magdusi21 01.03.05, 15:11 Czy ktos moze wie cos na temat produkcji pampersów na terenie Fomar-u? Interesuja mni ewszelki info na ten temat. A najbardziej na temat pracy tam. Z góry Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusi21 Re: Produkcja Pampersów 02.03.05, 18:37 Naprawde nikt nic nie slyszal na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
ambanasik Re: Produkcja Pampersów 02.03.05, 19:30 Ja nic a nic nie słyszałam. Naprawdę;-( Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Produkcja Pampersów 02.03.05, 20:13 magdusi21 napisała: > Naprawde nikt nic nie slyszal na ten temat??? Ja też zapewniam, że naprawdę nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusi21 Re: Produkcja Pampersów 02.03.05, 21:12 Ok, myslalam ze ktos cos wie, bo jesli takowa produkcja ruszylaby w Markach, to troche ludzi mialoby zatrudnienie :) Jak widac moze to tylko plotki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka78 Re: Produkcja Pampersów 11.03.05, 12:13 ja slyszalam ze posredniak tam proponowal prace, nawet bylo spotkanie z wlascicielem tej firmy. poszukiwali ludzi na produkcje 6 zl brutto za godz. ( o ile nie myle sie) 12h dziennie, praca 6 dni w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
wrazliwynabiede Re: Produkcja Pampersów 13.03.05, 09:14 Firma giełdowa Hygienika SA przenosi z innych miejsc działalność do Marek w halach na terenie dawnego Fomaru przy Okólnej uruchamia nowe linie produkcyjne do produkcji pampersów i podpasek... Ktoś w Wesołej straci pracę,ktoś w Markach może zyska. Połamania pióra przy cv... i list motywacyjny mile widziany. Mam znajomego co się pisze do ośrodka badawczo rozwojowego bo myśliże tam wystarczy przez dniówkę przesiedziećw papersie a na koniec dnia wpisać do ankiety jak było... Odpowiedz Link Zgłoś