Dodaj do ulubionych

biedny karolak jest

27.12.03, 12:26
ciagle go molestujecie tylko...
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: biedny karolak jest 27.12.03, 12:29
      kto tu kogo molestuje, Karolak to przy Tobie i tak wzór cnót stanowi! on mnie
      uczył tych wszystkich bezeceństw niby? :P
      • edzioszka Re: biedny karolak jest 27.12.03, 12:31
        nie wiem już sama któren z Was jest bardziej nierządny!!! ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=6512563
        • miltonia Re: biedny karolak jest 27.12.03, 22:16
          Alez ten Gitek falszywy. Sam uwielbia byc molestowany a Karolakowi niby
          wspolczuje.
          • gitman Re: biedny karolak jest 27.12.03, 23:37
            aha po prostu jestem z nim solidarny i tyle.
            • miltonia Re: biedny karolak jest 28.12.03, 00:29
              Ty i meska solidarnosc, dobre sobie. Kazdy dla Ciebie jest potencjalnym rywalem
              i tyle.
              • gitman Re: biedny karolak jest 28.12.03, 00:42
                aha i ty miltusie przeciwko mnie? zapamietam sobie twoja neicna wypowiedz i
                pozostane obojetny na przymilne usmiechy...
                • miltonia Re: biedny karolak jest 28.12.03, 00:45
                  Cha, cha, kto to sie przymilnie usmiecha, to palcem nie pokaze. I tak nie
                  wierze, bys obojetny zostal, w koncu ktoz cie lepiej rozumie niz Twoje gracje.
                  • zarlaczka Re: biedny karolak jest 28.12.03, 06:07
                    Zazdrośnik, sam chciałby być tak adorowany przez żeńską część tego forum, więc
                    udaje, że współczuje. Myśli pewnie sobie, Karolak je porzuci, a ja je przejmę.
                    Czystej krwi męska przewrotność.
                    • j_karolak Re: biedny karolak jest 29.12.03, 08:37
                      Nie przypisujcie biednemu Gitmanowi takich pokładów niegodziwości, jakie same
                      posiadacie! Gitman mi współczuje szczerze, a ja mu wierzę. Ja każdemu wierzę.
                      Poza Miltonem i Żarlaczem i ich kotami fałszywymi, ktore żarcie mi podjadały
                      notorycznie!

I jeszcze jedno - zrzekam się na rzecz Gitmana moich praw własności do Miltonii
                      i Żarłaczki. Oddaję prawa me za darmo, a nawet gotów jestem dopłacić. Prawa te
                      obejmują oprocz praw do użycia, rownież prawa do nadużycia wyżej wymienionych
                      przedmiotów(!).
                      • zarlaczka Re: biedny karolak jest 29.12.03, 09:55
                        Ty to się możesz zrzec ewentualnie praw do swojej popsutej kanapki, a nie do
                        tak atrakcyjnych kobiet jak my.
                        • miltonia Re: biedny karolak jest 29.12.03, 12:01
                          Wlasnie!
                          • j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 08:23
                            Co właśnie? Że niby Żarłaczka jest atrakcyjna?
                            • zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 10:54
                              A co niby nie jestem? A kto mówił, żem najpiękniejsza na świecie, kto pył
                              sprzed mych nóg zmiatał, twierdząc, że nie powinnam swych stóp pięknych
                              brudzić, kto po rękach delikatnie mnie całując twierdził, że tak cudne dłonie
                              zasługują na najsubtelniejszą pieszczotę, kto jak nie Ty. A teraz masz
                              wątpliwości czy jestem urodziwa.
                              • j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 11:01
                                zarlaczka napisała:

> twierdząc, że nie powinnam swych stóp pięknych
                                > brudzić,

Fakt. Tu się zgadza. Wielokrotnie wypominałem Ci nieumycie nog.
                                • miltonia Re: biedny karolak jest 30.12.03, 11:03
                                  Nie tyle ma watpliwosci, ile nie mial okazji sie przyjrzec, bo okulary dawno mu
                                  sie stlukly, a na nowe skapi.
                                  • zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 12:37
                                    Z tego powodu Ty miałaś u niego jakiekolwiek szanse. Za mną to się chłopcy
                                    uganiają. Właśnie na Tlenie poznałam wczoraj nowego i już się chce ze mną
                                    umówić.
                                    • j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 13:56
                                      Odczep się od Miltonii, ty!

Poznalaś chłopca i on chce się umówić. A wiesz dlaczego? Bo on nie poznał
                                      Ciebie.

Ale pozna. Biedne dziecię.
                                      • zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 14:14
                                        Już byłam z nim na spotkaniu. Właśnie leży u mych stóp i błaga, żebym Go nie
                                        zostawiała nawet na minutę.
                                • zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 12:38
                                  Ty wstrętny łgarzu. Sameś brudas, to uważasz, że wszyscy są tacy. Nóżki zawsze
                                  mam czyściutkie jak niemowlaczek.
                                  • j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 13:55
                                    Miło, że niemowlaczek. Szkoda, że murzyniątko.
                                    • zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 14:15
                                      Nie dość, że brudas to i daltonista. Nie odróżnia ślicznej białej, hrabiowskiej
                                      nóżki od afroamerykańskiej.
                                      • j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 14:31
                                        Mi nie chodzi o dzieciątko afroamerykańskie, tylko o to prawdziwie czarne.
                                        Prosto z buszu.
                                        • zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 15:26
                                          I nóżka tego dzieciątka przypomina Ci moją białą, delikatną stópkę. Koniecznie
                                          zainwestuj w okulary.
                                          • miltonia Re: biedny karolak jest 30.12.03, 19:41
                                            Buuuchacha!!!! Biala delikatna stopka, ludzie trzymajta mnie, bo nie moge!!!!!
                                            Nr buta 50 i platfus - oto prawda o Twej "stopce".
                                            • j_karolak Re: biedny karolak jest 31.12.03, 08:38
                                              miltonia napisała:

> Buuuchacha!!!! Biala delikatna stopka, ludzie trzymajta mnie, bo nie
                                              moge!!!!!
                                              > Nr buta 50 i platfus - oto prawda o Twej "stopce".

Dodać należy brud wrośnięty. Dodaję więc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka