yess Re: przerwa, dziś nie gotuję 24.01.02, 12:23 bardzo nie dobrze bo jestem glodna Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy pozostają mrożonki 24.01.02, 12:30 mam w zamrażarce ruskie pierogi i kotlet z drobiu to co podać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: pozostają mrożonki IP: *.chello.pl 24.01.02, 12:31 chudyy napisał(a): > mam w zamrażarce ruskie pierogi i kotlet z drobiu to co podać? ruskie. mnogo, jeszczo raz. jeszczo mnogo, mnogo raz. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy jak podać 24.01.02, 12:33 Gość portalu: parka napisał(a): > ruskie. mnogo, jeszczo raz. jeszczo mnogo, mnogo raz. z cebulką zrumienioną, ze śmietaną, czy skwarkami, a może jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: jak podać IP: *.chello.pl 24.01.02, 12:35 pierwsza porcja z cebulką zarumienioną, druga ze śmietaną, trzecia za skwarkami. Czwarta jakoś inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy zamówienie w toku 24.01.02, 12:36 Gość portalu: parka napisał(a): > pierwsza porcja z cebulką zarumienioną, druga ze śmietaną, trzecia za > skwarkami. Czwarta jakoś inaczej. jak Pani sobie życzy, czwarta hm, przysmażona, z taką chrupiącą skórką polecam, wcześniej naturalnie obgotowane Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: zamówienie w toku 24.01.02, 13:12 gdybym miala czekac kiedy podasz jedzonko to umarlabym z glody. na szczescie jestem juz po obiec ooooo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy kawa dla Pani 24.01.02, 13:14 yess napisał(a): > gdybym miala czekac kiedy podasz jedzonko to umarlabym z glody. na szczescie > jestem juz po obiec ooooo !!! Koleżanka istotnie wymagającym klientem jest więc ekstra od firmy mocna Lavazza z podwójnym cukrem, jak cukier nie smakuje można dać koniowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kawa dla Pani 24.01.02, 13:16 cukru nie oddam nawet koniowi. on sobie poradzi :) no i mleczko poprosze. a co na deser ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kawa dla Pani 24.01.02, 13:26 yess napisał(a): > cukru nie oddam nawet koniowi. on sobie poradzi :) no i mleczko poprosze. a co > na deser ???????? na deser, z pobliskiej cukierni, jedna z nalepszych WZ-etek w Warszawie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kawa dla Pani 24.01.02, 13:28 uwielbiam wz tki :))) w duzych ilosciach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kawa dla Pani 24.01.02, 13:31 yess napisał(a): > uwielbiam wz tki :))) w duzych ilosciach :)) radość mego serca wylewa się obficie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kawa dla Pani 24.01.02, 13:44 wiec ... ile mam czekac na te zw-tki ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kawa dla Pani 24.01.02, 13:51 yess napisał(a): > wiec ... ile mam czekac na te zw-tki ?????????? przecież podałem, tak szybko zjadłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kawa dla Pani 24.01.02, 14:44 i znowu jestem glodna :))))))))))) wyciagaj te pierogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kawa dla Pani 24.01.02, 15:41 yess napisał(a): > i znowu jestem glodna :))))))))))) wyciagaj te pierogi :))) pierogi serwuję, obficie cebulką posypuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: pozostają mrożonki 24.01.02, 12:34 whisky - będziemy topić łzy...z głodu... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy z wódek mam 24.01.02, 12:38 mag_nolia napisał(a): > whisky - będziemy topić łzy...z głodu... Johny Walker i moja ulubiona Gorzka Żołądkowa ew. piwo Budweiser, co podać? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy johny walker-z colą i lodem dla Magnoli, a co ... 24.01.02, 12:45 dla innych drogich pań, w ramach skromnych dzisiejszych możliwości, ach i pyszne kiszone ogórki mam, ale muszę po czystą wódkę skoczyć, taką z kieliszkiem od razu Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: johny walker-z colą i lodem dla Magnoli, a co ... 24.01.02, 12:47 jeśli wypiłoby by się za dużo, to czy Chudeńki będziesz tak miły i załatwisz szoferów, którzy dostarczą mnie z powrotem do domku? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy naturalnie 24.01.02, 12:48 mag_nolia napisał(a): > jeśli wypiłoby by się za dużo, to czy Chudeńki będziesz tak miły i załatwisz > szoferów, którzy dostarczą mnie z powrotem do domku? ja w takich razach zawsze dzwonię po taksówkę, co będę gębę na bankowe obicie wystawiał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: naturalnie 24.01.02, 12:50 OK, to imprezujemy, jeszcze muzykę jakąś nastaw... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy muzyka gra 24.01.02, 12:55 mag_nolia napisał(a): > OK, to imprezujemy, jeszcze muzykę jakąś nastaw... muzykę, to na początek proponuję The Doors, do picia jest znakomity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: muzyka gra IP: *.chello.pl 24.01.02, 13:12 chudyy napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > OK, to imprezujemy, jeszcze muzykę jakąś nastaw... > muzykę, to na początek proponuję The Doors, do picia jest znakomity a ja prosze o rosyjskie romanse, mile widziany też Alosza Awidiejew; "spuskałaś znacznajaj prachłoda..." - podobno można słuchac góra 3 zwrotki, przy czwartej delikwenci życie sobie odbierają Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy korepetycje 24.01.02, 13:18 Gość portalu: parka napisał(a): > a ja prosze o rosyjskie romanse, mile widziany też Alosza Awidiejew; > "spuskałaś znacznajaj prachłoda..." - podobno można słuchac góra 3 zwrotki, prz > y > czwartej delikwenci życie sobie odbierają tego nie znam, kiedyś tam Wysockiego na czarnych płytach miałem, ale już nic z tego nie pamiętam, masz coś na kompakcie? może byś dała przegrać bym się doedukował. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: przerwa, dziś nie gotuję 24.01.02, 13:21 tak sobie czytam i czytam, jak to moi mili Państwo sie zajadacie smakołykami, aż mi slinka cieknie, nie wspomnę juz , że żołądek do kręgosłupa przywarł... i pytam się czy dla mojej skromnej cosik jeszcze zostało? wygłodniała kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy dla kropki przerwę przerwę nawet 24.01.02, 13:27 kropka! napisał(a): > i pytam się czy dla mojej skromnej cosik jeszcze zostało? > wygłodniała kropka! naturalnie, pierogów jest niemało i dla Ciebie to bym i nowych zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: dla kropki przerwę przerwę nawet 24.01.02, 13:42 widzę, że serce u Ciebie wielkie, ale cóż ja biedna poradzę, że ja ruskich nie lubię;(( chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > i pytam się czy dla mojej skromnej cosik jeszcze zostało? > > wygłodniała kropka! > > naturalnie, pierogów jest niemało i dla Ciebie to bym i nowych zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: dla kropki przerwę przerwę nawet 24.01.02, 13:51 kropka! napisał(a): > widzę, że serce u Ciebie wielkie, ale cóż ja biedna poradzę, że ja ruskich nie > lubię;(( w takim razie kotlet driobiowy i kiszone ogórki i wódka Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: dla kropki przerwę przerwę nawet 24.01.02, 13:59 bardzo chętnie, tym bardziej, że miesożerna jestem bardzo:))) tylko nie każ mi zbyt długo czekac, bo padnę z głodu. chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > widzę, że serce u Ciebie wielkie, ale cóż ja biedna poradzę, że ja ruskich > nie > > lubię;(( > > w takim razie kotlet driobiowy i kiszone ogórki i wódka Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy już serwuję zatem 24.01.02, 14:08 kropka! napisał(a): > bardzo chętnie, tym bardziej, że miesożerna jestem bardzo:))) > tylko nie każ mi zbyt długo czekac, bo padnę z głodu. podane, smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: już serwuję zatem 24.01.02, 14:22 mniam, mniam....., objadac u Ciebie mogłabym się godzinami... a czy o dokładkę mogłabym jeszcze prosić, ale tak żeby nikt nie widział, bo wiesz jak kto nie zna, to i se pomyśli, że ja potwór jestem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
parka grymaszę 24.01.02, 14:28 pierogi - rewelacja miesiaca. Ogórki - super. Ale wóka żlezmrożona, i romanse puszczałeś za cicho. Więc w głowie mam zamęt, a w sercu żal do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy się poprawiam 24.01.02, 14:43 parka napisał(a): > pierogi - rewelacja miesiaca. Ogórki - super. > Ale wóka żlezmrożona, i romanse puszczałeś za cicho. > Więc w głowie mam zamęt, a w sercu żal do świata. przyznaję, wódeczka świeżo kupiona swołocze mówili w sklepie, że już dość zimna, szubrawcy, więcej zapasów więc robić muszę, proszę teraz się już dobrze zmroziła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy dokładkę proszę zatem 24.01.02, 14:41 a złymi językami się nie przejmuj, uschną same ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: dokładkę proszę zatem 24.01.02, 14:44 chudy, fajnie, ale czy ja sie doczekam wreszcie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy bardzo proszę 24.01.02, 15:42 kropka! napisał(a): > chudy, fajnie, ale czy ja sie doczekam wreszcie ???? > tłok, interes kwitnie, muszę pomocnika zatrunić bo sam nie wyrabiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś