Dodaj do ulubionych

jerzykrajewski7 - czas na samokrytykę

07.12.10, 14:12
panie jerzykrajewski7 już najwyższy czas......złożyć samokrytykę, prawda jest taka, gdyby pan był powściągnął emocje przedwyborcze i nie siał burzy m.in tu na forum to p. Orych spokojne by te 181 głosów, potrzebnych do wygrania zebrał.

a jak pan śmiesznie wyglądał w czasie debaty, kiedy pan zadawał to samo pytanie jednocześnie do obu kandydatów, przecież pan pogrążył p. Jacka Orycha
Obserwuj wątek
    • jerzykrajewski7 Chciałem poznać opinie obu kandydatów 07.12.10, 14:48
      a jak pan śmiesznie wyglądał w czasie debaty, kiedy pan zadawał to samo pytanie jednocześnie do obu kandydatów, przecież pan pogrążył p. Jacka Orycha

Z punktu widzenia interesów Jacka Orych to może był błąd.

Nie uzgadniałem z nim swoich pytań.

Po prostu chciałem poznać opinie obu kandydatów w sprawie sensowności budowy wielkiej hali przy Szkole Podstawwoej nr 4 i koncepcji budowy wielkiej hali na terenie fabryki Brigsów w sytuacji, gdy brakuje pieniędzy na gimnazjum.

Liczyłem, że Orych powie wprost, że sprzeciwiał się wyrzucaniu pieniędzy - 9 mln zł - na wielką halę, która jest teraz mało wykorzystywana.

Liczyłem też, że Jacek Orych powie, że budowa wielkiej hali na terenie fabryki Brigsów za 50-60 mln zl to zły pomysł forsowany przez Janusza Werczyńskiego, który wyrzucił już w błoto 450 tysięcy zł na prace studyjne. Że cały klub MSG był przeciw temu. To wynikało z komentarza Tadeusza Skłodowskiego.

Miasto nie ma pieniędzy na budowę gimnazjum, więc nie powinno nimi szastać na mniej pilne projekty.

Orych zawiódł mnie. Nie odniósł się do projektu hali na terenie fabryki Brigsów. Bronił nawet sensowności postawienia wielkiej hali przy Sz. P. nr 4, wspominając, że widział, że jacyś ludzie tam przyjeżdżają.

Głosowałem jednak na Jacka Orycha, bo wygląda na uczciwego i sympatycznego człowieka, ma doświadczeni z Rady Miasta.

Jego strategia łagodności, grzeczności, braku krytyki poczynań Werczyńskiego przyniosła mu duże poparcie.

To wielki sukces.

Ale przecież przegrał.

Przegrał z Januszem Werczyńskim, którego oceniam bardzo źle, m.in. za to, że szasta publicznym pieniędzmi na wielkie hale, a miasto nie ma pieniędzy na budowę nowego gimnazjum.

Pozdrawiam

Jerzy Krajewski

• zawsze-jerzykrajewski Re: Chciałem poznać opinie obu kandydatów 07.12.10, 14:55
        > Orych zawiódł mnie

sensacja
      • tomt3 Re: Chciałem poznać opinie obu kandydatów 07.12.10, 15:38
        Panie Krajewski.Pewnie znowu jakiś głupek napisze że jest Pan moim przewodnikiem duchowym, czy coś w tym stylu ale nic to...Niech Pan nie odpisuje na posty trolli internetowych.Trolla nie interesuje co ma Pan do powiedzenia, nie jest jego celem dyskusja, a ośmieszenie, wyprowadzenie z równowagi rozmówcy, zawsze będzie miał jakieś ale..., nie ma sensu. Ma przewagę że zna Pana z nazwiska, zna Pana poglądy, wie jak Pan wygląda,a sam jest anonimowy, schowany nieraz pod wieloma nickami. Zobacz Pan ile już głupawych postów nabazgrał, ile zaczął "równie mądrych" wątków pod tym nickiem, który z pewnością nie jest jedyny. Szkoda klawiatury.Olać go.. Nie będzie zainteresowania, skończą się wpisy. Ale swoją drogą, zawziętość ataków na Pana jest imponująca. Aż zastanawiam się, ile kobiet zauroczył Pan swoim podobno "najseksowniejszym wąsikiem w gminie", czy też w powiecie. I czy to ma coś wspólnego....
        • zawsze-jerzykrajewski Re: Chciałem poznać opinie obu kandydatów 07.12.10, 15:52
          > Panie Krajewski.Pewnie znowu jakiś głupek napisze że jest Pan moim przewodnikiem

panie jerzykrajewski7, czy pan jest czy pan nie jest przewodnikiem duchowym tomt3?

z chamskich buraczanych bluzgów wyciekających obrzydliwe z jego przepoconych pościków wydaje mi się jednak, że nie.
          pan nigdy to a nigdy nie zniżyłby się do publicznego używania takiego języka nienawiści, podłości i małości. języka, który nie świadczy dobrze o postawie moralno-ideologicznej. Partia na pewno potępia takich.

> sam jest anonimowy, schowany
          a szanowny pan to ma na imię tom, a na nazwisko t3?
        • cienki.tomt3 dzień dobry 07.12.10, 16:00
          jestem cienki.tomt3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka