jvon 20.01.04, 21:13 Czy ktoś z was ma jakieś opinie na temat Pani dr Czeczelewskiej (gin)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.przewdziekowska Re: dr Czeczelewska 20.01.04, 22:56 Moja przyjaciółka ją UWIELBIA!!! Ponoć nie wygląda na kompetentną, ale jest cudowna - ale to wiadomości z drugiej ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola25 Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 08:24 Jest bardzo kompetentną osobą. Grubiutka, sympatyczna, ale ostrzegam - potrafi nakrzyczeć jak ma powód. Jak nie przyjdziecie na kontrolę po leczeniu, czy nie zastosujecie się do zaleceń to ochrzan murowany. Ja stchórzyłam i teraz aż boję się u niej pokazać. Hehe. I jeszcze jedno - kolejki do Pani dr. "kilometrowe". I w związku z tym jakby któraś z dziewczyn posiadała jakieś info o prywatnym gabinecie pani dr. to bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.pustelnik Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 09:20 Pani Doktor Czeczelewska przyjmuje: Marki-Struga, Klonowa 7 Marki, ul. Fabryczna Wołomin, ul. Wileńska, Kobyłka, ul. Fałata 2A Tłuszcz, Kościuszki 28 tel. do Pani Doktor: 608-388-988 O Pani Doktor świadczą kolejki do Jej gabinetów. Odpowiedz Link Zgłoś
masek69 Re: dr Czeczelewska 10.02.04, 22:47 stary.pustelnik napisał: > Pani Doktor Czeczelewska przyjmuje: > Marki-Struga, Klonowa 7 > Marki, ul. Fabryczna > Wołomin, ul. Wileńska, > Kobyłka, ul. Fałata 2A > Tłuszcz, Kościuszki 28 To SZOK.a MOWIA ZE TAK MALO ZARABIJA. i W KAZDYM Z TYCH MIEJSC MA DOM, CZY TYLKO GABINET? > O Pani Doktor świadczą kolejki do Jej gabinetów. Odpowiedz Link Zgłoś
jvon Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 09:02 A czy wiecie może czy Ona pracuje w jakimś szpitalu lub jest może z jakimś związana? Odpowiedz Link Zgłoś
kamanna Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 21:56 Współpracuje z Kliniką im.Orłowskigo w Warszawie na Czerniakowskiej. Bardzo ciepło wypowiadają się o niej lekarze na czele z ordynatorem Prof.Dębskim. Wiem , byłam tam operowana.Ogromna fachowość i wspaniałe podejście do pacjentek.Pan profesor powiedział abym "trzymała " się pani doktor.Polecam ją wszystkim znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonadw Re: dr Czeczelewska 22.01.04, 11:07 Ja natomiast niestety nie podzielam Waszego zdania. Otóż byłam pacjentką pani doktor ponad rok (chodziłam do prywatnego gabinetu w Kobyłce - obrzydliwy). Na początku wszystko pięknie, ale później... O moim zaprzestaniu uczęszczania zadecydował fakt poronienia przez moją siostrę, która także była jej pacjentką. Pojechała do niej natychmiast jak zaczęła krwawić, ale pani dr zbytnio się nie przejęła, kazała jej iść następnego dnia do pracy. A następnego dnia siostra już leżała w szpitalu, niestety bez dziecka. I od tamtej pory nie może zajść w ciążę... Według lekarzy ze szpitala gdyby od razu pani dr skierowała siostrę do szpitala to tak by się to nie skończyło. Ale oczywiście to może być przypadek, więc najlepiej żebyście same się przekonały. Mnie jednak nie przekonują jej porady w stylu: bieliznę gotować w garnku i prasować... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadum Re: dr Czeczelewska 22.01.04, 13:39 to co napisała pani o własnej siostrze świadczy o małej znajomości przyczyn poronień. Wiem coś na ten temat bo mi też się zdażyły i to nawet dwa. Po tym trafiłam do pani doktor i po różnych badaniach i leczeniu udało mi się zajść w ciążę , donosić ją i urodzić zdrowe dziecko. Ja za swoje poronienia nie winię nikogo nie zawsze można znależć powód. A co do prania czy gotowania bielizny to jest to czasami dobra metoda bo przeciesz ona towarzyszy leczeniu a nie je zastępuje. Ponadto każdy ma możliwość wyboru lekarza i każdy ma prawo do własnej opinii ale rzetelnej. Ja panią doktor polecam i jeszcze żadna z moich koleżanek się nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
masek69 Re: dr Czeczelewska 10.02.04, 22:50 jvon napisała: > A czy wiecie może czy Ona pracuje w jakimś szpitalu lub jest może z jakimś > związana? PODOBNO JEST ZWIAZANA Z ROSYJSKIM OKULISTA. A I POMIDOROW NIE LUBI. Odpowiedz Link Zgłoś