02.09.12, 11:23
jaki basen polecacie dla dzieci 4-6 letnich (oczywiście z rodzicami :-)
który z najbliższych jest najlepszy? gdzie najlepsza nauka pływania?
Obserwuj wątek
    • ulatodar Re: basen 02.09.12, 19:14
      Moim zdaniem najfajniejszy w okolicy rodzinny basen to pływalnia w Wołominie. Trafiliśmy tam przez przypadek a okazał się najlepszy z warszawskich dotychczas odwiedzonych.
      • marengo Re: basen 04.09.12, 10:17
        dziękuję za informację,
        właśnie się zastanawialiśmy żeby wybrać huragan :-)
        • and.nad Re: basen 04.09.12, 10:33
          Do wyboru masz jeszcze nowy basen w Stanisławowie.

Byłem w Wołominie i Stanisławowie.
          Na korzyść tego drugiego przemawia niższa cena i mniejsza odległość od Marek. W Wołominie natomiast basen jest zrobiony z większym "rozmachem".
      • baseciq ... o basenie w Wołominie 04.09.12, 15:02
        Wołomin nie jest zły. Ceny w miarę rozsądne ale:

- woda pod natryskami jest tak gorąca że malucha nie umyjesz, będzie uciekał
        - brak jakichkolwiek szatni rodzinnych czy dla osób z małymi dziećmi, a ludzie bez dzieci często nie potrafią okazać żadnego zrozumienia dla osoby która musi przebrać się sama i w tym czasie jeszcze pilnować urwisa
        - numery szafek są przyznawane w beznadziejny sposób - po prostu po kolei, więc jak idziesz z maluchem który się wierci, to masz 95% pewności że za 30 sekund ktoś przyjdzie do szafki obok Twojej i będzie ciężko razem się pomieścić, a szafki na uboczu oczywiście nie da się dostać, bo "taki jest system"
        - jest generalnie ciemno na basenie dokąd świateł nie zapalą, a te dopiero ~18 zapalają
        - uważam że pobieranie opłat za suszenie włosów jest nie w porządku, ale po porównaniu cen z innymi basenami przestaje to być dla mnie jakimkolwiek problemem

Ogólnie na tle innych basenów wypadają przyzwoicie, chociaż w porównaniu do Jagiellońskiej czy Warszawianki, jest to mniejszy basen.
    • sulig Re: basen 04.09.12, 21:50
      Spróbuj na Bródnie - Polonez - jest po remoncie. Nie wiem tylko jak z nauką pływania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka