jagnaiska 30.12.03, 14:52 radnia skąd ty wytrzasnęłaś takiego pier.... faceta??? mało chłopów w mieście miałas???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: droga r.... 30.12.03, 16:11 "Stał na skrzyżowaniu??? Nie, płynął rynsztokiem..." Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: droga r.... 30.12.03, 16:39 Droga Jagno, za cholere nie mam pojęcia skąd on przylazł, po prostu któregoś dnia zauważyłam, że jakiś facet się koło mnie ciągle kręci... spytałam o co mu chodzi, a on powiedział, że jestem jego żoną...i widzisz, zostałam, a co ja biedna miałam zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaiska Re: droga r.... 30.12.03, 16:59 było dac mu kopa w dupe i pogonić z kąd przylazł.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: droga r.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 17:11 z kątowni chyba.....jesoooo...pisze sie "skad"!!!!!!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaiska Re: droga r.... 30.12.03, 17:33 a ja mam ochotę pisać "z kąd" ..przeszkadza ci??? jak tak to nie czytaj/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: droga r.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 18:55 no pewnie ze przeszkadza .jak to nie czytaj? To przejdz na priv korespondencje ze szkodnikiem to nikt nie bedzie widzial twoich "bykow";))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: droga r.... 30.12.03, 23:36 Matuś, ktoś bardzo intensywnie ingeruje w życie moje (cholera, ale ja mądre słowa znam), a do tego byki robi... może ona spod znaku Byka czy Barana (Koziorożca ze zrozumiałych względów nie mieszam w to), że z taką rogacizną wyjeżdza... A tobie,Jagno, powiedzieć mogę, że ciężko by było go kopnąć w zadek, bo chudzina straszna z niego i ciężko by trafić było, stąd może czas cały z nim spędzam... Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaiska Re: droga r.... 02.01.04, 13:33 ktoś robi to dla twojego dobra... a ze chudzina straszna to ja wiem... randia,czy ty go wogóle nie karmisz??? a tak poza tym to ani spod byka.ani spod barania ani też nie spod koziorożca.... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 drogie jagnię......:PPPPPP 03.01.04, 13:18 ...no popatrz, a wszyscy mówią że ja baran..... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś