gitman 27.12.03, 12:26 ciagle go molestujecie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: biedny karolak jest 27.12.03, 12:29 kto tu kogo molestuje, Karolak to przy Tobie i tak wzór cnót stanowi! on mnie uczył tych wszystkich bezeceństw niby? :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: biedny karolak jest 27.12.03, 12:31 nie wiem już sama któren z Was jest bardziej nierządny!!! ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=6512563 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: biedny karolak jest 27.12.03, 22:16 Alez ten Gitek falszywy. Sam uwielbia byc molestowany a Karolakowi niby wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: biedny karolak jest 27.12.03, 23:37 aha po prostu jestem z nim solidarny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: biedny karolak jest 28.12.03, 00:29 Ty i meska solidarnosc, dobre sobie. Kazdy dla Ciebie jest potencjalnym rywalem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: biedny karolak jest 28.12.03, 00:42 aha i ty miltusie przeciwko mnie? zapamietam sobie twoja neicna wypowiedz i pozostane obojetny na przymilne usmiechy... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: biedny karolak jest 28.12.03, 00:45 Cha, cha, kto to sie przymilnie usmiecha, to palcem nie pokaze. I tak nie wierze, bys obojetny zostal, w koncu ktoz cie lepiej rozumie niz Twoje gracje. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 28.12.03, 06:07 Zazdrośnik, sam chciałby być tak adorowany przez żeńską część tego forum, więc udaje, że współczuje. Myśli pewnie sobie, Karolak je porzuci, a ja je przejmę. Czystej krwi męska przewrotność. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 29.12.03, 08:37 Nie przypisujcie biednemu Gitmanowi takich pokładów niegodziwości, jakie same posiadacie! Gitman mi współczuje szczerze, a ja mu wierzę. Ja każdemu wierzę. Poza Miltonem i Żarlaczem i ich kotami fałszywymi, ktore żarcie mi podjadały notorycznie! I jeszcze jedno - zrzekam się na rzecz Gitmana moich praw własności do Miltonii i Żarłaczki. Oddaję prawa me za darmo, a nawet gotów jestem dopłacić. Prawa te obejmują oprocz praw do użycia, rownież prawa do nadużycia wyżej wymienionych przedmiotów(!). Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 29.12.03, 09:55 Ty to się możesz zrzec ewentualnie praw do swojej popsutej kanapki, a nie do tak atrakcyjnych kobiet jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 08:23 Co właśnie? Że niby Żarłaczka jest atrakcyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 10:54 A co niby nie jestem? A kto mówił, żem najpiękniejsza na świecie, kto pył sprzed mych nóg zmiatał, twierdząc, że nie powinnam swych stóp pięknych brudzić, kto po rękach delikatnie mnie całując twierdził, że tak cudne dłonie zasługują na najsubtelniejszą pieszczotę, kto jak nie Ty. A teraz masz wątpliwości czy jestem urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 11:01 zarlaczka napisała: > twierdząc, że nie powinnam swych stóp pięknych > brudzić, Fakt. Tu się zgadza. Wielokrotnie wypominałem Ci nieumycie nog. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: biedny karolak jest 30.12.03, 11:03 Nie tyle ma watpliwosci, ile nie mial okazji sie przyjrzec, bo okulary dawno mu sie stlukly, a na nowe skapi. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 12:37 Z tego powodu Ty miałaś u niego jakiekolwiek szanse. Za mną to się chłopcy uganiają. Właśnie na Tlenie poznałam wczoraj nowego i już się chce ze mną umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 13:56 Odczep się od Miltonii, ty! Poznalaś chłopca i on chce się umówić. A wiesz dlaczego? Bo on nie poznał Ciebie. Ale pozna. Biedne dziecię. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 14:14 Już byłam z nim na spotkaniu. Właśnie leży u mych stóp i błaga, żebym Go nie zostawiała nawet na minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 12:38 Ty wstrętny łgarzu. Sameś brudas, to uważasz, że wszyscy są tacy. Nóżki zawsze mam czyściutkie jak niemowlaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 13:55 Miło, że niemowlaczek. Szkoda, że murzyniątko. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 14:15 Nie dość, że brudas to i daltonista. Nie odróżnia ślicznej białej, hrabiowskiej nóżki od afroamerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 30.12.03, 14:31 Mi nie chodzi o dzieciątko afroamerykańskie, tylko o to prawdziwie czarne. Prosto z buszu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: biedny karolak jest 30.12.03, 15:26 I nóżka tego dzieciątka przypomina Ci moją białą, delikatną stópkę. Koniecznie zainwestuj w okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: biedny karolak jest 30.12.03, 19:41 Buuuchacha!!!! Biala delikatna stopka, ludzie trzymajta mnie, bo nie moge!!!!! Nr buta 50 i platfus - oto prawda o Twej "stopce". Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: biedny karolak jest 31.12.03, 08:38 miltonia napisała: > Buuuchacha!!!! Biala delikatna stopka, ludzie trzymajta mnie, bo nie moge!!!!! > Nr buta 50 i platfus - oto prawda o Twej "stopce". Dodać należy brud wrośnięty. Dodaję więc. Odpowiedz Link Zgłoś