pachnacy_groszek 22.08.09, 13:31 Nie mieszkam w Polsce,ale czesto bywam i gdy juz jestem czasem doskwiera mi brak czyjejs ciekawej,fajnej,inspirujacej obecnosci,glownie w Krakowie.Kino,kawa,spacer,kolacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobydick10 Re: Towarzysza podrozy 23.08.09, 18:36 fiu..fiu...fiu...kino, kawa, spacer, kolacja??....jakoś mi tak wszystko pasuje do mnie...to jak będziesz się wybierała do Polski,. pisz!! ;-)...pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
pachnacy_groszek Re: Towarzysza podrozy 23.08.09, 22:32 tylko nie wiem czy Ty pasujesz do mnie?;)wiec najpierw Ty napisz zlotko do mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: Towarzysza podrozy 23.08.09, 22:49 hahahahaha...na pifko skoczcie Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick10 Re: Towarzysza podrozy 24.08.09, 00:01 ...właśnie...na pifffko musimy wyskoczyć...bo...no...bo i ja nie wiem, czy Ty do mnie pasujesz ;-) kawa, kolacja, spacer...to do mnie pasuje jak najbardziej ;-) poproszę o maila do Ciebie...napiszę więcej...choć tak w zasadzie, to przecież dobrych produktów nie reklamuje się;-) Odpowiedz Link Zgłoś