, 04:58 Jeszcze nie wiem jak długo pobłądzę w sieci:)) Ktoś zarwał mi godzinę z życia i szukam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: zmiana czasu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 05:28 a mnie nie zabral godziny.......:)))) tylko ukrocil o godzine moje czekanie na cos.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi do kamy... 31.03.02, 16:12 Kamo gdzie nie byłem ? Forum nasze nie działa a jak wpadłem na czata to byłem sam. Do tego dałem tobie i Only wiadomość na GG koło 3 więc gdzie nie byłem ? w co nie wierzysz ? a poza tym masz racje, troszke się o 3.30 spieszyłem ...do wyrka ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: do kamy... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.03.02, 16:19 auuuuuu, a czemu ty nigdy hihi do achy posta nie zatytulujesz :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi do aCHyyy 31.03.02, 21:34 Gość portalu: aCH napisał(a): > auuuuuu, a czemu ty nigdy hihi do achy posta nie zatytulujesz > :))))))))) --------- ha ha ha więc czynie to czym prędzej w ogóle o tobie nie wiele wiem tylko to że markujesz po nocach ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH wzruszona aCha do hihi:))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.04.02, 17:08 ach, jak milo to bylo moc zobaczyc, az sie chcialo krzyknac :chwilo trwaj! :)) z tym markowaniem po nocach to wiesz, taka podpucha...jaby sie temu uwazneij przyjrzec... huehuehue niewiele wiesz? no i nie bedziemy tego zmieniac, dla zachowania rownowagi emocjonalnej i psychicznej...albo psychicznej i emocjonalenj...no ide opijac swieta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: do kamy... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.03.02, 23:12 hi-hi napisał(a): > Kamo gdzie nie byłem ? Na czacie. O 3 byłyśmy we trzy: Rybcia Myszka i ja > Forum nasze nie działa a jak wpadłem na czata to byłem sam. Forum nie działało ( a szkoda bo dziewczyny miały fajne wierszyki do Mar-Sów), ale czat tak i o 3.00 zastała nas zmiana czasu;))) > > Do tego dałem tobie i Only wiadomość na GG koło 3 Przegapiłam, ale później czytałam i jak zwylke wysłałam spóźnioną odpowiedź:))) > > więc gdzie nie byłem ? Z nami;(((( > w co nie wierzysz ? Że nie zobaczyłam Twojego uśmiechu :)))) > > a poza tym masz racje, troszke się o 3.30 spieszyłem > ...do wyrka ;-)) Mógłbyś chociaż do wyrka kłaść się normalnie, bez pośpiechu (kiedyś uśniesz w skarpetce):)))) > > hi-hi > pzdr pozdrawiam Kama Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi upsss 01.04.02, 01:31 na czacie byłem około 4 pomyliłem się chyba o 1 h wszedzie bo kładłem się koło 4:30 (sprawdziłem w archiwum GG) sorry za pomyłkę !! późno bo późno, ale byłem co wiadomość w GG zaświadcza ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: upsss IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.04.02, 04:16 Dzisiejszej nocy nadrobiłeś z nawiązką ;))) Daję słowo, że przez 50 postów nie powiem nic złego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: upsss 01.04.02, 05:42 Gość portalu: kama napisał(a): > Dzisiejszej nocy nadrobiłeś z nawiązką ;))) > Daję słowo, że przez 50 postów nie powiem nic złego :)))) ----------- noo fajnie się czatowało tylko żebym to ja wiedział o co tam chodziło ;-)) a sernik był OK !! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: upsss IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.04.02, 19:15 To jest nas dwoje żyjących w nieświadomości:))))) Przyznaj się ile zjadłeś tego sernika, że zajęło to Tobie aż godzinę;))) Jak tak dalej pójdzie te dwa stracone kilogramy nadrobisz migiem:((( a ja kocham szszupłości;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..cze lobuzy wielkanocne.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 21:00 mnie tu nie bylo, odwiedzilam wies podmafiofska, czasem trzeba..... wrocilam, i oczywiscie bede podosic!!!!! mam nadzieje ze zarowno jajka jak i reszta rodzin waszych byla wesola i wam siem udzielilo. ( kurna, co ma siem udzielac tym ktorzy tym emanuja).... teraz to tylko zycze dobrego wam jutrzejszego wstawania..... ja musze do pracki......nie moge zbytnio markowac....ale kocham markowanie i tyle, wiec wam kibicuje i z wami jezdem!!!!! no i zawsze jestem happy jak watek jest tam gdzie byc powinien, czyli na gorze!!!!! :))))) podosimy dalej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..cze lobuzy wielkanocne.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.04.02, 23:01 Widzę, że humor a jakże dopisuje :))) Dobrze, że już jesteś ;))) Szkoda, że od razu po świętowaniu musisz rano zarabiać na chlebuś :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..cze lobuzy wielkanocne.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.04.02, 04:38 A teraz piszę sama do siebie :)))) jak juz weszłam zobaczyć to serce boli, zostawić bez kliknięcia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..wciaz dazymy do tysiaca.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:35 wiec watek trzeba podnosic.... slonce dawno zaszlo, pewnie zaraz idem spac zamiast markowac, jak to przystalo na markow nocnych, ale cos te wiosenne przesilenie i durnie okoliczni cos mnie kaza siem wysypiac, coby sily bylo duzo i coraz wiecej nawet.... w kazdym badz razie witam markowcow, no i kame przede wszystkim, bo na nia najpewniej liczyc mozna..... oj, dobra, dobra, cala reszta, dla was tez drugokwietniowe pozdrowionka..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..wciaz dazymy do tysiaca.... 03.04.02, 03:33 haaa jestem przed kamą !! i na kogo można bardziej liczyc ? ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..wciaz dazymy do tysiaca.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.04.02, 04:47 Na kamę zawsze:))))) A dzisiaj to markowanie u Waćpana jakieś skrócone;))))) onegdaj bywało, że to waść zamykał listę:)))) A tym razem mnie się to udało :))) hahaha....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..wciaz dazymy do tysiaca.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.04.02, 04:40 Witaj Only:)))) wierzę, że przyjdzie taka noc kiedy pełnię sił teraz nabytych spożytkujesz na igraszki wśród Marków ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 18:05 kurna, na tym forum jest tak nudno ze chyba idem spac.......chociaz swonce wciaz swieci......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.04.02, 03:38 Masz rację od jakiegoś czasu nic szczególnego się nie dzieje;)))) Też idę spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi nuda to .... 04.04.02, 04:03 Gość portalu: onlyania napisał(a): > kurna, na tym forum jest tak nudno ze chyba idem spac.......chociaz swonce > wciaz swieci......... ------------- fakt nuda to największy wróg nocnych marków ..!! hi-hi pzdr ale nudy, ide spać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: nuda to .... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.04.02, 05:12 Hi-hi,jak ujrzałam Twój wpis wróciła chęć do markowania:))))) chociaż tylko na pare minut :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: kto nudno idzie spac ten nudno wstaje.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 05:57 ...czy cos w tym stylu, w kazdym badz razie ja wstalam wczesnie, bo i jak inaczej.....:)))) zamykam nocke niezbyt nocnych markow (he he he choc kama siem postarala :))) do wieczorka.... pzdr Only Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 20:15 oj, podnosze watek, bo tak jakos chyba za wczesnie wstalam, i nie wiem czy doczekam sie markowych ludzi, wiec juz teraz sie melduje.... pozdrawiam tych, co dzis po mnie nastana....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.04.02, 22:39 Witaj skowronku :)))))) Tak mi przykro, że musisz wstawać o jakiejś nienormalnej porze;))) Dobrze, ze masz siłę podnosić ten wątek wieczorem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ A propos... 05.04.02, 04:49 ...gadanie o tym, jak to tu nudno i kiepsko i beznadziejnie rzadko kiedy coś zmienia... ! O żesz ! Macie przed sobą same przyczyny... czyż naprawdę wśród tych przyczyn nie widzicie skutków ? Yhm... czy już wszystkich olśniło... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: A propos... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.04.02, 05:04 Wszelki duch Pana Boga chwali ;) Wróciłaś? Myślę że odpoczynek dobrze zrobił:) Phi nie miałam na myśli naszego wątku tylko forum towarzyskie, gdzie ostatnio jakosik smutno ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: A propos... 05.04.02, 05:09 Forum jest beznadziejne w swoim schematyzmie. Tak mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: A propos... 05.04.02, 05:39 Cóż, wygląda na to, że ta moja wcześniejsza prawda ( - o tym jak to nudno i te de ) jest względna :) PS. Kamo, dziękuję za życzenia ! Dotrałam do celu; wróciłam :) - choć nie wiem czy na długo... U mnie świetnie ( i to jak ! ) Jedzie się właściwie nie wiadomo w jakim celu, a tu nagle porządne uderzenie przebłysk... i nagle wszystko robi wrażenie. Eh! Właśnie ta metoda skutkuje :))) Tak, zdaję sobie sprawę, że niewiele powiedziałam... zatem... i tym razem się wykręcam ;))) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh zawstydzona nieziemsko... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 23:02 podciagam watek do gory...zebyw piatek wieczor...:(((( :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.04.02, 23:05 Nasza Only prawdopodobnie baluje :) i zapomniała ;( Podnoszę więc wątek coby było łatwiej zauważyć:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..kama, jak ty zgadlas!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 00:09 faktycznie balowalam....forumowcy troche ruszyli na powitanie niejakiego lezia, ojca mego forumowego..... ale oczywiscie o watku nie zapomnialam.... pozdrawiam was serdecznie i tez bardzo sie ciesze ze phi wrocila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..kama, jak ty zgadlas!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.04.02, 01:17 Widzę, że nie tylko Phi wróciła;))))) Może faktycznie więcej synów i cór marnotrawnych powróci na łono forum? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Witam ! 06.04.02, 02:04 ...Szczególnie Panie ;))))) Proszę się tu wpisać ! ;) O rany ! Only ( ! ) ...nie wiem czemu "siem cieszysz", ale chyba "siem cieszysz"... tak to wyglada... :) ...Ech... mam nadzieję, że pozostaniesz w tym stanie aż do czasu, gdy nasza galaktyka zmieni się w supernową ;) - Albo i dłużej ;))) Rety ! ...co ja gadam ( Wstawaj ! Wstawaj, Hi-hi ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.04.02, 06:03 Znowu noc przeleciała niepostrzeżenie :))) jakieś ptaszki zaczynają ćwierkać, znak że pora wpaść w objęcia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 07.04.02, 04:00 Gość portalu: kama napisał(a): > Znowu noc przeleciała niepostrzeżenie :))) jeśli nie zatrzymasz ucieknie, jeśli zatrzymasz, też ucieknie :( Ha ! :) Dlatego z szybkoscią czasu trzeba współzawodniczyć przez szybkość czynienia z niego użytku Carpe ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 07.04.02, 04:07 ...w każdym razie bez przemęczania Dobranoc -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.04.02, 02:45 O la la ale nas dużo dzisiaj:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 07.04.02, 03:52 póki co jednak - jest noc wpisuję się na listę ;) Hej Kama ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.04.02, 04:13 Witaj Phi:) cudna jest dzisiejsza noc:( mam wielką ochotę sie ululać gorzałeczką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.04.02, 05:37 Nie podoba mi sie 554 :(((( Żeby było ładniej dopisuję się jeszcze raz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 08.04.02, 00:48 Gość portalu: kama napisał(a): > Witaj Phi:) > cudna jest dzisiejsza noc:( > mam wielką ochotę sie ululać gorzałeczką ;) Witaj ! - drę się, ale Ciebie jeszcze nie ma, tu ... Tak cicho mówisz, ale wyraźnie słyszę, że nie wyraziłaś się, Kamo, entuzjastycznie ( aj, zdajesz się być jakas taka posmutniała ) No to powiedz, dzisiaj też gorzałka ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI....Phi IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.04.02, 04:28 Dzisiaj kac więc bez entuzjazmu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:45 postanowilam przekroczyc te trzy bledne piatki i zaczac dalej podnosic watek..... witam was serdecznie i zapraszam do markowania, choc ja z przyczyn pewnych musze isc pewnie spac w godzinach kiedy to marki zaczynaja dopieroooooo zycie............ oj, mam nadzieje ze kiedys was znow trafie w godzinach markowania na waszym czacie bo jakos wchodzenie na czata kiedy jestem jedyna trochu mnie nie wciaga do rozmowy....:))))) pozdrowienia dla wszystkich Only Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi witaj phi_ ;-)))))))))))))))))) 07.04.02, 22:51 Gość portalu: onlyania napisał(a): > postanowilam przekroczyc te trzy bledne piatki i zaczac dalej podnosic > watek..... > > witam was serdecznie i zapraszam do markowania, choc ja z przyczyn pewnych > musze isc pewnie spac w godzinach kiedy to marki zaczynaja dopieroooooo > zycie............ > > > oj, mam nadzieje ze kiedys was znow trafie w godzinach markowania na waszym > czacie bo jakos wchodzenie na czata kiedy jestem jedyna trochu mnie nie wciaga > do rozmowy....:))))) > > > pozdrowienia dla wszystkich > > > Only ----------- masz racje ;-) choć czasem fajnie jest tak sie pokłócić ze sobą he he też witam marków dzis z cafe poczytam chwile stare watki i odezwe sie jutro z domku ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: witaj phi_ ;-)))))))))))))))))) 08.04.02, 00:59 Hej ! :) Hm, co w końcu chciałam powiedzieć ? A ! ...Nie zbaczajcie z toru i nie ograniczajcie szybkości ! ;))) No to... enter ! Odpowiedz Link Zgłoś
columb witajce nocne marki ! :))))) 08.04.02, 03:07 Witajcie! qrcze, nigdy nie sadzilem, ze AZ tyle osob lubi nie spac w nocy. Ja tez wole pracowac, uczyc sie, i cokolwiek- ZYC!!! w nocy :) I wiecie, podziwiam ludzi ktorzy potrafia zasnac o np. 21- czy nawe 22, 23! Jak Oni to robia??? Pozdrawiam milych forumowiczow- wszytskich 5xx wiadomosci nie przeczytalem, aczkolwiek... Jak ktos jest, to czekam! :)) Do nastepnego.. Pozdarwiam! Krzys Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: witajce nocne marki ! :))))) 08.04.02, 03:51 No. Szukając zagubionego pliku ( cholercia ! ) zerkam tutaj i widzę, że Kama najwyraźniej stwierdziła, że istnieje jedna sensowność we wszystkim... ;) ... O-o ! Cześć Columb ! Esz... widzisz, mamy takie przystawania, ruszania, tak jakbyśmy odbierali sygnały odbijające się o "niewidzialne przeszkody" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: witajce nocne marki ! :))))) 08.04.02, 04:13 Nie ma nikogo, zatem idę spać ( sic ! ) Witaj więc, ciszo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: witajce nocne marki ! :))))) Phi IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.04.02, 04:45 Spóźniłam się więc idę spać ;((((( Wystarczająca kara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: witaj columbie :))))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.04.02, 04:39 Ciesze się że podzielasz nasze zdanie;))))) Przykro mi że nie przewidziałam nowego Marka i spóźniłam się z powitaniem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: witaj hi-hi ;-)))))))))))))))))) i..... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.04.02, 04:35 do jutra;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI....Only IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.04.02, 04:33 Niestety żeby nas trafić musisz przychodzic później, ale mam nadzieję, że taka noc się trafi;)))) A swoją drogą czasami rozmowa z samą sobą przynosi niezły ubaw :)) Odpowiedz Link Zgłoś
columb Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI....Only 08.04.02, 04:55 Ehh, to ja zawalilem na calej lini :((((( Pisalem aile i na innym forum a tego nie odwiezalem tak czesto :((((( Qrcze, szkoda. Moze jutro? Spijcie slodko drogie Panie :) Ogolnie, DOBRANOC! (dzien dobry) Rano do pracy :( Krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI....Columb IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.04.02, 02:28 Już godz. 2.30 na zegarze, pusto w barze, czekam na Columba lub kogokolwiek a tu cisza jak makiem zasiał:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi a może coś po chińsku ? 08.04.02, 22:42 文学» 今日更新, 在线阅读, 网友原创, 热门下载, 新书资讯, 读书沙龙... 体育» 国内足球, 激扬文字, 国际足球, 综合体育, 国足动态, 体育论坛... 娱乐» 娱乐星闻, 模特写真, 明星社区, 音乐欣赏, 电影世界, 天天演出... 女性» She 女孩, She 女人, She 妈妈, She 图库, She 沙龙, 今 日DIY... 星座» 网路追星, 职场星座, 心理测试, 梦境解析, 朋友星座, 星的传说... 科技» 业界动态, 在线教程, 硬件指南, PDA 专区, 数位连线, 软件下载... 交友» 会员影集, 秀色可点, 在线觅友, 来星约会, 地域浏览, 增值服务... 财经» 国内财经, 国际财经, 公司信息, 路透资讯, 机构测评, 研究报告... 游戏» 游戏资讯, 网络游戏, 基地城市, 虚拟世界, 游戏下载, 竞技游戏... 健康» 家庭健康, 性爱时空, 美容天地, 减肥健身, 健康饮食, 求医宝典... 性爱» 情趣性爱, 性爱健康, 爱情婚姻, 性爱心理, 生育生殖, 性感男女... 旅游» 结伴同游, 宾馆查询, 行程指南, 旅行知识, 机票查询, 自助旅行... 地图» 城市地图, 更多地图, 地图百科, 文艺演出, 体育比赛, 邮票收藏... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: a może coś po chińsku ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 23:17 eeeee? za duzo pije..litery mi sie pomieszaly..... poprosze to samo przy wlaczonym caps looku, oki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi no to po japońsku 09.04.02, 05:07 Gość portalu: aCh napisał(a): > eeeee? za duzo pije..litery mi sie pomieszaly..... > poprosze to samo przy wlaczonym caps looku, oki? > :) ----------- to może po japońsku ? ワールドカップ日本代表戦のチケットが当たる。 世界 アジア、環太平洋: アジア - オーストラリア/ニュージーランド - 韓国 - 香港 - シンガポール - 台湾 - 中国語 - 中国 - インド 北米、南米: アメリカ - カナダ - ブラジル - メキシコ - アルゼンチン - スペイン語 ヨーロッパ: イギリス - ドイツ - フランス - イタリア - スペイン - カタロニア語 - デンマーク - ノ ルウェー - スウェーデン 国内の都市: 札幌 - 仙台 - 東京 - 千葉 - 川崎 - 横浜 - 名古屋 - 京都 - 大阪 - 神戸 - 広島 - 北 九州 - 福岡 - 一覧 もっと 便利なツール: 住所録 - メモ帳 - ブックマーク - コンパニオン - ブリーフケース - アラート ビジネスサービス: 企業ポータル構築 - リサーチモニター - ビジネスエクスプレス - ブロードキャスト 便利なガイド mam nadzieje że teraz łatwiej ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: no to po japońsku IP: *.key.net.pl 09.04.02, 17:24 i tak to jest gdy sie tekst wkleja z nieznanych zrodel, siedze i patrze, siedze i widze, ze ten twoj japonski cosik mi geometrie przypomina...o juz wiem, pamietasz dzial o figurach foremnych...jedna z nich zdomninowala niebezpiecznie teksr. na tyle iz przekaz jest w sumie niejasny.... i prosze jak potwierdzila sie stara prawda ludowa(rejowa?), polacy nie gesi tez swoj jezyk maja.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 09.04.02, 18:12 ja jestem baaardzo nocny marek, tylko ze bez nocnego dostepu do sieci:( ale i tak zycze; wszystkim NM-facetom by mama-noc przytulila ich do swej szerokiej piersi, a NM-kobietom by zasypialy spokojnie w silnych ramionach Morfeusza do...bra...noo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.04.02, 20:40 uuuuuuuuuuu, jaka szkoda :) Jednak mam nadzieję, że kiedyś zamiast Morfeusza tulić, usiądziesz przy klawiaturze o porze odpowiadającej Twojemu charakterowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi wiersz do . . . . . 10.04.02, 12:50 kurcze ani po niku ani po twej prozie nie moge poznać z kim prowadze rozmowe czyś ty chłop być może a może dziewica może się dowiem gdy przyjdzie NOCnica he he ;-) a taki mały szymborski jestem czasem, borem lasem hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.04.02, 04:09 Ależ dzisiaj śpiączka wszystkich opanowała;)))))))) Hi-hi miałeś być już w domu i co???????? Chociaż dopiero 4, jest szansa że, jednak zawitasz:))))))) ale mnie już nie będzie. Idę sobie na inne podwórko, wrócę w piątek :)))) To w ramach walki z nałogiem ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi mnie tez... 10.04.02, 12:59 mnie tez wczoraj ogarneła spiączka i to jaka !! o 20,30 zasnołem w ciuchach a wstałem dziś o 8,30 rano !!! Kurde robie się jak zwykły człowiek ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Tutaj jest DYPLOM dla . . . . . . 10.04.02, 14:03 na stronach www.erodzinka.prv.pl jest dyplom dla Was !!! oto dokładny link : erodzinka.republika.pl/dyplom/dyplom_forum.htm ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś