Dodaj do ulubionych

dr Czeczelewska

20.01.04, 21:13
Czy ktoś z was ma jakieś opinie na temat Pani dr Czeczelewskiej (gin)?
Obserwuj wątek
    • j.przewdziekowska Re: dr Czeczelewska 20.01.04, 22:56
      Moja przyjaciółka ją UWIELBIA!!! Ponoć nie wygląda na kompetentną, ale jest
      cudowna - ale to wiadomości z drugiej ręki...
      • nicola25 Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 08:24
        Jest bardzo kompetentną osobą. Grubiutka, sympatyczna, ale ostrzegam - potrafi
        nakrzyczeć jak ma powód. Jak nie przyjdziecie na kontrolę po leczeniu, czy nie
        zastosujecie się do zaleceń to ochrzan murowany. Ja stchórzyłam i teraz aż
        boję się u niej pokazać. Hehe. I jeszcze jedno - kolejki do Pani
        dr. "kilometrowe".
        I w związku z tym jakby któraś z dziewczyn posiadała jakieś info o prywatnym
        gabinecie pani dr. to bardzo proszę o namiary.
        • stary.pustelnik Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 09:20
          Pani Doktor Czeczelewska przyjmuje:
          Marki-Struga, Klonowa 7
          Marki, ul. Fabryczna
          Wołomin, ul. Wileńska,
          Kobyłka, ul. Fałata 2A
          Tłuszcz, Kościuszki 28
          tel. do Pani Doktor: 608-388-988
          O Pani Doktor świadczą kolejki do Jej gabinetów.
          • masek69 Re: dr Czeczelewska 10.02.04, 22:47
            stary.pustelnik napisał:

> Pani Doktor Czeczelewska przyjmuje:
            > Marki-Struga, Klonowa 7
            > Marki, ul. Fabryczna
            > Wołomin, ul. Wileńska,
            > Kobyłka, ul. Fałata 2A
            > Tłuszcz, Kościuszki 28
            To SZOK.a MOWIA ZE TAK MALO ZARABIJA.
            i W KAZDYM Z TYCH MIEJSC MA DOM,
            CZY TYLKO GABINET?
            > O Pani Doktor świadczą kolejki do Jej gabinetów.
    • jvon Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 09:02
      A czy wiecie może czy Ona pracuje w jakimś szpitalu lub jest może z jakimś
      związana?
      • kamanna Re: dr Czeczelewska 21.01.04, 21:56
        Współpracuje z Kliniką im.Orłowskigo w Warszawie na Czerniakowskiej. Bardzo
        ciepło wypowiadają się o niej lekarze na czele z ordynatorem Prof.Dębskim.
        Wiem , byłam tam operowana.Ogromna fachowość i wspaniałe podejście do
        pacjentek.Pan profesor powiedział abym "trzymała " się pani doktor.Polecam ją
        wszystkim znajomym.
        • ilonadw Re: dr Czeczelewska 22.01.04, 11:07
          Ja natomiast niestety nie podzielam Waszego zdania. Otóż byłam pacjentką pani
          doktor ponad rok (chodziłam do prywatnego gabinetu w Kobyłce - obrzydliwy). Na
          początku wszystko pięknie, ale później... O moim zaprzestaniu uczęszczania
          zadecydował fakt poronienia przez moją siostrę, która także była jej pacjentką.
          Pojechała do niej natychmiast jak zaczęła krwawić, ale pani dr zbytnio się nie
          przejęła, kazała jej iść następnego dnia do pracy. A następnego dnia siostra
          już leżała w szpitalu, niestety bez dziecka. I od tamtej pory nie może zajść w
          ciążę... Według lekarzy ze szpitala gdyby od razu pani dr skierowała siostrę do
          szpitala to tak by się to nie skończyło.
          Ale oczywiście to może być przypadek, więc najlepiej żebyście same się
          przekonały. Mnie jednak nie przekonują jej porady w stylu: bieliznę gotować w
          garnku i prasować...
          Pozdrawiam.
          • magdadum Re: dr Czeczelewska 22.01.04, 13:39
            to co napisała pani o własnej siostrze świadczy o małej znajomości przyczyn
            poronień. Wiem coś na ten temat bo mi też się zdażyły i to nawet dwa. Po tym
            trafiłam do pani doktor i po różnych badaniach i leczeniu udało mi się zajść w
            ciążę , donosić ją i urodzić zdrowe dziecko. Ja za swoje poronienia nie winię
            nikogo nie zawsze można znależć powód. A co do prania czy gotowania bielizny
            to jest to czasami dobra metoda bo przeciesz ona towarzyszy leczeniu a nie je
            zastępuje. Ponadto każdy ma możliwość wyboru lekarza i każdy ma prawo do
            własnej opinii ale rzetelnej. Ja panią doktor polecam i jeszcze żadna z moich
            koleżanek się nie zawiodła.
      • masek69 Re: dr Czeczelewska 10.02.04, 22:50
        jvon napisała:

> A czy wiecie może czy Ona pracuje w jakimś szpitalu lub jest może z jakimś
        > związana?
        PODOBNO JEST ZWIAZANA Z ROSYJSKIM OKULISTA.
        A I POMIDOROW NIE LUBI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka