mpw1 30.09.04, 22:14 Mam pytanko czy ktoś jakie zapadły decyzje na temat budowy autostrady Via baltica przechodzącej przez Marki ? Jeśli ma być budowana to którędy bedzie przebiegać ? Pozdrawiam marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man72 Re: Via Baltica 08.10.04, 11:37 mpw1 napisał: > Mam pytanko czy ktoś jakie zapadły decyzje na temat budowy autostrady Via > baltica przechodzącej przez Marki ? > Jeśli ma być budowana to którędy bedzie przebiegać ? > Pozdrawiam > marek Jeżeli chodzi o autostradę A2 to mam jakieś informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
niepokorny77 Re: Via Baltica 09.10.04, 07:31 man72 napisał: > Jeżeli chodzi o autostradę A2 to mam jakieś informacje. Chodzi o Via Baltica a nie o autostradę A2. Odpowiedz Link Zgłoś
zuldi Re: Via Baltica 12.10.04, 16:46 Via Baltica - przdłużenie trasy Toruńskiej, z wiaduktu jak w morde strzelił, koło cmentarza w Zielonce i do lasu za Kruczkiem, a potem cegielnie w Kobyłce.... itd Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Via Baltica 09.02.05, 23:46 Polecam poniższą mapkę - na razie spora część tras to marzenia: www.zdm.waw.pl/imgs/pic679.jpg p.s. zastanawia mnie jeszcze jedna "brązowa" (chyba obecnie nieistniejąca) trasa - wygląda, że ma łączyć Trasę Siekierkowską aż z ul. Głębocką. Chyba że coś krzywo patrzę... Odpowiedz Link Zgłoś