dzokej-emeryt 15.04.09, 17:51 Widzę tu nad ramką obok napisu Treść jakieś literki w kratkach, sprawdzmy co to jest? kliknąłem B w kratce i zobaczymy, teraz Wyslij Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 17:56 Widze że B to pogrubienie, łatwo zapamiętać bo te brzuszki. Jak ktoś ma dwa brzuszki to gruby jest he he Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 17:57 i to chyba pochyłe, sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 17:58 tak jest, i znaczy pochyły tekst bo jest pochyłe, he he Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 18:00 Zaczyna mi się to podobać. Teraz klikać to duże U coś tu wpisze na próbę, już niech będzie Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 18:04 Ale to oczywiste, podkreślenie tekstu, bo to U jest podkreślone, tylko dlaczego jest duża litera U? A teraz to URL które nie kojarzy się z niczym? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 18:09 To jest strona! Wybaczcie, nie jestem biegły a kumpel nie jest ciągle dostępny i nie ma kto mnie nauczyć. Nie mam rodziny, tak sie ułożyło że nie mam. Czasu nie było na te sprawy. Zaczyna mi sie to podobać, he he Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 18:12 To łatwe jest, ten internet, tylko czasem coś się psuje i nie można znaleźć, tego co się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
dzokej-emeryt Re: Poćwiczymy te nowe opcje 15.04.09, 18:13 Metoda prób i błędów, to najlepsza metoda, he he Odpowiedz Link Zgłoś