zarlaczka 22.12.03, 10:51 Mamy już trzech kandydatów: Oszołom z RM Kagan Krzyś52 (chyba) Jeżeli są jeszcze jacyś wspaniali mężczyźni na forum GW wpisujcie ich na listę. Na koniec zrobimy głosowanie i wybierzemy Gazetowego Supersupermenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 11:21 ballest. Taki slonzak. Też zaangażowany ideowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 13:20 I Ziutek Zawadzki oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 13:34 Perla naturalnie !!! A ktozby inny!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 13:55 Obecnie propozycje na Gazetowego Supersupermenta wyglądają następująco. Proszę bywalców o dalsze propozycję: Oszołom z RM Kagan Krzyś52 Ballest Ziutek Zawadzki Perła Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Modyfikacja 22.12.03, 13:59 Zamiast Krzys52 nalezy wpisac Kretyn52. Lub po prostu - Kretyn. Dla unikniecia nieporozumien i niejasnosci. Jego poczatkowy nick stopniowo wychodzi juz z uzycia i jest malo rozpoznawalny na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Modyfikacja 22.12.03, 14:12 sceptyk napisał: > Zamiast Krzys52 nalezy wpisac Kretyn52. Lub po prostu - Kretyn. Dla unikniecia > nieporozumien i niejasnosci. Jego poczatkowy nick stopniowo wychodzi juz z > uzycia i jest malo rozpoznawalny na Forum. :) Trzeba też dodać, że w odniesieniu do Kretyna52 piszemy to z wielkiej litery. Czyli Kretyn52 a nie np. kretyn52. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Modyfikacja 22.12.03, 14:27 Miło mi powitać nowych czytelnikow tego forum. Czy Wy też przyszliście tu skuszeni feromonami Miltonii i Żarłaczki? ps Pisze się wielką literą, a nie z wielkiej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ej, ej 22.12.03, 14:28 j_karolak napisał: > ps Pisze się wielką literą, a nie z wielkiej litery. ---------------------------- Pewnys tego? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Modyfikacja 22.12.03, 15:07 j_karolak napisał: > ps Pisze się wielką literą, a nie z wielkiej litery. No przecież napisałem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Proponuję koniecznie dopisć Ars boni ... 25.12.03, 02:46 ...znanego z najczęsciej używanego nicka "f" (wczesniej "flisak") A oto próbka jego wielkich możliwosci : Jwezusa vChrystusa zabili Masaje Autor: Gość: Ars boni IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl Data: 22.12.2003 17:42 + dodaj do ulubionych wątków ------------------------------------------------------------------------------- Bo nie pozwolili kraśc diamentów z swojej ziemi? To czemu tak siperdalali zydzi z Afryki w latch 60-tych? I druga podpisana jednym z testowanych przez niego nowym nickiem "długi penis". Z dotychczasowych nicków wydaje mi się najbardziej do niego pasującym . Może tylko by nie wyjść na smochwałę powinien uzywać formy bardziej lapidarnej czyli po prostu "penis" lub gdyby sie upierał przy formie dwuwyrazowej "głupi penis" . Re: ...ales ty glupi, glupi... Autor: Gość: dLUGI PENIS IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl Data: 22.12.2003 18:40 + dodaj do ulubionych wątków ------------------------------------------------------------------------------- a jednak masaje... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 14:30 Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 15:08 gini napisała: > Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest. Ona wogóle nie może być ujęta w rankingu. Po pierwsze jest tutaj nowa, a po drugie bije na łeb wszystkich pozostałych. Jest zła bo jest za dobra i dlatego się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 15:19 pollak napisał: > gini napisała: > > > Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest. > > Ona wogóle nie może być ujęta w rankingu. Po pierwsze jest tutaj nowa, a po > drugie bije na łeb wszystkich pozostałych. Jest zła bo jest za dobra i dlatego > się nie nadaje. Nawet poza konkursem? To niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 15:53 Oooo, jakie ozywienie! Widze, ze najwiecej supermenow jest na Aktualnosciach. Ze tez mnie tam wczesniej nie bylo!!! Wszystko przez Karolaka, bo to za nim sie tyle czasu bezzasadnie uganialam. Trudno, bylo minelo. Teraz nadszedl czas nadrabiania strat. W kwestii jezykowej musze sie zgodzic z Karolakiem. Wielka litera a nie z wielkiej litery. W kwestii samorzadowej, chcialam przypomniec Gini, ze nie bylo FoF-owego sledzika, gdyz fundusze na inkryminowany, zostaly sprzeniewierzone przez Aniele na manikir, solarium i ciuchy od kitira. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 16:02 miltonia napisała: > Oooo, jakie ozywienie! > Widze, ze najwiecej supermenow jest na Aktualnosciach. Ze tez mnie tam > wczesniej nie bylo!!! Wszystko przez Karolaka, bo to za nim sie tyle czasu > bezzasadnie uganialam. Trudno, bylo minelo. Teraz nadszedl czas nadrabiania > strat. > W kwestii jezykowej musze sie zgodzic z Karolakiem. Wielka litera a nie z > wielkiej litery. > W kwestii samorzadowej, chcialam przypomniec Gini, ze nie bylo FoF-owego > sledzika, gdyz fundusze na inkryminowany, zostaly sprzeniewierzone przez Aniele > > na manikir, solarium i ciuchy od kitira. Co do sledzika to mamy czas.Wytrzachnie sie Aniele,i fundusze sie znajda. Ze tez ja nie moge na chwile zachorowac, a co z choinka jest? Co z prezentami dla mnie, oblecialam wszystkie fora i nic. Tradycja ginie, co za czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aniela!!!! 22.12.03, 16:04 Dawaj fundusze na sledzia i na prezenty dla pani prezes bo sciagne manikira razem z paznokciamy, nie mowie juz co zrobie z opalenizna . Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniela!!!! 22.12.03, 16:28 W sciaganiu manikiura razem z podkladem to podobno najlepsza wlasnie jest Aniela. Takie opinie byly wyglaszane przez nieomylne zrodlo. Choinki tez nie ma, bomki zostaly przerobione na brokat, lampkami Aniela podswietlila se na kolorowo aureole. Prezenty naleza sie podrzedniejszym czlonkom samorzadu a nie prezes, zauwazyc pragne. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aniela!!!! 22.12.03, 16:39 miltonia napisała: > W sciaganiu manikiura razem z podkladem to podobno najlepsza wlasnie jest > Aniela. Takie opinie byly wyglaszane przez nieomylne zrodlo. > Choinki tez nie ma, bomki zostaly przerobione na brokat, lampkami Aniela > podswietlila se na kolorowo aureole. > Prezenty naleza sie podrzedniejszym czlonkom samorzadu a nie prezes, zauwazyc > pragne. No i siem wydalo, kto mi podwedzil moja aureole. Skoro ona taka dobra w sciaganiu manikiura, to ja zaczne od sciagania opalenizny, zrodlo sie nie zachowalo -niestety , wiec musisz uwierzyc na slowo, ze ja jestem najlepsza. Mitonia , nie przesadzaj, prezenty zawsze sie naleza prezesowi, a Ty na prezent mozesz sobie wziasc te ciuchy Anieli jak juz sie upierasz . Gdyby czlonkowie zarzadu byli inteligentni oplacili by mi w prezencie wycieczke dookola swiata, wtedy przez jakis czas mieliby spokoj. Pierwszego inteligentnego natychmiast mianuje p.o .prezesa na czas mojej nieobecnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Aniela!!!! 22.12.03, 17:26 psujecie kochane te magiczna przedswiateczna atmosfere. aleale skoro juz i mnnie mowa, czy wiedzialyscie ze "nowoczesne szminki sa nie tylko trwale ale tez inteligentne"? musze koniecznie wyprobowac taka szminke a nastepnie dokonac pomiaru iq przed i po. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aniela!!!! 22.12.03, 17:37 Gini, zostan Ty lepiej na posterunku, ja sie poswiece i za Ciebie ten swiat dookola objade. Aniela, po co ci IQ, chcesz byc samotna w tlumie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aniela!!!! 22.12.03, 18:58 miltonia napisała: > Gini, zostan Ty lepiej na posterunku, ja sie poswiece i za Ciebie ten swiat > dookola objade. > Aniela, po co ci IQ, chcesz byc samotna w tlumie? Miltonia skarbie, ja nie moglabym przyjac takiego poswiecenia , nigdy w zyciu!!! Zostawie Ci biurko, mape nad biurkiem i globus dorzuce na dodatek, tym sposobem swiat objedziemy obie. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk W obronie sceptyka 22.12.03, 21:51 Nagonka na sceptyka, majaca na celu wyrzeczenie sie przez tegoz okreslenia 'z wielkiej litery' nie przyniosla spodziewanych wynikow. Otoz w Google'a (na stronach polskich) wsadzilem tenze wlasnie zwrot. W cudzyslowie (aby hity objely tylko te strony, gdzie ten zwrot wystepuje, a nie poszczegolne jego skladniki). Otrzymalem ok. 6,000 hitow. Pare z nich przeanalizowalem. Prawdopodobnie, ale jedynie prawdopodobnie, pisanie czegos 'wielka litera', jest nieco poprawniejsze od pisania czegos 'z wielkiej litery'. Tak jak sie uczylem w szkole (a byly to czasy kiedy w szkolach uczono, a nie poswiecano godzin lekcyjnych na uswiadomienie uczniom ich orientacji seksualnej oraz szkodliwosci zatruwania atmosfery ziemskiej oddychaniem), wyraz Kretyn pisalo sie z wielkiej litery, a KRETYN - wielkimi literami. W wyniku mych przeprowadzonych na chybcika badan pragne stwierdzic, ze p.J_Karolak, wspomagany przez p. Miltonie (pisze oba nicki z wielkiej litery), maja sladowa racje. Nie mowiac juz o sceptyku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela cbdu 22.12.03, 22:40 postanowilam, wzorem Sceptyka (wielka litera pisanego), dowiesc ze alkohol piszemy przez "ch". uzylam do tego celu, wzorem Sceptyka, wyszukiwarki google. wynik: 1840, z czego wiekszosc to strony polskie. niezaleznie jednak od powyzszego racje ma ten, kto ma ostatnie slowo. dlatego postanowilam w tym miejscu postawic na swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: cbdu 22.12.03, 22:59 aniela napisała: > postanowilam, wzorem Sceptyka (wielka litera pisanego), dowiesc ze alkohol > piszemy przez "ch". uzylam do tego celu, wzorem Sceptyka, wyszukiwarki > google. wynik: 1840, z czego wiekszosc to strony polskie. > niezaleznie jednak od powyzszego racje ma ten, kto ma ostatnie slowo. dlatego > postanowilam w tym miejscu postawic na swoim. Aniela, Ty sie nie ogladaj za Sceptykiem, i nie stawiaj na woim tylko zawies cos na choinke, i poloz cos pod choinke dla pani prezes naturalnie, bo globusa nie dorzuce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: cbdu 22.12.03, 23:15 aha tace na skladki poloze, bo stare (skladki) sie dawno zuzyly. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: cbdu 22.12.03, 23:22 aniela napisała: > aha tace na skladki poloze, bo stare (skladki) sie dawno zuzyly. Zuzyly sie tzn.opalily sie i wymanikiurowaly, cooo? I prosze natychmiast oddac moja aureole, a lampki zawiesic na choince , u mnie aureola sama swiecila , bez lampek. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: cbdu 22.12.03, 23:26 jest na baterie duracel i swieci 7 razy dluzej? ps. poza tym ta ozdoba na glowie to nimb. aureola w okresie swiatecznm robi sie przyciasna. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: cbdu 22.12.03, 23:45 aniela napisała: > jest na baterie duracel i swieci 7 razy dluzej? Nie potrzebuje baterii , odbija blask mojej madrosci dobroci , lagodnosci , i innych zalet , naktorych wymienianie nie starczyloby tu miejsca i nie pozwala mi na to moja wrodzona skromnosc. > > ps. poza tym ta ozdoba na glowie to nimb. aureola w okresie swiatecznm robi > sie przyciasna. Kradziona- glowe masz wieksza od mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: cbdu 22.12.03, 23:49 aha promieniejesz fakt. mam nadzieje ze nie radioaktywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: cbdu 23.12.03, 00:02 No nie, zaraz sie okaze, ze tutaj wszyscy w aureolach chodza i ze to swiete miejsce jest. I jak tu wtedy grzeszyc z Karolakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: cbdu 23.12.03, 00:05 aha normalnie. najciemniej pod latarnia zawsze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: cbdu 23.12.03, 00:11 Juz tak ciemno nie jest. Zobacz ilu kibicow zbieglo sie na wybory supermena. Trzeba by jakies jury wylonic. Z gory zaklepuje sobie funkce skarbnika, nim mnie uprzedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: cbdu 23.12.03, 00:14 yhyh to ja sobie zastrzegam zloty glos (taki z wetem). lapowki prosze wplacac na podany numer konta Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: cbdu 23.12.03, 00:23 Cos Ty, niech koperty do kieszeni wsuwaja. Na koncie to slad zostaje i jak ten co za malo wplacil przegra, moze sie domagac zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: cbdu 23.12.03, 00:10 Nijak powstrzymać się nie mogę, coby swoich trzech groszy nie dołożyć. Gdyby większość miała zawsze rację to chodzilibyśmy w ubranych butach, sweterkach, czapkach i Bóg wie jeszcze czym, bo 99% populacji rzeka dzień w dzień, że ubrał buty, sweterki, czapki i licho wie co jeszcze. A ja się zapytowywuję: W co ta populacja ubrała te swoje buty, sweterki, czapki i kto tam jeszcze wie co. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: cbdu 23.12.03, 00:13 nie rozumiem na ktora szale rzucasz te trzygroszowke? (wiekszosc jednak pisze alkoHol oraz, zgodnie z twierdzeniem jednak Sceptyka wielką literą). bo nie wiem czy brac ją (trzygroszowke) za zly szelag czy dobra monete? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: cbdu 23.12.03, 10:34 Na obie, droga Anielo, na obie. A co ktoś tam mógł być zarazem za i przeciw, a ja nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: W obronie sceptyka 23.12.03, 00:07 Sceptyku drogi, zostales przeglosowany. I nie mow, jak Lepper Jedrek, ze zaraz nagonka. Ps. Czy zauwazyles moj debiut, wiesz gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:03 pollak napisał: > gini napisała: > > > Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest. > > Ona wogóle nie może być ujęta w rankingu. Po pierwsze jest tutaj nowa, a po > drugie bije na łeb wszystkich pozostałych. Jest zła bo jest za dobra i dlatego > się nie nadaje. a może tak kapucha pollak... pollak to takie meńczyzna a kapucha to takie damena a gdyby tak skrzyżować giniego w męskich majteczkach i z zarośnię tymi nogami z wampem rivendella polakiem-kapustą? Bomba w górę - to jest łono supermono Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 17:59 gini napisała: > Pollak a co powiesz o basi z 39 to tez najprawdziwsza mezczizna jest. mnie się wydaje , że gini kapuściara, w męskich galotkach jest supermena one jest tranwestyt Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:13 Limakty, to czyja kadydature zglaszasz, bo nie kminie? Jesli w zawoalowany sposob swoja, to przedstaw nam tu zaraz swoje parametry. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 09:14 miltonia napisała: > Limakty, to czyja kadydature zglaszasz, bo nie kminie? Jesli w zawoalowany > sposob swoja, to przedstaw nam tu zaraz swoje parametry. Cicho, to właśnie nasza słynna basia39. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:12 aha przeczuwalam ze w zyciu mija mnie najlepsze ale bylam w bledzie. z zadnym z nich nie minelam sie nawet o odleglosc postu neistety. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:15 Dotad tez tkwilam w tym mylnym bledzie. Do dzis! Juz sie mijac zaczelam. Z wrazen zdam relacje swojemu pamietnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 18:24 aha strzyge uchem a-Twoj pamietnik Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ranking Gazetowych Supermenów 22.12.03, 19:46 o! wreście jakiś przyzwoity i merytoryczny wątek, bez tych obrzydliwych umizgów pod adresem Karolaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Szlachetnom bendem 22.12.03, 22:05 Łoddam oddolną gałąź mego chojraka, com weń cinżki piniądz zainwestowała, coby i choinka była. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Szlachetnom bendem 22.12.03, 22:34 zarlaczka napisała: > Łoddam oddolną gałąź mego chojraka, com weń cinżki piniądz zainwestowała, coby > i choinka była. To ja lece do Tebe po nozyczki, bede wlasnymi rencami lancuch robic. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Szlachetnom bendem 23.12.03, 00:11 To ja reniferki powycinam ze saneczkami i Świętym M. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 08:29 CO za idiotyczny wątek. Nie dość, że urósł przez noc, tak, że ciężko się w nim zorientować i trzeba wszystko przeczytać, to jeszcze o mnie jest tu tyle co nic. A w zasadzie w ogóle nic. Dziękuję tylko edzioszce, która wtrąciła wtrąt o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 09:47 Bo wreszcie zaczelismy rozmawiac na wazne tematy, takie jak aureole i duze litery. Ile mozna walkowac Karolaka? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 12:22 Wielkie, a nie duże! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ranking Gazetowych Supermenów 23.12.03, 13:43 Nie uzywaj wielkich slow! Odpowiedz Link Zgłoś