nadja 16.12.03, 11:10 hej wszystkim. Sluchajcie,mam problem, juz jakis czas temu ukradziono mi komorke i nie mam tel do Nany. Prosze,aby ktos podal mi go na maila jak najszybciej...to wazne. pozdrowienia ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bain_de_sang Re: telefon Nany 16.12.03, 11:39 nadja napisała: > hej wszystkim. > Sluchajcie,mam problem, juz jakis czas temu ukradziono > mi komorke i nie mam tel do Nany. Prosze,aby ktos podal > mi go na maila jak najszybciej...to wazne. > pozdrowienia > ania Ja mam jakąś Moc. Głupia akcja odgrzewania spowoduje chyba wywołanie Nanki. A tak serio, jak się skontaktujesz z Naną, to pożycz jej wszystkiego najlepszego. Tobie też wszystkiego najlepszego z okazji zbliżającej się: - Przerwy Na Narty (dla ateistów) - Świąt Bożego Narodzenia (dla wierzących) Tylko Zgredkowi nic nie życzę. Zgredkowi mówię "Wypozdr!" marcin Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: telefon Nany 18.12.03, 16:29 widze, ze nikt sie nie zlituje. ja juz pewnie z tych skreslonych z listy uczestnikow.... n. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: telefon Nany 18.12.03, 18:10 > ja juz pewnie z tych skreslonych z listy uczestnikow.... Nie ma tu takich. A jak zajrzysz, Boża Krówko, na swoją pocztę nadja@gazeta.pl, to moze znajdziesz tam coś dla siebie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: telefon Nany 19.12.03, 20:14 nadja napisała: > widze, ze nikt sie nie zlituje. > ja juz pewnie z tych skreslonych z listy uczestnikow.... wysłałem Ci na adres: nadja@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś