andzia9641 31.03.09, 10:05 jako, ze wiosna wreszcie zawitała, mozna zaczac myslec o urlopie :) jakie macie plany wakacyjne ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: wakacyjne plany :) 31.03.09, 12:49 Ja tak daleko nie wybiegam myślami : -) Ogólnie chciąłbym pojechać nad biebrzę : -) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: wakacyjne plany :) 31.03.09, 17:16 Miałam plany jechać nad morze, ale chyba jeszcze w tym roku fundusze mi nie pozwolą na taki wyjazd, ale w następnym to już na 100% pojadę Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: wakacyjne plany :) 06.04.09, 22:05 W tym roku to tylko kilka dni nad jeziorem :)ale dobre i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: wakacyjne plany :) 29.05.09, 09:35 Podróż poślubna!! :) I to już za miesiąc!! To będą najlepsze wakacje w moim życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wakacyjne plany :) 03.07.09, 07:44 ja już jestem po podróży poślubnej :D a na dłuższe wakacje mam zamiar wybrać się w sierpniu. Myślę o mazurach ale no nie wiem czy nie wymyslimy czegoś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: wakacyjne plany :) 03.07.09, 22:27 No a ja planuję na 2 dni do siostrzyczki pojechać, a później na 1 dzień do drugiej i już z tą drugą na 2-3 wyskoczyć nad morze bo od niej blisko w miarę, więc mam nadzieję że moje marzenie o morzu się ziści. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wakacyjne plany :) 07.07.09, 13:00 hihi, ja swoje ziściłam ; -) Najpierw pojechałam z mężem nad morze, dokładnie na Hel, potem mazury i do domku : -) było super ale zdecydowanie za krótko : -) W sierpniu mam kolejny urlop i kto wie, czy się nie skuszę znowu :) Choć góry też bardzo kocham : ) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: wakacyjne plany :) 09.07.09, 10:55 My podjęliśmy decyzję że w tym roku lecimy na grecką wyspę Zakynthos :) za miesiąc na dwa tygodnie, oj nie mogę się doczekać. tak naprawdę ostatni raz na prawdziwych wakacjach byliśmy 5 lat temu, jak się poznaliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: wakacyjne plany :) 10.07.09, 09:55 też bym sie nie mogła doczekać na Twoim miejscu :D I już w zapasie życzę udanego wypoczynku : ) Odpowiedz Link Zgłoś