Dodaj do ulubionych

Tu jestem ciepły zimny draniu

24.01.02, 10:03
i czekam na obiecana kuracje
a z innymi paniami to sobie na innych watkach
rozmawiaj
tutaj wstep ma jeszcze tylko ewentualnie Kitek
tak,dla urozmaicenia...
:)))
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi a dlaczego tylko kitek?????? 24.01.02, 10:06
      to on jest zimny dran?????????? jejciu..................... nie moglas wczesniej tego ujwanic?????????

oona napisał(a):

> i czekam na obiecana kuracje
      > a z innymi paniami to sobie na innych watkach
      > rozmawiaj
      > tutaj wstep ma jeszcze tylko ewentualnie Kitek
      > tak,dla urozmaicenia...
      > :)))

• oona Re: a dlaczego tylko kitek?????? 24.01.02, 10:33
        Kitek jest tylko ciepły
        to zimne i to draniowate
        to nie było pod jego adresem!
        Kitek jest...Kitek i juz
        chyba zeby jeszcze te jedynke dodac
        :))
    • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:12
      To może jeszcze ktos, tak do pary, będzie miał prawo wstępu :))
      • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:13
        ale to miał byc serial
        on,oona i ten trzeci
        • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:15
          To było wczoraj - taki pilot serialu - ale widzowie nie byli zachwyceni i cd.
          został zawieszony:)
          • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:17
            jak sie nie podobało to ja sie biore do pracy
            bo w koncu w pracy jestem
            • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:19
              Ja tam nic na siłe ..:))
              • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:23
                nie??
                :((
                a ja sie na bardzo mocne wrazenia
                po ostatniej obietnicy kuracji nastawiłam...
                • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:25
                  Taaaaaaaaaaak ???????
                  Ale ja nie mam medycznego wykształcenia, może mnie z kimś innym pomyliłaś ?:)))
                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:28
                    ale to miała byc taka kuracja
                    do ktorej nie potrzeba wykształcenia
                    tylko doswiadczenia!
                    juz zapomniałes,co obiecałes?
                    widzisz,tak to jest jak sie z dwiema paniami
                    naraz flirtuje
                    • arosa Re: Oona 24.01.02, 10:33
                      A ktora jest ta druga???????????

Arosa
                    • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:37
                      E, ja tam zadnych poważnych obietnic nie składałem :))

A widzisz jak to jest, jak sie dwóch naraz próbuje bałamucić ?:))
                      • arosa Re: Men/Oona 24.01.02, 10:41
                        OK. Juz sie tak nie przegadujcie!!!
                      • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:41
                        ale nie na raz!
                        Kitka wczoraj na osobny watek wykopałes i kazałes mu
                        tam siedziec i sie nie odzywac
                        a ja musze znosic Twoj flirt rownoległy,hę??
                        • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:42
                          Cierp, jak nabroiłaś :))
                          • arosa Re: Oona 24.01.02, 10:45
                            Tem flirt rownolegly to jest ten, o ktorym mysle????????
                            • men_ Re: Arosa 24.01.02, 10:46
                              Nieeeeeeeeeeee :))))
                              Uneczka rzuca od rana metaforami - od kogo Ona się tego nauczyła ?:))
                              • oona Re: Arosa 24.01.02, 10:49
                                jam Twoja najpilniejsza ostatnio uczennica
                                • men_ Re:Unka 24.01.02, 10:56
                                  Jak innego ni ma :)))
                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 11:04
                                    wczoraj wieczorem przeciez był
                                    • men_ Re:Unka 24.01.02, 11:15
                                      Taaaaaaak, ja to takie pogotowie ratunkowe :))))))))
                                      • oona Re:Unka 24.01.02, 11:39
                                        on od uniesien duchowych
                                        Ty-cielesnych hihi
                                        • men_ Re:Unka 24.01.02, 11:47
                                          Taaaaaaaaak, a co ja ten/tego byczek ... jakiśtam ?)))
                                          • oona Re:Unka 24.01.02, 11:52
                                            sam mowiłes
                                            co,znowu mi bedziesz romantyka udawał??
                                            • men_ Re:Unka 24.01.02, 11:58
                                              A chcesz, żebym udawał ? Stęskniłaś się juz ?:))
                                              • oona Re:Unka 24.01.02, 12:07
                                                nic nie udawaj
                                                badz jaki jestes

uuups,jak to patetycznie zabrzmiało....
                                                • men_ Re:Unka 24.01.02, 12:08
                                                  tzn. mam być taki sam, jak dzisiaj od rana, hę :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 12:18
                                                    jaki w ogóle jestes
                                                    i nie mow ze jestes zmienny bo to
                                                    "kobieta zmienna jest"-tylko...
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 12:22
                                                    "jaki w ogóle jesteś" - to pytanie, czy stwierdzenie ???

Każdy/a ma to na co zasłuzył/a !:)))))))))))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 12:29
                                                    nie pytam
                                                    korzystam zawsze z własnego dosw.
                                                    wiec sama sobie odpowiem jaki jestes
                                                    no,chyba ze tez jestes przewrotnym,skrytym skorpionem
                                                    i potrafisz zmylic przeciwnika/sojusznika
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 12:32
                                                    to takie doswiadczenie zawodowo-prywatne :))

przewrotny, skryty ? - wole sprytny :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 12:40
                                                    to powiedz czarownicy Unie jaki znak zodiaku
                                                    jestes to bedzie jej sie łatwiej Cie rozgryzało
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 12:42
                                                    gdzies wyczytałem, że menowie spod tego znaku sa bardzo kochliwi i Wenus jest
                                                    ich planetą-patronką :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 12:47
                                                    jeszcze nie kojarze
                                                    az taka dobra w tych horrorroskopach nie jestem:))
                                                    hm,wodnik? strzelam
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 12:52
                                                    puuuuuuuuudło :)) bliżej zimy

I do skorpiona chyba nie pasuje :)))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 12:59
                                                    nie mow,ze waga?
                                                    koziorozec?
                                                    to co ze nie pasuje,przeciez ,jako sie wczoraj pod kołderka rzekło,
                                                    zalozenia rodziny nie planujemy
                                                    tylko (solidne)wykorzystanie i czułe rozstanie
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 13:01
                                                    jeden z tych dwóch - to była ostatnia odpowiedx co znaku zodiaku :))

tzn. takie ostre, mocne, brutalne zabawianie się w piaskownicy ?:))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 13:22
                                                    w piaskownicy i...i....i....i....i....
                                                    i...i...i....:))))
                                                    chyba nie jestes łagodną misiowatą wagą????
                                                    a moze i jestes!!
                                                    :))))
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 13:24
                                                    więcej odpowiedzi nie będzie - czytac nie umie ??????
                                                    No moze, ale jak śpię :))

Ta piaskownica, to taka metafora ze wzgledu na wczesna porę - ale reszta to nie
                                                    metafora :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 13:31
                                                    o piaskownicy złapałam,wbrew pozorom,
                                                    a to pierwsze to sorry za gapowatosc-zwracam honor
                                                    jak koziorozec to ok
                                                    chyba,ze nie zrozumiałam???
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 13:35
                                                    hi,hi - co do tego znaku - wszak wyjatek potwierdza regułę ...

Oj, to Uneczka lubi się tak bawić w piaskownicy ?:)))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 13:59
                                                    Uneczka jak to kobieta zmienna jest
                                                    i zabawy lubi rozne...
                                                    waga?-kurcze czy nie waga-bo juz zgłupiałam
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 14:03
                                                    Zdązyłem zauważyć co do tej zmnienności, az zanadto :))

A do drugie to zostanie moja słodka tajemnicą :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 14:11
                                                    dobra-waga
                                                    hihi
                                                    a co masz przeciwko zmiennosci czyli wielokolorowosci kobiecej?
                                                    lepsze szare,nudne i przewidywalne
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 15:25
                                                    wodnik :)))

Ależ wręcz przeciwnie - lubie te zmiennośc nawet grymasy, i nawet złość( ale
                                                    czasami tę złość) :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 15:31
                                                    a nastroj"romantic"tez potrafisz zniesc u kobiety zimny dr...?
                                                    wodnik???-(nie zasne przez te niewiedze horrorroskopowa hihi)
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 15:33
                                                    wzysto zniosę .., co najwyżej potrzebne słuchawki, albo gazetka, albo głosna
                                                    muzyka :))) Teraz własnie sobie puściłem :))
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 15:39
                                                    dobra,to czego słuchasz?
                                                    ("powiedz czego słuchasz a powiem Ci kim jestes"-wg. mnie)
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 15:44
                                                    W tej chwili BEE GEES "Odessa", a potem bedzie flamenco, ulalala, tylko musze
                                                    chyba zostawic sobie po godzinach kogoś do pomocy :) w tej nauce
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 15:47
                                                    eee
                                                    myslałam,zes Ty bardziej rockowy
                                                    ale coz,tolerancyjna bede
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 15:55
                                                    Bo kurde, jeszcze personel jest w pracy !!!!!!

Po 17.00 bedzie czad, tak 200-300 wat i osiem głosniczków !!!!
                                                  • oona Re:Unka 24.01.02, 15:58
                                                    nie wazne jak głosno!!!-no prawie niewazne
                                                    wazne CO!!!!CO???!!!!
                                                  • men_ Re:Unka 24.01.02, 16:02
                                                    Nie rozumiem ?????:)))
                                                    Ale marsz mi na sam dół wątka !!!!!!
                          • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:46
                            ale co ja nabroiłam???
                            • arosa Re: Oona/Men 24.01.02, 10:52
                              To jak? Zostawic Was tu samych???????

Arosa
                              • men_ Re: ???????????? 24.01.02, 10:55
                                A we troje nie będzie ciekawiej ?:)))

To tylko takie pytanie merytoryczne :)))
                            • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:58
                              No dobra, nie będe w tamtego d.pka się zabawiał :)
                              Co oczy nie widzą, to ...- prawda Ulegałeczko ?:))
                              • arosa Re: Men 24.01.02, 11:02
                                No tak tu Oona, tam Onlyania, a ja???????????????

Arosa
                                • men_ Re: Arosa 24.01.02, 11:04
                                  Z Only znam sie w realu
                              • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:06
                                prawda!
                                ale nie zapominaj ze moze byc tez
                                VICE VERSA
                                • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:09
                                  Pip, i poprzedni post skasowany ......

A ja miałem w ręku gałążkę oliwną - juz ja fruuuuuuuu, odrzuciłem :))

p.s.: i nie wiem, czy będzie dzisiaj inne fruuuuuuuuuuu ?????
                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:15
                                    chyba nie bedzie
                                    bo mnie denerwuje jak sie inne panie do naszej rozmowy
                                    wtracaja
                                    jak flirtowałes rownolegle z Kwiatuszkiem
                                    to ja tam za Toba nie chodziłam
                                    do waszego watku
                                    nio!
                                    • arosa Re: Oona 24.01.02, 11:19
                                      OK Oona, juz wychodze. Przeciez pytalam czy zostawic Was samych.

Arosa
                                      • oona Arosa 24.01.02, 11:21
                                        Troche sie pogubiłam w tej wielowatkowosci,
                                        nie doczytałam
                                        bez obrazy,jesli bardzo niemile to zabrzmiało
                                        pozdrawiam
                                        • arosa Re: Oona 24.01.02, 11:24
                                          OK. Pozdrowionka z Wrocka!!! Pa!

Arosa
                                    • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:23
                                      a jak sie denerwujesz, to tupiesz nóżkami, nosek się marszczy czy piąstki
                                      zaciskasz ?:))
                                      • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:29
                                        usteczka wykrzywiam
                                        marszcze nosek
                                        i jestem dosc niemiła dla otoczenia
                                        wiec oszczedz tego panom z mojej firmy
                                        a z Arosą juz sobie wyjasniłysmy sprawe i jest ok
                                        • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:31
                                          Ale teraz jesteś jeszcze miła dla otoczenia ?:)
                                          • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:34
                                            dwa pierwsze objawy złosci juz mineły
                                            ale słodka jeszcze nie zaczełam byc
                                            • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:44
                                              hi, hi

No widzisz, może kto inny lepszy-cały czas słodziutki, grzeczny, na wszystko
                                              się zgadza ?:))

p.s.: pikantne kobietki też sa fajne, nietylko te słodziutkie :))

• oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:47
                                                mam sie od tej pikantniejszej strony
                                                bardziej pokazywac??
                                                prosze bardzo!!
                                                tfu,znowu jestem uległa i zgodliwa
                                                • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:50
                                                  kokietka :))

nie za wcześnie na te pikantne ..:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:53
                                                    ok
                                                    ale zawsze w pogotowiu

wszystkie smaki w jednej Uneczce
                                                    ups,za wczesnie
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:56
                                                    hmmmmmmmmmmm
                                                    Cos Uneczka sie za szybko uspokoiła- jakis babski podstep szykuje ? razem z
                                                    Arosą, hę ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:59
                                                    na pewno nie razem!
                                                    nie przypominaj mi o tym
                                                    przymusowym trojkacie,bo mi sie znowu te usteczka...
                                                    nic nie mam przeciwko Arosie ale kombinowac razem nie bede
                                                    nie lubie dzielic przyjemnosci na pół
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:03
                                                    Ach te figurki geometryczne ! ups, troche się rozmarzyłem :))

No co TY !!!! Taka samolubna jesteś ?:)))))))))

A ładnie wtedy te usteczka wyglądają, hę ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:12
                                                    nie samolubna tylko hedonistyczna sie przy Tobie
                                                    zrobiłam i chce cala przyjemnosc zatrzymac dla siebie
                                                    usteczka sie robia w dzióbek,marszcza sie przy tym brewki
                                                    a panom tutaj sie to najwyrazniej podoba
                                                    bo zamiast sie ze mna kłocic zaczynaja sie usmiechac
                                                    mysla,ze ja zartuje z ta złoscia
                                                    a ja NAPRAWDE potrafie sie wkurzyc!!!!
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:16
                                                    O, zabrzmiało to jak ostrzeżenie czy tez groźba :))

I nie strasz, bo sie zmienię w romantyka, i na dokładke wierszem bedę gadał :))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:22
                                                    nie rob tego!
                                                    to nie Twoja rola :))
                                                    Ty masz byc słodki ale bezwzgledny
                                                    czuły i brutalny jednoczesnie....aaach
                                                    rozmarzyłam sie :))
                                                    i ta ostra muzyka a nie wiersze!!!
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:26
                                                    Taaaaak ??
                                                    Po np. główce Uneczkę pogłaskać i buzi dać np. w czółko jak będzie grzeczna ?
                                                    W p.pe przylac, jak Uneczka będzie niegrzeczna i na innych bedzie sie
                                                    oglądała ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:32
                                                    nie,odwrotnie!
                                                    bo mezczyzna-zimny dran-powinien byc jeszcze
                                                    oryginalny,nieprzewidywalny,zaskakujacy,intrygujacy
                                                    :)))))))
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:34
                                                    na odwrót ? - w p.pe w nagrodę, a potem pogłaskać i pocałować..:)) to bolące
                                                    miejsce ?
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:41
                                                    przeciez jest za wczesnie na takie słowa!
                                                    wiec nie potwierdze
                                                    i nie zaprzecze....
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:44
                                                    I małą dziewczynke potem posadzic na kolankach i pogłaskać po .., też główce,
                                                    hę ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:50
                                                    odp.jak w moim poprzednim poscie

ciekawe co jeszcze?
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:53
                                                    Taaaaaaaaaaaak, ja to wszystko opiszę, a Ty potem z Kitkiem będziecie
                                                    to .....:))

więj o sytemie kar czy nagród ?:)))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:02
                                                    przeciez mowiłam,ze jestem dyskretna
                                                    tylko Ty,ja...i forum
                                                    hm,nie wiem jakie masz systemy kar a jakie nagrod
                                                    wiec na razie nie wiem,co by mi sie bardziej podobało
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:04
                                                    A jak dziewczynka bedzie grzeczna na tych kolankach, to jeszcze bajeczke
                                                    opowiedziec, ale tak cichutko, zeby nikt inny nie słyszał, raz do jednego
                                                    uszka, raz do drugiego - dalej ????
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:11
                                                    nie,zatrzymajmy sie przy tej bajeczce
                                                    domyslam sie,ze chodzi o"bajeczke"?
                                                    o czym bedzie ta"bajeczka"?
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:15
                                                    Na razie nie o treść, a o formę przekazania tej bajeczki mi chodziło :))

Ale na razie nie będę przeszkadzał, bo masz kontrole pracy :)
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:33
                                                    liczy sie zawsze na rowni i tresc i forma
                                                    ..ale faktycznie,w tym wypadku mozemy sie
                                                    skupic bardziej na formie
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:36
                                                    w tym przypadku to akurat opowiadający bajke może gadać co mu slina na język
                                                    naniesie :))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 14:01
                                                    ...bo kto go bedzie słuchał
                                                    siedzac mu na kolanach hihi
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 14:06
                                                    Jak Ci złość minie to bede opowiadał dalej
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 14:13
                                                    nie jestem zła!
                                                    u mnie zlosc to jak letnia burza-trzask piorun i swieci
                                                    znowu piekne słoneczko
                                                    Słoneczko???????
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:18
                                                    uff, to juz nie musze na tych kolankach przepraszać ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:23
                                                    poudaje,ze sie nie gniewam

ale miło było hehe z góry na Ciebie spojrzec
                                                    jak przede mna kleczałes
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:35
                                                    Kurde, to przed Toba klęczałem ??
                                                    Niezłe masz w takim razie ...bioderka, wczoraj w tej ciemności dokładnie nie
                                                    mogłem ocenić :))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:42
                                                    hihi
                                                    troszke sie spieszyłes
                                                    wiadomo-pierwszy raz-znaczy ze mna
                                                    te emocje
                                                    coz,staram sie,staram zeby te bioderka wygladały
                                                    jak wygladac powinny
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:46
                                                    gdyby było lato to byśmy sie wybrali na plażę (naturystów) ?:)
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:50
                                                    kiedys bedzie w koncu,
                                                    to lato...
                                                    to nie-propozycja!!!!!!!!(tradycyjnie dodaje,taka formalnosc)
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:58
                                                    Dobra nie dodawaj juz - będę sobi edośpiewywał za kazdym razem :)))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:00
                                                    Taaaak,raz nie dodam a Ty skorzystasz z okazji i zrobisz mi afront
                                                    wstyd jak cholera
                                                    przed tymi co tu NIE zagladają
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:04
                                                    Cholera, na tak twardej Twojej skromności i wstydzie nic (prawie) nie zrobi
                                                    rysy :))
                                                    A co do wykorzystywania - to chyba cos innego niz Twoje słówka, hę ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:08
                                                    o,skojarzenia sie zaczynaja?....
                                                    miło....hihi
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:20
                                                    Z czym ? Z wczorajszym dniem ?:))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:26
                                                    a co na serio masz zamiar byc dzisiaj grzeczny???
                                                    tak jak to mowiles rano
                                                    buuuuuu
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:34
                                                    Taaaaaaaaaaak !

teraz sobie podjadłem, zapale papieroska i pobujam w foteliku :)
                                                    A fotelik cholernie sprytny, tyle może mieć pozycji :))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:38
                                                    on nie zartuje!
                                                    a ja cały dzien na rozmowy z nim zmarnowałam
                                                    zamiast sobie jakiegos niegrzecznego na wieczor zabezpieczyc! :))

fajny taki fotelik...
                                                    ja mam tutaj tylko krzeslo obrotowe
                                                    na takim krzesle to sie najwyzej
                                                    ...poobracac mozna hihi
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:44
                                                    I oparcia mozna sie na tym foteliku pozbyć ...i rozłozyc prawie jak leżeczek w
                                                    przedszkolu lub na plaży :))

A co mozna obracać (sie) na tym krzesełku ?:)
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:58
                                                    na razie to ja w kółeczko sie czasem obracam
                                                    jak mi wesoło
                                                    a innego wykorzystania obrotowosci krzesełka
                                                    jeszcze nie sprawdzałam:(((
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:01
                                                    Ja tam tez sprawdzałem, tylko na sucho, jak to będzie bez opierania sie na
                                                    foteliku :))
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:07
                                                    na sucho to mozna pływanie najwyzej trenowac
                                                    juz ja widze to na sucho...
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:13
                                                    nie mozna - to "bez opierania" (się) na sucho ?????
                                                    To jak ja to robiłem, cholera, do tej pory ???:))

Faktycznie taki fotelik gdzie można opierać się jest niedobry, chyba go
                                                    wyrzucę .., albo oddam do muzeum
                                                  • oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:18
                                                    jeszcze nie wyrzucaj,szkoda
                                                    musiałabym obejrzec
                                                    moze dałoby sie cos z tym zrobic
                                                    i jakos to wykorzystac
                                                    W koncu wsrod zalet idealnej uneczki
                                                    musi byc tez wybitna pomysłowosc
                                                    pomysłowa Uneczka
                                                  • men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:33
                                                    hi, hi - to prędzej sie zestarzeje i pordzewieje - ten fotelik :)))
                                                  • kitek1 PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:04
                                                    jak uneczka pracuje:)
                                                  • arosa Kitek 24.01.02, 13:10
                                                    Hej Kiteczku! Dobrze, ze jestes, bo troche obco jest mi w tym zamknietym
                                                    gronie...
                                                  • kitek1 Re: Kitek 24.01.02, 13:12
                                                    szybko donosik na nich napisze,
                                                    i juz jestem caly Twoj arosko,
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:12
                                                    całusy dla kontroli
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:13
                                                    i idzcie sie oddawac sobie-w sensie rozmowy-
                                                    na własny watek,cooo?
                                                  • kitek1 Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:18
                                                    ja tu tylko w formie urozmaicenia wpadlem,
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:14
                                                    oona napisał(a):

> całusy dla kontroli
                                                    > :)))

hmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:18
                                                    to taka malutka niewinna korupcja
                                                    zeby raport pokontrolny wypadł dla mnie łaskawie
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:25
                                                    hi, hi
                                                    To czesto masz takie kontrole i te niewinne korupcje ?:)))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:36
                                                    korupcja zazwyczaj-jak to korupcja-odbywa sie w ukryciu,
                                                    za pomoca skrzyneczki
                                                    a kontrole-sam wiesz,bo razem przez te naloty przechodzimy
                                                    od pewnego czasu
                                                    i jeszcze jedno buzi dla kontroli
                                                    coby jej zamydlic oczy
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:40
                                                    No ładnie, ładnie - ale i tak mało zrozumiałem ...

Uneczko, nie myśl za dużo - to co robilismy wczoraj, duzo lepiej Ci wychodzi :))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 14:03
                                                    znaczy ze gópia jestem i do jednego tylko sie nadaje???
                                                    dzieki!
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 14:05
                                                    no tak, znowu mnie Uneczka doskonale zrozumiała ?????

pip mimo wszystko, że nie czuje sie winny :))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 14:17
                                                    bo ja w pracy i przeszkadzaja mi chwilami w forumowaniu
                                                    to i czasem sie nie wczytam za bardzo
                                                    i głupoty mowie
                                                    :(((
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:16
                                                    Oj, przepraszam, na kolankach ? :))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:20
                                                    rzuciłam mena na kolana!
                                                    czy wy to wszyscy widzicie????
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:36
                                                    Hi, hi - sadystka :)))

p.s.: odbiję sobie to :))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:52
                                                    nie badz taki pewien,ze Ci sie to uda
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:57
                                                    jestem, już wracam do normy po małym potknięciu się :)))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:02
                                                    a o co sie potknałes?
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:05
                                                    Tak, ale w pore sie złapałem :))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:11
                                                    o moje bioderka zreszta
                                                    na mnie sie wsparłes przyznaj sie
                                                    kobieta zawsze jak ta opoka dla mezczyzny
                                                  • men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:17
                                                    Ze o twoje bioderka ? Nie, chyba raczzej one będa mi się dzisiaj
                                                    (nie)opierały :))

Taaaaaaak, opoką - hi, hi - Uneczka przepracowana, czy romantyczną się
                                                    stała ?:))
                                                  • oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:22
                                                    lekko drwiącą
                                                    ale bez złosliwosci
                                                    Uneczka złosliwa?!nigdy!!! :))
                                                    jak to bedzie z opieraniem lub nie-
                                                    czego,o co,po co(tu przesadziłam-to pytanie w tej sytuacji retoryczne )
                                                    tooooo sie dopiero okaze....
                                                  • men_ Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:35
                                                    pozostaje mi być bardzo grzecznym :))

A co ? Nie można raz w miesiącu ?:))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:40
                                                    a musiało to akurat na mnie trafic?!
                                                    (to raz)
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:47
                                                    To tak jak na loterii :))
                                                    Musiała Uneczka cosik ostatnio zgrzeszyć i to kara boska ...:)

• oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:54
                                                    bozia to o mnie chyba juz dawno zapomniała
                                                    skoro los rzucił mnie w Twoje ram...poblize
                                                    i gdzie był moj anioł stroz sie pytam???
                                                    loterie jakies z kobietami w roli gł.prowadzisz ???
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:57
                                                    A mój aniołek, skurczybyk ?:)))

Mozna to nazwać loterią, ale ja tam wole inne, milsze okreslenia ?:))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:04
                                                    a o co masz pretensje do swojego aniołka,hę??
                                                    ze Cie rzucił w...poblize idealnego ideału kobiety?
                                                    a te inne okreslenia-chyba nie rosyjska ruletka?
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:08
                                                    no to chyba zgadłas z ta rosyjska ruletką ...

Albo z taka dawna loterią z losami w papierku - przekonasz sie dopiero jak
                                                    odwiniesz papierek - raz główna wygrana, raz nagroda pocieszenia :))

ups. pomyliłem sie, ja mam diabełka-stróza (doradcę)
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:14
                                                    tak,Ty musisz miec diabełka zamiast
                                                    aniołka bo aniołek stroz zimnego drania
                                                    musiałby byc aniołkiem-zimnym draniem
                                                    a to chyba niemozliwe??
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:17
                                                    aniołek-zimny drań - hi, hi - tylko troszke pisownie trzeba było zmienić :))

p.s.: ale dobrze mi doradza ?
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:24
                                                    baaaaaardzo dobrze-jesli chodzi o kontakty z Uneczka
                                                    masz przeciez ze mna saaaaame atrakcje
                                                    no nie???????
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:32
                                                    hmmmmmmmmmmmmm, no nie wiem, na razie na papierku, tfu, w komputerku :))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:40
                                                    bo Ty to taki ryzykowny interes jestes
                                                    raz Ci sie (cos)chce raz nie
                                                    W TYM ZAKRESIE akurat nie powinien
                                                    zimny dran byc nieprzewidywalny
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:45
                                                    Ja to jestem bardzo ryzykowny, ale nie wiem, czy tym interesem trzeba tak
                                                    ryzykowac - on wszak jeden (chodziło mi o moja firme :))

To przeciez chyba jestem dzisiaj nieprzewidywalny dla Uneczki, he ?
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:48
                                                    ale nie o takie negatywne zaskakiwanie mi chodziło!
                                                    buuuuuu
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:52
                                                    taaaaaaaak ? ja już chciałem rano, a Ty udawałas wstydliwą, ze niby jasno ??:)
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:58
                                                    bo Tobie sie od razu trójkacików zachciało!!
                                                    trojkaciki to...ewentualnie na noc,EWENTUALNIE,
                                                    rano miało byc czule,ciepło, intymnie i romant...dobra,ostatnie skreslam
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:00
                                                    Bo byłem wyposzczony przez kilka(naście) godzin i dlatego, O !
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:08
                                                    nooooo,teraz to brzmisz jak prawdziwy rasowy zimny dran
                                                    to mi sie podoba
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:11
                                                    Bo Ty tak głaskałas przez pół dnia tego drania, ze o mało aniołka z niego nie
                                                    zrobiłaś !!!!!!!:)
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:16
                                                    bo ja jeszcze do konca instrukcji obsługi
                                                    zimnego drania nie opracowałam
                                                    ale juz mam pewne szkice
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:19
                                                    No widzisz: to jutro bedziesz pisała potrójna instrukcję :))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:26
                                                    ????
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:32
                                                    No przez kalkę: dla mnie, dla siebie, i dla naszego kolegi jako prace
                                                    doktorska :))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:36
                                                    a jak dla kolegi to prosze bardzo
                                                    bo dla kolezanki...to wiesz
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:42
                                                    nie dasz jej naszej, tfu, twojej kolezance Kotku ?:))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:48
                                                    zdaje mi sie ze ona juz by nie chciała i tak
                                                    cos jej na pytania niezbyt niechetnie odpowiadałes
                                                    Kochanie i sie obraziła
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:53
                                                    bo to kurde przez Ciebie - nie zachowałem się jak zimny drań :))
                                                    cóz ........:)
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:27
                                                    ja to tez bym tak szczerze mowiac
                                                    nie chciala byc publicznie przepytywana
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:29
                                                    dziecko było troche niezorientowane i zdezorientowane - ale może faktycznie
                                                    dziecko ?:))

hi, hi - nie chciałabys ? 0j, ciekawe ile osób czytało te dwa odcinki
                                                    telenoweli :))
                                                  • oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:37
                                                    Ty mi nie wmawiaj,ze ktos oprocz nas i...tej trzeciej
                                                    i jeszcze Kitka to widział?!
                                                    Eeeeeej,nie wygłupiaj sie,ja Ci tu takie rzeczy mowiłam....
                                                    i robiłam....
                                                    Mamooooo,jak ja Ci sie na oczy pokaze???
                                                    Wstyyyyyyyd jak cholera!!!
                                                    buuuuuuuu
                                                    czemu mi nie powiedziałes???
                                                  • men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:40
                                                    Kurde to mamy oboje problem ..:))
                                                    A ja, porządny, szanowany biznesmen - uwiodłem młodą dziewczynke i jescze ja
                                                    wykorzystałem :)))kurde, ile masz latek ??:))
                                                  • kitek1 Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:43
                                                    a w tej pianie potem bedziemy pisac protokol pokontrolny,
    • men_ Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:01
      jeszcze rozbrykasz mi się, jak komus innemu kiedyś, i trudno potem będzie
      Ciebie okiełznać :))

Przpeosiny prwadziwe były, al, kurde juz sie dawno skończyły !!!

Jak będziesz tak brykała to nie będzie bajki na uszko (nietylko ) !!:))

Uneczka zrozumiała ?:)) I podpisała ?
      • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:06
        doooobra podpisze
        chociaz nie wiem o co chodzi z tym brykaniem.
        ja jeszcze jak na swoje mozliwosci to grzeczna przez cz jestem
        a on mi cos tu o brykaniu
        doooobra podpisuje
        • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:10
          O skojarzenia (z tym brykaniem) zaczeły się ?:))
          miło :))
          • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:17
            brykanie mi sie nie skojarzyło co prawda
            ...ale jakby tak sie zastanowic...
            miło!...
            • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:19
              Ja też nie wiem z czym Uneczce nie-skojarzyło sie to brykanie ?:))

z jakąś zabawa z dzieciństwa ?:)
              • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:29
                dziecinstwo...dzieci sa takie hehe bezpruderyjne,ze tak powiem
                takie ciekawe pewnych spraw,tak chetne,zeby je poznac...
                • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:37
                  w chowanego czy w "mame i tatę", czy z wesołym miasteczkiem (jazda na
                  karuzeli ?:))
                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:43
                    pudło
                    miałam taką fajną przyjaciółeczkę od serca...

cd(moze)n.
                    • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:45
                      a ja myslałem o takik osiołku (tak sie nazywał ?) bujanym :))drewnianym
                      • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:51
                        hihi,wystraszył sie,co moze usłyszec
                        mnie takie osiołki tudziez inne koniki nuuuudziły w dziecinstwie
                        ja byłam dziecko baaardzo powazne i dojrzałe jak na swój wiek
                        dlatego teraz odreagowuje
                        :))))))
                        • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:53
                          hi, hi - a teraz tez Cie juz nie bawią takie osiołki (chyba osiołki) tudziez
                          inne...:))
                          • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:02
                            osi(o)łki mnie bawia osi(o)łkowatością swą :))
                            osiłki,koniki...
                            ,jak mowiłam,trzeba wrocic czasem do dziecinstwa
                            • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:15
                              a do którego momentu dziecinstwa ?

Może juz wróćmy do tego niegrzecznego mena, bo Twoje filozofowanie zaczyna mnie
                              przerażac i odstraszać :))
                              • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:21
                                kurde,jaki szczery
                                a co innego mozna robic z grzecznym mezczyzną?
                                rozmawiac chyba tylko albo milczec
                                to jaki mam wybór?
                                • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:31
                                  Noooooo dobra, niech Ci bedzie .., wracamy :))

Ale uneczka zaraz pomyka do domku ...
                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:34
                                    dokad wracamy?
                                    • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:39
                                      A jak myslisz ?:))

Do domków, do wczorajszego wieczoru ?:)
                                      • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:42
                                        ze niby juz po-----a przed prysznicem
                                        ewentualnie wanienka serial został wstrzymany?
                                        i mozna by teraz gooooo?
                                        • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:47
                                          No nie wiem ?:)

A może juz tylko do wspólnego oglądania telewizji wieczorem ?:))

Juz sie pogubiłem - podpowiedz prosze :))
                                          • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:51
                                            bo zaraz stwierdze,ze ktos sie tylko do jednego nadaje
                                            hihi
                                            a potem na kolanach bede przepraszac
                                            zaraz zmykam i problem rozwiaze sie sam
                                            • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:54
                                              O, Uneczka mocne działa wytacza - nie mam wyjścia w takim razie wyjścia !
                                              Ile mamy czasu ?
                                              • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:01
                                                teraz to ja juz nie chce!
                                                wracam do domu
                                                albo do Kitka
                                                albo nawet do mamusi

co do czasu-zdążymy
                                                • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:04
                                                  Oj, bo pójdę na wczesna kolację !!!

To jak ?:))

Jeżeli tak to szybciutko tak w skócie opis poproszę (ubranka ) :))
                                                  Jezeli nie to biore sie za robótke, tfu, pracę :))
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:06
                                                    jejku,tak w pospiechu!
                                                    dobrze,z ubrankiem to prawie tak wczoraj
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:09
                                                    A jak tam kalendarzyk - bo dzisiaj na zywioł ?:))

W pospiechu tak jak zołnierz na przepustce ?:)

O w morde rozerwałem bluzeczkę - a pies ja tracał - kupimy nową, ładniejszą,
                                                    uff ale ta spinka do włosów kuje :))
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:13
                                                    spinke juz odpinam
                                                    ał,szarpnełam za mocno,ale niewazne
                                                    e tam kalendarzyk
                                                    martwic sie bedziemy pozniej
                                                    no naprawde jestes niczym zołnierz na przepustce!
                                                    !!!!!!!!
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:17
                                                    No przeciez mówiłem, że taka jedna mnie wypościła, jeszcze wykapac sie razem
                                                    nie chciała :)))

Kurde, kontakt swiatła sie zaciął, podaj swojego bucika, zaraz zgasze te
                                                    zarówkę - gdzieś je pod biureczko rzuciłem, jak Cie podniosłem przy zdejmowaniu
                                                    (.....pip.....)
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:23
                                                    szkoda czasu na szukanie bucika
                                                    czyms rzuce w ten kontakt
                                                    o szklanka jest pod reka, nietłukaca sie ponoc
                                                    buch!
                                                    brzdęk
                                                    kurde,nikomu nie mozna wierzyc-stłukła sie
                                                    ale za to swiatło zgasło
                                                    gdzie jestes???
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:30
                                                    łał, czekaj to nie tu, albo jak chcesz :))))))))
                                                    chwilke kotku, podkrecę muzyke, bo znowu sąsiedzi będą się rano pytali, co tak
                                                    krzyczałas .......

bzzzzzzzzzzzzzzzzy
                                                    a mówiłas, hmm, że nie lubisz tych zabaw i zabawek z dzieciństwa
                                                    bzzy, bzzy ......etc
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:33
                                                    z Toba wszystko lubie kochanie
                                                    z Toba wszystko mi sie podoba
                                                    z Toba......
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:40
                                                    to prawie jak na poligonie na ostrym strzelaniu ..:))
                                                    (.....pip-skasowano.....)
                                                    Uważaj bo sobie (..pip-skasowano....) pokaleczysz o te resztki zarówki
                                                    no co Ty, tak tez ? (.....pip-skasowano.....) cicha woda z Ciebie
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:44
                                                    mowiłam,ze cicha...
                                                    o,widzisz jaka to ze mnie cicha...
                                                    o...
                                                    mowiłam
                                                    ale
                                                    juz
                                                    nic
                                                    nie
                                                    mowie....
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:51
                                                    pełny odlot ................
                                                    No co Ty (....pip-skasowano.....)
                                                    nie chcesz (.......pip-skasowano.....)
                                                    no dobrze to jutro (.....pip-skasowano....)
                                                    dla tych twoich (.....pip-skasowano.....)wszystko
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:57
                                                    uhmmmmmmmmmmm....
                                                    wystarczy na dzis
                                                    teraz tylko przytul
                                                    i....polezmy tak chwile
                                                    w ciemnosciach
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:59
                                                    mhmmmmmm,
                                                    a jutro może gdzieś pojedziemy duzym samochodzikiem, cieplutkim w srodku ?:))
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:07
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmoze
                                                    na razie nie chce mi sie myslec o jutrze
                                                    teraz jest teraz
                                                    i dobrze jest mi teraz.....
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:11
                                                    nno ...
                                                    idę pod prysznic, Ty już lepiej zostań :))
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:16
                                                    ciagnie mnie do Ciebie jak diabli
                                                    ale zostane tu,bo jeszcze znowu sie zacznie
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:18
                                                    No przecież wczoraj nie chciałaś ?:)
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:23
                                                    bo nie było czasu
                                                    dzisiaj tez juz zaczynam sie ubierac
                                                    bluzeczka juz tylko do wyrzucenia sie nadaje
                                                    ale co tam,warto było
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:26
                                                    u mnie wszafie leża inne uprane - tzn. takie sportowe, w których biegam :))
                                                    A jutro kupimy nowe, coby na zapas były :))
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:33
                                                    dalsze darcia sie szykuja??bluzeczek znaczy :))
                                                    hurrra!
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:35
                                                    No to zmykaj juz do domku, bo ja muszę tez troszke popracować :)))

pa, gorące buziaki od zimnego drania (no może jeszcze nie ostygłego do konca)
                                                  • oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:40
                                                    najpierw był na kolanach-przez chwile ale był
                                                    teraz gorace buziaki- ja chyba snie!!!!!!
                                                    ale tez całuje i paaaaaaaaaaaa
                                                  • men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:42
                                                    Jutro rano wrócę do normy :)))

tylko cicho szaaaaaaaaa, bo się wyda :))
    • poeta1 Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 23:35
      to poemat godny opisania, ale przez kogo ? -:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka