Dodaj do ulubionych

ZAZDROSC ..ZAWISC....

27.01.02, 19:40
Jest wszechobecna i kroluje wsrod ludzi na codzien .Czy jest cos gorszgo od ludzkiej zawisci ,zazdrosci?
jest..zazdrosc kobiety! Zazdrosna kobieta potrafi byc straszna . Gubi gdzies wtedy swoja godnosc i wali na oslep
znizajac sie nawet do pisania obrzydliwych anonimow. Zazdroscimy wszystkiego w zaleznosci od miejsca i
sytuacji. Popularnosci, sympatii, faceta...etc. Dlaczego on,ona, a nie ja? I zaczynaja sie podchody zeby podkopac
przeciwnika, naswinic mu w zyciorysie..... Skad to przyszlo mi do glowy? Hmmmmmmmmm......
Obserwuj wątek
    • forward Re: ZAZDROSC ..ZAWISC.... 27.01.02, 20:00
      To jest cholernie ludzkie.
      • er_ra Re: Na refleksje jest zawsze czas. 27.01.02, 20:38
        Dlaczego on,ona, a nie ja?
        Szmcia zaczyna grac komedie znana jej pod nazwa autopsja. Z tym, ze na litosc
        juz nikt nie da sie ponownie nabrac. Podyplomowe z manipulacji skonczone,
        skrzynka jest pelna polecen i instrukcji szefa.

• forward Re: Na refleksje jest zawsze czas. 27.01.02, 20:45
          Nie przesadzasz z deka, taki odważny/-a jesteś w rilu ?
          • samanta1 Re: Na refleksje jest zawsze czas. 27.01.02, 21:19
            szcytem odwagi jest miec 100 nickow .Byc porfirio,zmija......ile masz nickow? Ja i litosc? Nigdy! Tylko otrzasa mnie
            jak zniza sie do sposobow zmijowatych.Ty tez takim kims jestes!Zmieniasz nicki jak rekawiczki a rekawiczki jak
            onuce-co 40 km! Snujesz sie po forum i judzisz. Bleeeeeeeeeeee ..obrzydliwe!
            • forward Re: Na refleksje jest zawsze czas. 27.01.02, 21:32
              Czas na ciebie er_ra popraw sobie humor. W końcu to nowa era.
              • samanta1 Re: Na refleksje jest zawsze czas. 27.01.02, 21:45
                forward napisał(a):

> Czas na ciebie er_ra popraw sobie humor. -zmieniajac nick na kolejny!

• forward Re: Na refleksje jest zawsze czas. 27.01.02, 21:48
                  Chyba się komuś ery poplątały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka