Dodaj do ulubionych

Ranking Gazetowych Supermenów

22.12.03, 10:51
Mamy już trzech kandydatów:
Oszołom z RM
Kagan
Krzyś52 (chyba)
Jeżeli są jeszcze jacyś wspaniali mężczyźni na forum GW wpisujcie ich na
listę. Na koniec zrobimy głosowanie i wybierzemy Gazetowego Supersupermenta.
Obserwuj wątek
    • j_karolak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 11:21
      ballest. Taki slonzak. Też zaangażowany ideowiec.
      • miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 13:20
        I Ziutek Zawadzki oczywiscie!
    • gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 13:34
      Perla naturalnie !!!
      A ktozby inny!!
      • zarlaczka Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 13:55
        Obecnie propozycje na Gazetowego Supersupermenta wyglądają następująco. Proszę
        bywalców o dalsze propozycję:
        Oszołom z RM
        Kagan
        Krzyś52
        Ballest
        Ziutek Zawadzki
        Perła
        • sceptyk Modyfikacja 22.12.03, 13:59
          Zamiast Krzys52 nalezy wpisac Kretyn52. Lub po prostu - Kretyn. Dla unikniecia
          nieporozumien i niejasnosci. Jego poczatkowy nick stopniowo wychodzi juz z
          uzycia i jest malo rozpoznawalny na Forum.
          • pollak Re: Modyfikacja 22.12.03, 14:12
            sceptyk napisał:

> Zamiast Krzys52 nalezy wpisac Kretyn52. Lub po prostu - Kretyn. Dla unikniecia
            > nieporozumien i niejasnosci. Jego poczatkowy nick stopniowo wychodzi juz z
            > uzycia i jest malo rozpoznawalny na Forum.

:) Trzeba też dodać, że w odniesieniu do Kretyna52 piszemy to z wielkiej litery.
            Czyli Kretyn52 a nie np. kretyn52.
            • j_karolak Re: Modyfikacja 22.12.03, 14:27
              Miło mi powitać nowych czytelnikow tego forum. Czy Wy też przyszliście tu
              skuszeni feromonami Miltonii i Żarłaczki?

ps Pisze się wielką literą, a nie z wielkiej litery.
              • sceptyk Ej, ej 22.12.03, 14:28
                j_karolak napisał:

> ps Pisze się wielką literą, a nie z wielkiej litery.
                ----------------------------

Pewnys tego?
              • pollak Re: Modyfikacja 22.12.03, 15:07
                j_karolak napisał:

> ps Pisze się wielką literą, a nie z wielkiej litery.

No przecież napisałem.

;)
                • wikul Proponuję koniecznie dopisć Ars boni ... 25.12.03, 02:46
                  ...znanego z najczęsciej używanego nicka "f" (wczesniej "flisak") A oto próbka
                  jego wielkich możliwosci :

Jwezusa vChrystusa zabili Masaje
                  Autor: Gość: Ars boni IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl
                  Data: 22.12.2003 17:42 + dodaj do ulubionych wątków
                  -------------------------------------------------------------------------------
                  Bo nie pozwolili kraśc diamentów z swojej ziemi?
                  To czemu tak siperdalali zydzi z Afryki w latch 60-tych?

I druga podpisana jednym z testowanych przez niego nowym nickiem "długi penis".
                  Z dotychczasowych nicków wydaje mi się najbardziej do niego pasującym .
                  Może tylko by nie wyjść na smochwałę powinien uzywać formy bardziej lapidarnej
                  czyli po prostu "penis" lub gdyby sie upierał przy formie dwuwyrazowej "głupi
                  penis" .

Re: ...ales ty glupi, glupi...
                  Autor: Gość: dLUGI PENIS IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl
                  Data: 22.12.2003 18:40 + dodaj do ulubionych wątków
                  -------------------------------------------------------------------------------
                  a jednak masaje...
    • pollak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 14:10
      Głosuję na Kretyna52.
      • gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 14:30
        Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest.
        • pollak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 15:08
          gini napisała:

> Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest.

Ona wogóle nie może być ujęta w rankingu. Po pierwsze jest tutaj nowa, a po
          drugie bije na łeb wszystkich pozostałych. Jest zła bo jest za dobra i dlatego
          się nie nadaje.
          • gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 15:19
            pollak napisał:

> gini napisała:
            >
            > > Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest.
            >
            > Ona wogóle nie może być ujęta w rankingu. Po pierwsze jest tutaj nowa, a po
            > drugie bije na łeb wszystkich pozostałych. Jest zła bo jest za dobra i
            dlatego
            > się nie nadaje.

Nawet poza konkursem?
            To niesprawiedliwe.
            • miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 15:53
              Oooo, jakie ozywienie!
              Widze, ze najwiecej supermenow jest na Aktualnosciach. Ze tez mnie tam
              wczesniej nie bylo!!! Wszystko przez Karolaka, bo to za nim sie tyle czasu
              bezzasadnie uganialam. Trudno, bylo minelo. Teraz nadszedl czas nadrabiania
              strat.
              W kwestii jezykowej musze sie zgodzic z Karolakiem. Wielka litera a nie z
              wielkiej litery.
              W kwestii samorzadowej, chcialam przypomniec Gini, ze nie bylo FoF-owego
              sledzika, gdyz fundusze na inkryminowany, zostaly sprzeniewierzone przez Aniele
              na manikir, solarium i ciuchy od kitira.
              • gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 16:02
                miltonia napisała:

> Oooo, jakie ozywienie!
                > Widze, ze najwiecej supermenow jest na Aktualnosciach. Ze tez mnie tam
                > wczesniej nie bylo!!! Wszystko przez Karolaka, bo to za nim sie tyle czasu
                > bezzasadnie uganialam. Trudno, bylo minelo. Teraz nadszedl czas nadrabiania
                > strat.
                > W kwestii jezykowej musze sie zgodzic z Karolakiem. Wielka litera a nie z
                > wielkiej litery.
                > W kwestii samorzadowej, chcialam przypomniec Gini, ze nie bylo FoF-owego
                > sledzika, gdyz fundusze na inkryminowany, zostaly sprzeniewierzone przez
                Aniele
                >
                > na manikir, solarium i ciuchy od kitira.

Co do sledzika to mamy czas.Wytrzachnie sie Aniele,i fundusze sie znajda. Ze
                tez ja nie moge na chwile zachorowac, a co z choinka jest?
                Co z prezentami dla mnie, oblecialam wszystkie fora i nic.
                Tradycja ginie, co za czasy.
              • gini Re: Aniela!!!! 22.12.03, 16:04
                Dawaj fundusze na sledzia i na prezenty dla pani prezes bo sciagne manikira
                razem z paznokciamy, nie mowie juz co zrobie z opalenizna .
                • miltonia Re: Aniela!!!! 22.12.03, 16:28
                  W sciaganiu manikiura razem z podkladem to podobno najlepsza wlasnie jest
                  Aniela. Takie opinie byly wyglaszane przez nieomylne zrodlo.
                  Choinki tez nie ma, bomki zostaly przerobione na brokat, lampkami Aniela
                  podswietlila se na kolorowo aureole.
                  Prezenty naleza sie podrzedniejszym czlonkom samorzadu a nie prezes, zauwazyc
                  pragne.
                  • gini Re: Aniela!!!! 22.12.03, 16:39
                    miltonia napisała:

> W sciaganiu manikiura razem z podkladem to podobno najlepsza wlasnie jest
                    > Aniela. Takie opinie byly wyglaszane przez nieomylne zrodlo.
                    > Choinki tez nie ma, bomki zostaly przerobione na brokat, lampkami Aniela
                    > podswietlila se na kolorowo aureole.
                    > Prezenty naleza sie podrzedniejszym czlonkom samorzadu a nie prezes, zauwazyc
                    > pragne.

No i siem wydalo, kto mi podwedzil moja aureole.
                    Skoro ona taka dobra w sciaganiu manikiura, to ja zaczne od sciagania
                    opalenizny, zrodlo sie nie zachowalo -niestety , wiec musisz uwierzyc na slowo,
                    ze ja jestem najlepsza.
                    Mitonia , nie przesadzaj, prezenty zawsze sie naleza prezesowi, a Ty na prezent
                    mozesz sobie wziasc te ciuchy Anieli jak juz sie upierasz .
                    Gdyby czlonkowie zarzadu byli inteligentni oplacili by mi w prezencie wycieczke
                    dookola swiata, wtedy przez jakis czas mieliby spokoj.
                    Pierwszego inteligentnego natychmiast mianuje p.o .prezesa na czas mojej
                    nieobecnosci.
                    • aniela Re: Aniela!!!! 22.12.03, 17:26
                      psujecie kochane te magiczna przedswiateczna atmosfere.
                      aleale skoro juz i mnnie mowa, czy wiedzialyscie ze "nowoczesne szminki sa nie
                      tylko trwale ale tez inteligentne"? musze koniecznie wyprobowac taka szminke a
                      nastepnie dokonac pomiaru iq przed i po.
                      • miltonia Re: Aniela!!!! 22.12.03, 17:37
                        Gini, zostan Ty lepiej na posterunku, ja sie poswiece i za Ciebie ten swiat
                        dookola objade.
                        Aniela, po co ci IQ, chcesz byc samotna w tlumie?
                        • aniela Re: Aniela!!!! 22.12.03, 18:00
                          nieno. normalnie. dla szpanu.
                        • gini Re: Aniela!!!! 22.12.03, 18:58
                          miltonia napisała:

> Gini, zostan Ty lepiej na posterunku, ja sie poswiece i za Ciebie ten swiat
                          > dookola objade.
                          > Aniela, po co ci IQ, chcesz byc samotna w tlumie?

Miltonia skarbie, ja nie moglabym przyjac takiego poswiecenia , nigdy w zyciu!!!
                          Zostawie Ci biurko, mape nad biurkiem i globus dorzuce na dodatek, tym sposobem
                          swiat objedziemy obie.
              • sceptyk W obronie sceptyka 22.12.03, 21:51
                Nagonka na sceptyka, majaca na celu wyrzeczenie sie przez tegoz okreslenia 'z
                wielkiej litery' nie przyniosla spodziewanych wynikow. Otoz w Google'a (na
                stronach polskich) wsadzilem tenze wlasnie zwrot. W cudzyslowie (aby hity
                objely tylko te strony, gdzie ten zwrot wystepuje, a nie poszczegolne jego
                skladniki). Otrzymalem ok. 6,000 hitow. Pare z nich przeanalizowalem.

Prawdopodobnie, ale jedynie prawdopodobnie, pisanie czegos 'wielka litera',
                jest nieco poprawniejsze od pisania czegos 'z wielkiej litery'. Tak jak sie
                uczylem w szkole (a byly to czasy kiedy w szkolach uczono, a nie poswiecano
                godzin lekcyjnych na uswiadomienie uczniom ich orientacji seksualnej oraz
                szkodliwosci zatruwania atmosfery ziemskiej oddychaniem), wyraz Kretyn pisalo
                sie z wielkiej litery, a KRETYN - wielkimi literami.

W wyniku mych przeprowadzonych na chybcika badan pragne stwierdzic, ze
                p.J_Karolak, wspomagany przez p. Miltonie (pisze oba nicki z wielkiej litery),
                maja sladowa racje. Nie mowiac juz o sceptyku.
                • aniela cbdu 22.12.03, 22:40
                  postanowilam, wzorem Sceptyka (wielka litera pisanego), dowiesc ze alkohol
                  piszemy przez "ch". uzylam do tego celu, wzorem Sceptyka, wyszukiwarki
                  google. wynik: 1840, z czego wiekszosc to strony polskie.
                  niezaleznie jednak od powyzszego racje ma ten, kto ma ostatnie slowo. dlatego
                  postanowilam w tym miejscu postawic na swoim.
                  • gini Re: cbdu 22.12.03, 22:59
                    aniela napisała:

> postanowilam, wzorem Sceptyka (wielka litera pisanego), dowiesc ze alkohol
                    > piszemy przez "ch". uzylam do tego celu, wzorem Sceptyka, wyszukiwarki
                    > google. wynik: 1840, z czego wiekszosc to strony polskie.
                    > niezaleznie jednak od powyzszego racje ma ten, kto ma ostatnie slowo. dlatego
                    > postanowilam w tym miejscu postawic na swoim.

Aniela, Ty sie nie ogladaj za Sceptykiem, i nie stawiaj na woim tylko zawies
                    cos na choinke, i poloz cos pod choinke dla pani prezes naturalnie, bo globusa
                    nie dorzuce.
                    • aniela Re: cbdu 22.12.03, 23:15
                      aha tace na skladki poloze, bo stare (skladki) sie dawno zuzyly.
                      • gini Re: cbdu 22.12.03, 23:22
                        aniela napisała:

> aha tace na skladki poloze, bo stare (skladki) sie dawno zuzyly.

Zuzyly sie tzn.opalily sie i wymanikiurowaly, cooo?
                        I prosze natychmiast oddac moja aureole, a lampki zawiesic na choince , u mnie
                        aureola sama swiecila , bez lampek.
                        • aniela Re: cbdu 22.12.03, 23:26
                          jest na baterie duracel i swieci 7 razy dluzej?

ps. poza tym ta ozdoba na glowie to nimb. aureola w okresie swiatecznm robi
                          sie przyciasna.
                          • gini Re: cbdu 22.12.03, 23:45
                            aniela napisała:

> jest na baterie duracel i swieci 7 razy dluzej?

Nie potrzebuje baterii , odbija blask mojej madrosci dobroci , lagodnosci , i
                            innych zalet , naktorych wymienianie nie starczyloby tu miejsca i nie pozwala
                            mi na to moja wrodzona skromnosc.

>
                            > ps. poza tym ta ozdoba na glowie to nimb. aureola w okresie swiatecznm robi
                            > sie przyciasna.

Kradziona- glowe masz wieksza od mojej.
                            • aniela Re: cbdu 22.12.03, 23:49
                              aha promieniejesz fakt. mam nadzieje ze nie radioaktywnie ;)
                              • miltonia Re: cbdu 23.12.03, 00:02
                                No nie, zaraz sie okaze, ze tutaj wszyscy w aureolach chodza i ze to swiete
                                miejsce jest. I jak tu wtedy grzeszyc z Karolakiem?
                                • aniela Re: cbdu 23.12.03, 00:05
                                  aha normalnie. najciemniej pod latarnia zawsze jest.
                                  • miltonia Re: cbdu 23.12.03, 00:11
                                    Juz tak ciemno nie jest. Zobacz ilu kibicow zbieglo sie na wybory supermena.
                                    Trzeba by jakies jury wylonic. Z gory zaklepuje sobie funkce skarbnika, nim
                                    mnie uprzedzisz.
                                    • aniela Re: cbdu 23.12.03, 00:14
                                      yhyh to ja sobie zastrzegam zloty glos (taki z wetem). lapowki prosze wplacac
                                      na podany numer konta
                                      • miltonia Re: cbdu 23.12.03, 00:23
                                        Cos Ty, niech koperty do kieszeni wsuwaja. Na koncie to slad zostaje i jak ten
                                        co za malo wplacil przegra, moze sie domagac zwrotu.
                  • zarlaczka Re: cbdu 23.12.03, 00:10
                    Nijak powstrzymać się nie mogę, coby swoich trzech groszy nie dołożyć. Gdyby
                    większość miała zawsze rację to chodzilibyśmy w ubranych butach, sweterkach,
                    czapkach i Bóg wie jeszcze czym, bo 99% populacji rzeka dzień w dzień, że ubrał
                    buty, sweterki, czapki i licho wie co jeszcze. A ja się zapytowywuję: W co ta
                    populacja ubrała te swoje buty, sweterki, czapki i kto tam jeszcze wie co.
                    • aniela Re: cbdu 23.12.03, 00:13
                      nie rozumiem na ktora szale rzucasz te trzygroszowke? (wiekszosc jednak pisze
                      alkoHol oraz, zgodnie z twierdzeniem jednak Sceptyka wielką literą). bo nie
                      wiem czy brac ją (trzygroszowke) za zly szelag czy dobra monete?
                      • zarlaczka Re: cbdu 23.12.03, 10:34
                        Na obie, droga Anielo, na obie. A co ktoś tam mógł być zarazem za i przeciw, a
                        ja nie mogę.
                • miltonia Re: W obronie sceptyka 23.12.03, 00:07
                  Sceptyku drogi, zostales przeglosowany. I nie mow, jak Lepper Jedrek, ze zaraz
                  nagonka.
                  Ps. Czy zauwazyles moj debiut, wiesz gdzie?
          • limakty Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:03
            pollak napisał:

> gini napisała:
            >
            > > Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest.
            >
            > Ona wogóle nie może być ujęta w rankingu. Po pierwsze jest tutaj nowa, a po
            > drugie bije na łeb wszystkich pozostałych. Jest zła bo jest za dobra i
            dlatego
            > się nie nadaje.

a może tak kapucha pollak...
            pollak to takie meńczyzna
            a kapucha to takie damena
            a gdyby tak skrzyżować giniego w męskich majteczkach i z zarośnię tymi nogami
            z wampem rivendella polakiem-kapustą?
            Bomba w górę - to jest łono supermono
        • limakty Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 17:59
          gini napisała:

> Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest.

mnie się wydaje , że gini kapuściara, w męskich galotkach jest supermena
          one jest tranwestyt

• miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:13
            Limakty, to czyja kadydature zglaszasz, bo nie kminie? Jesli w zawoalowany
            sposob swoja, to przedstaw nam tu zaraz swoje parametry.
            • pollak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 09:14
              miltonia napisała:

> Limakty, to czyja kadydature zglaszasz, bo nie kminie? Jesli w zawoalowany
              > sposob swoja, to przedstaw nam tu zaraz swoje parametry.

Cicho, to właśnie nasza słynna basia39. :)
    • aniela Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:12
      aha przeczuwalam ze w zyciu mija mnie najlepsze ale bylam w bledzie. z zadnym
      z nich nie minelam sie nawet o odleglosc postu neistety.
      • miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:15
        Dotad tez tkwilam w tym mylnym bledzie. Do dzis! Juz sie mijac zaczelam. Z
        wrazen zdam relacje swojemu pamietnikowi.
        • aniela Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:24
          aha strzyge uchem

a-Twoj pamietnik
    • edzioszka Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 19:46
      o! wreście jakiś przyzwoity i merytoryczny wątek, bez tych obrzydliwych umizgów
      pod adresem Karolaka ;)
      • zarlaczka Szlachetnom bendem 22.12.03, 22:05
        Łoddam oddolną gałąź mego chojraka, com weń cinżki piniądz zainwestowała, coby
        i choinka była.
        • gini Re: Szlachetnom bendem 22.12.03, 22:34
          zarlaczka napisała:

> Łoddam oddolną gałąź mego chojraka, com weń cinżki piniądz zainwestowała,
          coby
          > i choinka była.

To ja lece do Tebe po nozyczki, bede wlasnymi rencami lancuch robic.
          • zarlaczka Re: Szlachetnom bendem 23.12.03, 00:11
            To ja reniferki powycinam ze saneczkami i Świętym M.
    • j_karolak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 08:29
      CO za idiotyczny wątek. Nie dość, że urósł przez noc, tak, że ciężko się w nim
      zorientować i trzeba wszystko przeczytać, to jeszcze o mnie jest tu tyle co
      nic. A w zasadzie w ogóle nic. Dziękuję tylko edzioszce, która wtrąciła wtrąt o
      mnie.
      • miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 09:47
        Bo wreszcie zaczelismy rozmawiac na wazne tematy, takie jak aureole i duze
        litery. Ile mozna walkowac Karolaka?
        • j_karolak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 12:22
          Wielkie, a nie duże!
          • miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 13:43
            Nie uzywaj wielkich slow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka