rasgeea 10.07.09, 09:58 Stawiam i piję i do picia zapraszam. Ja umieram. Bez kawy nie dam rady. A gdzie tam do 15... Miłego dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: kawa na ławę !! 10.07.09, 10:15 rasgeea napisała: > Stawiam i piję i do picia zapraszam. > Ja umieram. Bez kawy nie dam rady. A gdzie tam do 15... > Miłego dnia :))) nie lubie takiej kawy jak Ty:) ja juz 2 puknęłam. Mam zamiar ok. 12 dac nogę z pracy. Dziś mają w końcu zamek w łazience naprawic , co by na drugi raz Tobie zamykały się drzwi:), no i weekendzik w końcu jedziemy w świat z M. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: kawa na ławę !! 10.07.09, 10:57 no to super!!!! życzę więc miłego weekendu, udanego i w oghó tego.. :D a drzwi koniecznie naprawione musza być, cieszę sie że o mnie pomyślałaś :P ja kawę wypiłam i dupa. Chyba będę musiała zrobić drugą. Póki co piję gorący czubek :) a mnie też by się przydało zwolnić z pracy, bo muze chatę ogarnąć na przyjazd trolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: kawa na ławę !! 10.07.09, 11:21 Ja kawy na ogół nie pijam, ale tak do dobrego ciasta z białą pianką i do towarzystwa hmmm to nie pogardzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: kawa na ławę !! 14.07.09, 12:16 Dziś mam i ciasto i kawę, i herbatkę i lody nawet : ) Jeśli któraś z Was preferuje to zapraszam ; ) Póki co siedzę sobie sama i dumam : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: kawa na ławę !! 14.07.09, 15:23 Och, ja pyszne lody tiramisu jadłam wczoraj, w weekend znajomi przynieśli duuże pudełko i jeszcze nam zostało trochę więc zjadłam, wstyd przyznać ale sama, nie podzieliłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: kawa na ławę !! 15.07.09, 08:12 Ja wczoraj wychlałam tyle piwa że nie wiem :D ale taką miałam ochotę że szok : ) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: kawa na ławę !! 24.07.09, 08:04 Zapraszam na dobrą kawkę w piątek, wigilię weekendu ;) Macie jakieś plany na weekend? Miłego dnia Wam życze:) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: kawa na ławę !! 24.07.09, 11:14 Ja jutro niestety pracuje do 15:( ale jak słyszałam jaką pogodę zapowiadają na weekend to wole nie mieć żadnych planów.. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: kawa na ławę !! 05.08.09, 12:53 Kawusia środowa :) zapraszam ;) Ja już piję drugą. Jestem dziś jakaś totalnie nieprzytomna. Masakra :) ale co tam, dam radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea czwartkowa kawa ;)) 06.08.09, 08:08 Czwartek już o wiele lepiej brzmi niż poniedziałek : ) Dziś jade na koncert, jutro na pracowe ognisko, i weeeeekend :) no! Zajebiscie:) Tymczasem na kawę zapraszam :) Pyszną mam ;) Czy chlejemy od rana? Odpowiedz Link Zgłoś