Dodaj do ulubionych

A numer ich 12

IP: *.marketingserwis.pl 08.10.02, 11:25
Szanowni Państwo!
Wczoraj odbyło się losowanie numerów na listach wyborczych. Kandydatom
Komitetu Wyborczego Wyborców "Rozsądny Gospodarz" przypadł nr 12. Moje
pierwsze skojarzenie to 12 Apostołów. I to by się zgadzało. KWW "Rozsądny
Gospodarz" wystawia w wyborach 12 mężczyzn uczciwych i z poczuciem misji oraz
2 kobiety - równie uczciwe i z poczuciem misji, a dodatkowo ładne i miłe.
Głosujcie na nas.
Pozdrawiam
Jerzy Krajewski
Obserwuj wątek
    • gaja01 Re: A numer ich 12 08.10.02, 11:47
      Dziękuję bardzo, ale uroda to rzecz gustu.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: A numer ich 12 IP: *.marketingserwis.pl 08.10.02, 11:52
        Szanowni Państwo!
        Pani Gaja01 to jedna z naszych kandydatek na radną. Myślę, Droga Gaju, że
        najwyższy czas, byś ujawniła na formu swe imię i nazwisko. Odkąd zostałaś
        zarejestrowana jako kandydatka na radną, stałaś się osobą publiczną, a od
        takich osób wymaga się więcej.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski
        gaja01 napisała:

> Dziękuję bardzo, ale uroda to rzecz gustu.
        • Gość: Matrix Re: A numer ich 12 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 12:15
          Droga Gaju, możesz się już ujawnić. Będziesz teraz mogła oficjalnie kadzić
          swojemu pryncypałowi.
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: A numer ich 12 IP: *.marketingserwis.pl 08.10.02, 12:34
            Drogi Panie Matrix!
            Gaja to mądra kobieta. Ma własne zdanie. Nie jestem dla niej pryncypałem (Takie
            stosunki - szef i reszta - panują w KWW "Marki Prawe i Samorządne, gdzie Panu
            Januszowi Werczyńskiemu nikt nie śmie się sprzeciwić. Pan Panie Matrix pewnie
            innych relacji międzyludzkich nie zna. Współczuję Panu.)
            Dziś rano przy targu, gdzie robiłem zakupy, spotkałem Gaję, która wyraziła
            bardzo krytyczne opinie na temat łamania "Głosu Mareckiego". Przyznałem jej
            rację. Drugi numer "Głosu Mareckiego" będzie złamany przez profesjonalną firmę,
            a nie mojego sąsiada z Marek, który wprowadził mnie w błąd w sprawie swych
            umiejętności.
            Ja potrafię słuchać ludzi. Można przekonać mnie do zmiany zdania. I mam raczej
            przyjazny stosunek do innych. Pan natomiast jest wrogo nastawiony do mnie i
            moich przyjaciół. Przykro mi.
            Pozdrawiam
            Jerzy Krajewski
            Gość portalu: Matrix napisał(a):

> Droga Gaju, możesz się już ujawnić. Będziesz teraz mogła oficjalnie kadzić
            > swojemu pryncypałowi.
    • Gość: Jerzy Krajewski Re: A numer ich 12 IP: *.marketingserwis.pl 08.10.02, 12:59
      Ten wątek jest ważny. Niech będzie u góry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka