Dodaj do ulubionych

droga r....

30.12.03, 14:52
radnia skąd ty wytrzasnęłaś takiego pier.... faceta??? mało chłopów w mieście
miałas????
Obserwuj wątek
    • szkodnik1 Re: droga r.... 30.12.03, 16:11
      "Stał na skrzyżowaniu???
      Nie, płynął rynsztokiem..."
      • randia Re: droga r.... 30.12.03, 16:39
        Droga Jagno, za cholere nie mam pojęcia skąd on przylazł, po prostu któregoś
        dnia zauważyłam, że jakiś facet się koło mnie ciągle kręci... spytałam o co mu
        chodzi, a on powiedział, że jestem jego żoną...i widzisz, zostałam, a co ja
        biedna miałam zrobić???
        • jagnaiska Re: droga r.... 30.12.03, 16:59
          było dac mu kopa w dupe i pogonić z kąd przylazł.... ;-)))
          • Gość: samanta Re: droga r.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 17:11
            z kątowni chyba.....jesoooo...pisze sie "skad"!!!!!!!!!!!!!:)))))
            • jagnaiska Re: droga r.... 30.12.03, 17:33
              a ja mam ochotę pisać "z kąd" ..przeszkadza ci??? jak tak to nie czytaj/...
              • Gość: samanta Re: droga r.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 18:55
                no pewnie ze przeszkadza .jak to nie czytaj? To przejdz na priv korespondencje
                ze szkodnikiem to nikt nie bedzie widzial twoich "bykow";)))
                • randia Re: droga r.... 30.12.03, 23:36
                  Matuś, ktoś bardzo intensywnie ingeruje w życie moje (cholera, ale ja mądre
                  słowa znam), a do tego byki robi... może ona spod znaku Byka czy Barana
                  (Koziorożca ze zrozumiałych względów nie mieszam w to), że z taką rogacizną
                  wyjeżdza...

A tobie,Jagno, powiedzieć mogę, że ciężko by było go kopnąć w zadek, bo
                  chudzina straszna z niego i ciężko by trafić było, stąd może czas cały z nim
                  spędzam...
                  • jagnaiska Re: droga r.... 02.01.04, 13:33
                    ktoś robi to dla twojego dobra... a ze chudzina straszna to ja wiem...
                    randia,czy ty go wogóle nie karmisz??? a tak poza tym to ani spod byka.ani spod
                    barania ani też nie spod koziorożca....
                    • szkodnik1 drogie jagnię......:PPPPPP 03.01.04, 13:18
                      ...no popatrz, a wszyscy mówią że ja baran..... :)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka