oona 24.01.02, 10:03 i czekam na obiecana kuracje a z innymi paniami to sobie na innych watkach rozmawiaj tutaj wstep ma jeszcze tylko ewentualnie Kitek tak,dla urozmaicenia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi a dlaczego tylko kitek?????? 24.01.02, 10:06 to on jest zimny dran?????????? jejciu..................... nie moglas wczesniej tego ujwanic????????? oona napisał(a): > i czekam na obiecana kuracje > a z innymi paniami to sobie na innych watkach > rozmawiaj > tutaj wstep ma jeszcze tylko ewentualnie Kitek > tak,dla urozmaicenia... > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: a dlaczego tylko kitek?????? 24.01.02, 10:33 Kitek jest tylko ciepły to zimne i to draniowate to nie było pod jego adresem! Kitek jest...Kitek i juz chyba zeby jeszcze te jedynke dodac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:12 To może jeszcze ktos, tak do pary, będzie miał prawo wstępu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:13 ale to miał byc serial on,oona i ten trzeci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:15 To było wczoraj - taki pilot serialu - ale widzowie nie byli zachwyceni i cd. został zawieszony:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:17 jak sie nie podobało to ja sie biore do pracy bo w koncu w pracy jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:23 nie?? :(( a ja sie na bardzo mocne wrazenia po ostatniej obietnicy kuracji nastawiłam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:25 Taaaaaaaaaaak ??????? Ale ja nie mam medycznego wykształcenia, może mnie z kimś innym pomyliłaś ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:28 ale to miała byc taka kuracja do ktorej nie potrzeba wykształcenia tylko doswiadczenia! juz zapomniałes,co obiecałes? widzisz,tak to jest jak sie z dwiema paniami naraz flirtuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:37 E, ja tam zadnych poważnych obietnic nie składałem :)) A widzisz jak to jest, jak sie dwóch naraz próbuje bałamucić ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:41 ale nie na raz! Kitka wczoraj na osobny watek wykopałes i kazałes mu tam siedziec i sie nie odzywac a ja musze znosic Twoj flirt rownoległy,hę?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Oona 24.01.02, 10:45 Tem flirt rownolegly to jest ten, o ktorym mysle???????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Arosa 24.01.02, 10:46 Nieeeeeeeeeeee :)))) Uneczka rzuca od rana metaforami - od kogo Ona się tego nauczyła ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 11:15 Taaaaaaak, ja to takie pogotowie ratunkowe :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 11:47 Taaaaaaaaak, a co ja ten/tego byczek ... jakiśtam ?))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 11:52 sam mowiłes co,znowu mi bedziesz romantyka udawał?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 12:07 nic nie udawaj badz jaki jestes uuups,jak to patetycznie zabrzmiało.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 12:18 jaki w ogóle jestes i nie mow ze jestes zmienny bo to "kobieta zmienna jest"-tylko... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 12:22 "jaki w ogóle jesteś" - to pytanie, czy stwierdzenie ??? Każdy/a ma to na co zasłuzył/a !:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 12:29 nie pytam korzystam zawsze z własnego dosw. wiec sama sobie odpowiem jaki jestes no,chyba ze tez jestes przewrotnym,skrytym skorpionem i potrafisz zmylic przeciwnika/sojusznika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 12:32 to takie doswiadczenie zawodowo-prywatne :)) przewrotny, skryty ? - wole sprytny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 12:40 to powiedz czarownicy Unie jaki znak zodiaku jestes to bedzie jej sie łatwiej Cie rozgryzało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 12:42 gdzies wyczytałem, że menowie spod tego znaku sa bardzo kochliwi i Wenus jest ich planetą-patronką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 12:47 jeszcze nie kojarze az taka dobra w tych horrorroskopach nie jestem:)) hm,wodnik? strzelam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 12:52 puuuuuuuuudło :)) bliżej zimy I do skorpiona chyba nie pasuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 12:59 nie mow,ze waga? koziorozec? to co ze nie pasuje,przeciez ,jako sie wczoraj pod kołderka rzekło, zalozenia rodziny nie planujemy tylko (solidne)wykorzystanie i czułe rozstanie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 13:01 jeden z tych dwóch - to była ostatnia odpowiedx co znaku zodiaku :)) tzn. takie ostre, mocne, brutalne zabawianie się w piaskownicy ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 13:22 w piaskownicy i...i....i....i....i.... i...i...i....:)))) chyba nie jestes łagodną misiowatą wagą???? a moze i jestes!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 13:24 więcej odpowiedzi nie będzie - czytac nie umie ?????? No moze, ale jak śpię :)) Ta piaskownica, to taka metafora ze wzgledu na wczesna porę - ale reszta to nie metafora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 13:31 o piaskownicy złapałam,wbrew pozorom, a to pierwsze to sorry za gapowatosc-zwracam honor jak koziorozec to ok chyba,ze nie zrozumiałam??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 13:35 hi,hi - co do tego znaku - wszak wyjatek potwierdza regułę ... Oj, to Uneczka lubi się tak bawić w piaskownicy ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 13:59 Uneczka jak to kobieta zmienna jest i zabawy lubi rozne... :)) waga?-kurcze czy nie waga-bo juz zgłupiałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 14:03 Zdązyłem zauważyć co do tej zmnienności, az zanadto :)) A do drugie to zostanie moja słodka tajemnicą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 14:11 dobra-waga hihi :))) a co masz przeciwko zmiennosci czyli wielokolorowosci kobiecej? lepsze szare,nudne i przewidywalne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 15:25 wodnik :))) Ależ wręcz przeciwnie - lubie te zmiennośc nawet grymasy, i nawet złość( ale czasami tę złość) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 15:31 a nastroj"romantic"tez potrafisz zniesc u kobiety zimny dr...? :)) wodnik???-(nie zasne przez te niewiedze horrorroskopowa hihi) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 15:33 wzysto zniosę .., co najwyżej potrzebne słuchawki, albo gazetka, albo głosna muzyka :))) Teraz własnie sobie puściłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 15:39 dobra,to czego słuchasz? ("powiedz czego słuchasz a powiem Ci kim jestes"-wg. mnie) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 15:44 W tej chwili BEE GEES "Odessa", a potem bedzie flamenco, ulalala, tylko musze chyba zostawic sobie po godzinach kogoś do pomocy :) w tej nauce Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 15:47 eee myslałam,zes Ty bardziej rockowy ale coz,tolerancyjna bede :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 15:55 Bo kurde, jeszcze personel jest w pracy !!!!!! Po 17.00 bedzie czad, tak 200-300 wat i osiem głosniczków !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re:Unka 24.01.02, 15:58 nie wazne jak głosno!!!-no prawie niewazne wazne CO!!!!CO???!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Unka 24.01.02, 16:02 Nie rozumiem ?????:))) Ale marsz mi na sam dół wątka !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:46 ale co ja nabroiłam??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ???????????? 24.01.02, 10:55 A we troje nie będzie ciekawiej ?:))) To tylko takie pytanie merytoryczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 10:58 No dobra, nie będe w tamtego d.pka się zabawiał :) Co oczy nie widzą, to ...- prawda Ulegałeczko ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Men 24.01.02, 11:02 No tak tu Oona, tam Onlyania, a ja??????????????? Arosa Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:06 prawda! ale nie zapominaj ze moze byc tez VICE VERSA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:09 Pip, i poprzedni post skasowany ...... A ja miałem w ręku gałążkę oliwną - juz ja fruuuuuuuu, odrzuciłem :)) p.s.: i nie wiem, czy będzie dzisiaj inne fruuuuuuuuuuu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:15 chyba nie bedzie bo mnie denerwuje jak sie inne panie do naszej rozmowy wtracaja jak flirtowałes rownolegle z Kwiatuszkiem to ja tam za Toba nie chodziłam do waszego watku nio! Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Oona 24.01.02, 11:19 OK Oona, juz wychodze. Przeciez pytalam czy zostawic Was samych. Arosa Odpowiedz Link Zgłoś
oona Arosa 24.01.02, 11:21 Troche sie pogubiłam w tej wielowatkowosci, nie doczytałam bez obrazy,jesli bardzo niemile to zabrzmiało pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:23 a jak sie denerwujesz, to tupiesz nóżkami, nosek się marszczy czy piąstki zaciskasz ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:29 usteczka wykrzywiam marszcze nosek i jestem dosc niemiła dla otoczenia wiec oszczedz tego panom z mojej firmy :)) a z Arosą juz sobie wyjasniłysmy sprawe i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:31 Ale teraz jesteś jeszcze miła dla otoczenia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:34 dwa pierwsze objawy złosci juz mineły ale słodka jeszcze nie zaczełam byc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:44 hi, hi No widzisz, może kto inny lepszy-cały czas słodziutki, grzeczny, na wszystko się zgadza ?:)) p.s.: pikantne kobietki też sa fajne, nietylko te słodziutkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:47 mam sie od tej pikantniejszej strony bardziej pokazywac?? prosze bardzo!! tfu,znowu jestem uległa i zgodliwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:50 kokietka :)) nie za wcześnie na te pikantne ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:53 ok ale zawsze w pogotowiu wszystkie smaki w jednej Uneczce ups,za wczesnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:56 hmmmmmmmmmmm Cos Uneczka sie za szybko uspokoiła- jakis babski podstep szykuje ? razem z Arosą, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 11:59 na pewno nie razem! nie przypominaj mi o tym przymusowym trojkacie,bo mi sie znowu te usteczka... nic nie mam przeciwko Arosie ale kombinowac razem nie bede nie lubie dzielic przyjemnosci na pół :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:03 Ach te figurki geometryczne ! ups, troche się rozmarzyłem :)) No co TY !!!! Taka samolubna jesteś ?:))))))))) A ładnie wtedy te usteczka wyglądają, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:12 nie samolubna tylko hedonistyczna sie przy Tobie zrobiłam i chce cala przyjemnosc zatrzymac dla siebie :))) usteczka sie robia w dzióbek,marszcza sie przy tym brewki a panom tutaj sie to najwyrazniej podoba bo zamiast sie ze mna kłocic zaczynaja sie usmiechac mysla,ze ja zartuje z ta złoscia a ja NAPRAWDE potrafie sie wkurzyc!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:16 O, zabrzmiało to jak ostrzeżenie czy tez groźba :)) I nie strasz, bo sie zmienię w romantyka, i na dokładke wierszem bedę gadał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:22 nie rob tego! to nie Twoja rola :)) Ty masz byc słodki ale bezwzgledny czuły i brutalny jednoczesnie....aaach rozmarzyłam sie :)) i ta ostra muzyka a nie wiersze!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:26 Taaaaak ?? Po np. główce Uneczkę pogłaskać i buzi dać np. w czółko jak będzie grzeczna ? W p.pe przylac, jak Uneczka będzie niegrzeczna i na innych bedzie sie oglądała ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:32 nie,odwrotnie! bo mezczyzna-zimny dran-powinien byc jeszcze oryginalny,nieprzewidywalny,zaskakujacy,intrygujacy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:34 na odwrót ? - w p.pe w nagrodę, a potem pogłaskać i pocałować..:)) to bolące miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:41 przeciez jest za wczesnie na takie słowa! wiec nie potwierdze i nie zaprzecze.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:44 I małą dziewczynke potem posadzic na kolankach i pogłaskać po .., też główce, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:50 odp.jak w moim poprzednim poscie ciekawe co jeszcze? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 12:53 Taaaaaaaaaaaak, ja to wszystko opiszę, a Ty potem z Kitkiem będziecie to .....:)) więj o sytemie kar czy nagród ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:02 przeciez mowiłam,ze jestem dyskretna tylko Ty,ja...i forum hm,nie wiem jakie masz systemy kar a jakie nagrod wiec na razie nie wiem,co by mi sie bardziej podobało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:04 A jak dziewczynka bedzie grzeczna na tych kolankach, to jeszcze bajeczke opowiedziec, ale tak cichutko, zeby nikt inny nie słyszał, raz do jednego uszka, raz do drugiego - dalej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:11 nie,zatrzymajmy sie przy tej bajeczce domyslam sie,ze chodzi o"bajeczke"? o czym bedzie ta"bajeczka"? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:15 Na razie nie o treść, a o formę przekazania tej bajeczki mi chodziło :)) Ale na razie nie będę przeszkadzał, bo masz kontrole pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:33 liczy sie zawsze na rowni i tresc i forma ..ale faktycznie,w tym wypadku mozemy sie skupic bardziej na formie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 13:36 w tym przypadku to akurat opowiadający bajke może gadać co mu slina na język naniesie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 14:01 ...bo kto go bedzie słuchał siedzac mu na kolanach hihi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 14:06 Jak Ci złość minie to bede opowiadał dalej Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 14:13 nie jestem zła! u mnie zlosc to jak letnia burza-trzask piorun i swieci znowu piekne słoneczko Słoneczko??????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:18 uff, to juz nie musze na tych kolankach przepraszać ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:23 poudaje,ze sie nie gniewam ale miło było hehe z góry na Ciebie spojrzec jak przede mna kleczałes :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:35 Kurde, to przed Toba klęczałem ?? Niezłe masz w takim razie ...bioderka, wczoraj w tej ciemności dokładnie nie mogłem ocenić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:42 hihi troszke sie spieszyłes wiadomo-pierwszy raz-znaczy ze mna te emocje coz,staram sie,staram zeby te bioderka wygladały jak wygladac powinny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:46 gdyby było lato to byśmy sie wybrali na plażę (naturystów) ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:50 kiedys bedzie w koncu, to lato... to nie-propozycja!!!!!!!!(tradycyjnie dodaje,taka formalnosc) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 15:58 Dobra nie dodawaj juz - będę sobi edośpiewywał za kazdym razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:00 Taaaak,raz nie dodam a Ty skorzystasz z okazji i zrobisz mi afront wstyd jak cholera przed tymi co tu NIE zagladają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:04 Cholera, na tak twardej Twojej skromności i wstydzie nic (prawie) nie zrobi rysy :)) A co do wykorzystywania - to chyba cos innego niz Twoje słówka, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:08 o,skojarzenia sie zaczynaja?.... miło....hihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:20 Z czym ? Z wczorajszym dniem ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:26 a co na serio masz zamiar byc dzisiaj grzeczny??? tak jak to mowiles rano buuuuuu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:34 Taaaaaaaaaaak ! teraz sobie podjadłem, zapale papieroska i pobujam w foteliku :) A fotelik cholernie sprytny, tyle może mieć pozycji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:38 on nie zartuje! a ja cały dzien na rozmowy z nim zmarnowałam zamiast sobie jakiegos niegrzecznego na wieczor zabezpieczyc! :)) fajny taki fotelik... ja mam tutaj tylko krzeslo obrotowe na takim krzesle to sie najwyzej ...poobracac mozna hihi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:44 I oparcia mozna sie na tym foteliku pozbyć ...i rozłozyc prawie jak leżeczek w przedszkolu lub na plaży :)) A co mozna obracać (sie) na tym krzesełku ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 16:58 na razie to ja w kółeczko sie czasem obracam jak mi wesoło a innego wykorzystania obrotowosci krzesełka jeszcze nie sprawdzałam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:01 Ja tam tez sprawdzałem, tylko na sucho, jak to będzie bez opierania sie na foteliku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:07 na sucho to mozna pływanie najwyzej trenowac juz ja widze to na sucho... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:13 nie mozna - to "bez opierania" (się) na sucho ????? To jak ja to robiłem, cholera, do tej pory ???:)) Faktycznie taki fotelik gdzie można opierać się jest niedobry, chyba go wyrzucę .., albo oddam do muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:18 jeszcze nie wyrzucaj,szkoda musiałabym obejrzec moze dałoby sie cos z tym zrobic i jakos to wykorzystac W koncu wsrod zalet idealnej uneczki musi byc tez wybitna pomysłowosc pomysłowa Uneczka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 17:33 hi, hi - to prędzej sie zestarzeje i pordzewieje - ten fotelik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:04 jak uneczka pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Kitek 24.01.02, 13:10 Hej Kiteczku! Dobrze, ze jestes, bo troche obco jest mi w tym zamknietym gronie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 24.01.02, 13:12 szybko donosik na nich napisze, i juz jestem caly Twoj arosko, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:12 całusy dla kontroli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:13 i idzcie sie oddawac sobie-w sensie rozmowy- na własny watek,cooo? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:18 ja tu tylko w formie urozmaicenia wpadlem, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:14 oona napisał(a): > całusy dla kontroli > :))) hmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:18 to taka malutka niewinna korupcja zeby raport pokontrolny wypadł dla mnie łaskawie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:25 hi, hi To czesto masz takie kontrole i te niewinne korupcje ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:36 korupcja zazwyczaj-jak to korupcja-odbywa sie w ukryciu, za pomoca skrzyneczki a kontrole-sam wiesz,bo razem przez te naloty przechodzimy od pewnego czasu :)) i jeszcze jedno buzi dla kontroli coby jej zamydlic oczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:40 No ładnie, ładnie - ale i tak mało zrozumiałem ... Uneczko, nie myśl za dużo - to co robilismy wczoraj, duzo lepiej Ci wychodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 14:03 znaczy ze gópia jestem i do jednego tylko sie nadaje??? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 14:05 no tak, znowu mnie Uneczka doskonale zrozumiała ????? pip mimo wszystko, że nie czuje sie winny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 14:17 bo ja w pracy i przeszkadzaja mi chwilami w forumowaniu to i czasem sie nie wczytam za bardzo i głupoty mowie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:16 Oj, przepraszam, na kolankach ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:20 rzuciłam mena na kolana! czy wy to wszyscy widzicie???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:36 Hi, hi - sadystka :))) p.s.: odbiję sobie to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:52 nie badz taki pewien,ze Ci sie to uda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 15:57 jestem, już wracam do normy po małym potknięciu się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:02 a o co sie potknałes? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:05 Tak, ale w pore sie złapałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:11 o moje bioderka zreszta na mnie sie wsparłes przyznaj sie kobieta zawsze jak ta opoka dla mezczyzny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:17 Ze o twoje bioderka ? Nie, chyba raczzej one będa mi się dzisiaj (nie)opierały :)) Taaaaaaak, opoką - hi, hi - Uneczka przepracowana, czy romantyczną się stała ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 16:22 lekko drwiącą ale bez złosliwosci Uneczka złosliwa?!nigdy!!! :)) jak to bedzie z opieraniem lub nie- czego,o co,po co(tu przesadziłam-to pytanie w tej sytuacji retoryczne ) tooooo sie dopiero okaze.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:35 pozostaje mi być bardzo grzecznym :)) A co ? Nie można raz w miesiącu ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:40 a musiało to akurat na mnie trafic?! (to raz) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:47 To tak jak na loterii :)) Musiała Uneczka cosik ostatnio zgrzeszyć i to kara boska ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:54 bozia to o mnie chyba juz dawno zapomniała skoro los rzucił mnie w Twoje ram...poblize i gdzie był moj anioł stroz sie pytam??? :)))) loterie jakies z kobietami w roli gł.prowadzisz ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 16:57 A mój aniołek, skurczybyk ?:))) Mozna to nazwać loterią, ale ja tam wole inne, milsze okreslenia ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:04 a o co masz pretensje do swojego aniołka,hę?? ze Cie rzucił w...poblize idealnego ideału kobiety? :))) a te inne okreslenia-chyba nie rosyjska ruletka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:08 no to chyba zgadłas z ta rosyjska ruletką ... Albo z taka dawna loterią z losami w papierku - przekonasz sie dopiero jak odwiniesz papierek - raz główna wygrana, raz nagroda pocieszenia :)) ups. pomyliłem sie, ja mam diabełka-stróza (doradcę) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:14 tak,Ty musisz miec diabełka zamiast aniołka bo aniołek stroz zimnego drania musiałby byc aniołkiem-zimnym draniem :))) a to chyba niemozliwe?? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:17 aniołek-zimny drań - hi, hi - tylko troszke pisownie trzeba było zmienić :)) p.s.: ale dobrze mi doradza ? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:24 baaaaaardzo dobrze-jesli chodzi o kontakty z Uneczka masz przeciez ze mna saaaaame atrakcje no nie??????? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:32 hmmmmmmmmmmmmm, no nie wiem, na razie na papierku, tfu, w komputerku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:40 bo Ty to taki ryzykowny interes jestes raz Ci sie (cos)chce raz nie W TYM ZAKRESIE akurat nie powinien zimny dran byc nieprzewidywalny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:45 Ja to jestem bardzo ryzykowny, ale nie wiem, czy tym interesem trzeba tak ryzykowac - on wszak jeden (chodziło mi o moja firme :)) To przeciez chyba jestem dzisiaj nieprzewidywalny dla Uneczki, he ? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:48 ale nie o takie negatywne zaskakiwanie mi chodziło! buuuuuu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:52 taaaaaaaak ? ja już chciałem rano, a Ty udawałas wstydliwą, ze niby jasno ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 17:58 bo Tobie sie od razu trójkacików zachciało!! trojkaciki to...ewentualnie na noc,EWENTUALNIE, rano miało byc czule,ciepło, intymnie i romant...dobra,ostatnie skreslam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:00 Bo byłem wyposzczony przez kilka(naście) godzin i dlatego, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:08 nooooo,teraz to brzmisz jak prawdziwy rasowy zimny dran to mi sie podoba :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:11 Bo Ty tak głaskałas przez pół dnia tego drania, ze o mało aniołka z niego nie zrobiłaś !!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:16 bo ja jeszcze do konca instrukcji obsługi zimnego drania nie opracowałam ale juz mam pewne szkice :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:19 No widzisz: to jutro bedziesz pisała potrójna instrukcję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:32 No przez kalkę: dla mnie, dla siebie, i dla naszego kolegi jako prace doktorska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:36 a jak dla kolegi to prosze bardzo bo dla kolezanki...to wiesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:42 nie dasz jej naszej, tfu, twojej kolezance Kotku ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:48 zdaje mi sie ze ona juz by nie chciała i tak cos jej na pytania niezbyt niechetnie odpowiadałes Kochanie i sie obraziła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 18:53 bo to kurde przez Ciebie - nie zachowałem się jak zimny drań :)) cóz ........:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:27 ja to tez bym tak szczerze mowiac nie chciala byc publicznie przepytywana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:29 dziecko było troche niezorientowane i zdezorientowane - ale może faktycznie dziecko ?:)) hi, hi - nie chciałabys ? 0j, ciekawe ile osób czytało te dwa odcinki telenoweli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:37 Ty mi nie wmawiaj,ze ktos oprocz nas i...tej trzeciej i jeszcze Kitka to widział?! Eeeeeej,nie wygłupiaj sie,ja Ci tu takie rzeczy mowiłam.... i robiłam.... Mamooooo,jak ja Ci sie na oczy pokaze??? Wstyyyyyyyd jak cholera!!! buuuuuuuu czemu mi nie powiedziałes??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ja tak Uneczka mówi, to faktycznie 24.01.02, 19:40 Kurde to mamy oboje problem ..:)) A ja, porządny, szanowany biznesmen - uwiodłem młodą dziewczynke i jescze ja wykorzystałem :)))kurde, ile masz latek ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: PIP-a kontroluje....................... 24.01.02, 13:43 a w tej pianie potem bedziemy pisac protokol pokontrolny, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:01 jeszcze rozbrykasz mi się, jak komus innemu kiedyś, i trudno potem będzie Ciebie okiełznać :)) Przpeosiny prwadziwe były, al, kurde juz sie dawno skończyły !!! Jak będziesz tak brykała to nie będzie bajki na uszko (nietylko ) !!:)) Uneczka zrozumiała ?:)) I podpisała ? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:06 doooobra podpisze chociaz nie wiem o co chodzi z tym brykaniem. ja jeszcze jak na swoje mozliwosci to grzeczna przez cz jestem a on mi cos tu o brykaniu doooobra podpisuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:10 O skojarzenia (z tym brykaniem) zaczeły się ?:)) miło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:17 brykanie mi sie nie skojarzyło co prawda ...ale jakby tak sie zastanowic... miło!... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:19 Ja też nie wiem z czym Uneczce nie-skojarzyło sie to brykanie ?:)) z jakąś zabawa z dzieciństwa ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:29 dziecinstwo...dzieci sa takie hehe bezpruderyjne,ze tak powiem takie ciekawe pewnych spraw,tak chetne,zeby je poznac... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:37 w chowanego czy w "mame i tatę", czy z wesołym miasteczkiem (jazda na karuzeli ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:43 pudło miałam taką fajną przyjaciółeczkę od serca... cd(moze)n. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:45 a ja myslałem o takik osiołku (tak sie nazywał ?) bujanym :))drewnianym Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:51 hihi,wystraszył sie,co moze usłyszec mnie takie osiołki tudziez inne koniki nuuuudziły w dziecinstwie ja byłam dziecko baaardzo powazne i dojrzałe jak na swój wiek dlatego teraz odreagowuje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 16:53 hi, hi - a teraz tez Cie juz nie bawią takie osiołki (chyba osiołki) tudziez inne...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:02 osi(o)łki mnie bawia osi(o)łkowatością swą :)) osiłki,koniki... ,jak mowiłam,trzeba wrocic czasem do dziecinstwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:15 a do którego momentu dziecinstwa ? Może juz wróćmy do tego niegrzecznego mena, bo Twoje filozofowanie zaczyna mnie przerażac i odstraszać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:21 kurde,jaki szczery a co innego mozna robic z grzecznym mezczyzną? rozmawiac chyba tylko albo milczec to jaki mam wybór? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:31 Noooooo dobra, niech Ci bedzie .., wracamy :)) Ale uneczka zaraz pomyka do domku ... Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:34 dokad wracamy? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:39 A jak myslisz ?:)) Do domków, do wczorajszego wieczoru ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:42 ze niby juz po-----a przed prysznicem ewentualnie wanienka serial został wstrzymany? i mozna by teraz gooooo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:47 No nie wiem ?:) A może juz tylko do wspólnego oglądania telewizji wieczorem ?:)) Juz sie pogubiłem - podpowiedz prosze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:51 bo zaraz stwierdze,ze ktos sie tylko do jednego nadaje hihi a potem na kolanach bede przepraszac zaraz zmykam i problem rozwiaze sie sam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 17:54 O, Uneczka mocne działa wytacza - nie mam wyjścia w takim razie wyjścia ! Ile mamy czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:01 teraz to ja juz nie chce! wracam do domu albo do Kitka albo nawet do mamusi :)) co do czasu-zdążymy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:04 Oj, bo pójdę na wczesna kolację !!! To jak ?:)) Jeżeli tak to szybciutko tak w skócie opis poproszę (ubranka ) :)) Jezeli nie to biore sie za robótke, tfu, pracę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:06 jejku,tak w pospiechu! dobrze,z ubrankiem to prawie tak wczoraj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:09 A jak tam kalendarzyk - bo dzisiaj na zywioł ?:)) W pospiechu tak jak zołnierz na przepustce ?:) O w morde rozerwałem bluzeczkę - a pies ja tracał - kupimy nową, ładniejszą, uff ale ta spinka do włosów kuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:13 spinke juz odpinam ał,szarpnełam za mocno,ale niewazne e tam kalendarzyk martwic sie bedziemy pozniej no naprawde jestes niczym zołnierz na przepustce! !!!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:17 No przeciez mówiłem, że taka jedna mnie wypościła, jeszcze wykapac sie razem nie chciała :))) Kurde, kontakt swiatła sie zaciął, podaj swojego bucika, zaraz zgasze te zarówkę - gdzieś je pod biureczko rzuciłem, jak Cie podniosłem przy zdejmowaniu (.....pip.....) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:23 szkoda czasu na szukanie bucika czyms rzuce w ten kontakt o szklanka jest pod reka, nietłukaca sie ponoc buch! brzdęk kurde,nikomu nie mozna wierzyc-stłukła sie ale za to swiatło zgasło gdzie jestes??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:30 łał, czekaj to nie tu, albo jak chcesz :)))))))) chwilke kotku, podkrecę muzyke, bo znowu sąsiedzi będą się rano pytali, co tak krzyczałas ....... bzzzzzzzzzzzzzzzzy a mówiłas, hmm, że nie lubisz tych zabaw i zabawek z dzieciństwa bzzy, bzzy ......etc Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:33 z Toba wszystko lubie kochanie z Toba wszystko mi sie podoba z Toba...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:40 to prawie jak na poligonie na ostrym strzelaniu ..:)) (.....pip-skasowano.....) Uważaj bo sobie (..pip-skasowano....) pokaleczysz o te resztki zarówki (.....pip-skasowano.....) no co Ty, tak tez ? (.....pip-skasowano.....) cicha woda z Ciebie (.....pip-skasowano.....) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:44 mowiłam,ze cicha... o,widzisz jaka to ze mnie cicha... o... mowiłam ale juz nic nie mowie.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:51 pełny odlot ................ No co Ty (....pip-skasowano.....) nie chcesz (.......pip-skasowano.....) no dobrze to jutro (.....pip-skasowano....) dla tych twoich (.....pip-skasowano.....)wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:57 uhmmmmmmmmmmm.... wystarczy na dzis teraz tylko przytul i....polezmy tak chwile w ciemnosciach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 18:59 mhmmmmmm, a jutro może gdzieś pojedziemy duzym samochodzikiem, cieplutkim w srodku ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:07 mmmmmmmmmmmmmmmoze na razie nie chce mi sie myslec o jutrze teraz jest teraz i dobrze jest mi teraz..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:11 nno ... idę pod prysznic, Ty już lepiej zostań :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:16 ciagnie mnie do Ciebie jak diabli ale zostane tu,bo jeszcze znowu sie zacznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:18 No przecież wczoraj nie chciałaś ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:23 bo nie było czasu dzisiaj tez juz zaczynam sie ubierac bluzeczka juz tylko do wyrzucenia sie nadaje ale co tam,warto było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:26 u mnie wszafie leża inne uprane - tzn. takie sportowe, w których biegam :)) A jutro kupimy nowe, coby na zapas były :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:33 dalsze darcia sie szykuja??bluzeczek znaczy :)) hurrra! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:35 No to zmykaj juz do domku, bo ja muszę tez troszke popracować :))) pa, gorące buziaki od zimnego drania (no może jeszcze nie ostygłego do konca) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:40 najpierw był na kolanach-przez chwile ale był teraz gorace buziaki- ja chyba snie!!!!!! ale tez całuje i paaaaaaaaaaaa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dobra Mała koniec tych dyrdymałków, bo mi się 24.01.02, 19:42 Jutro rano wrócę do normy :))) tylko cicho szaaaaaaaaa, bo się wyda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poeta1 Re: Tu jestem ciepły zimny draniu 24.01.02, 23:35 to poemat godny opisania, ale przez kogo ? -:) Odpowiedz Link Zgłoś