Dodaj do ulubionych

Sprostowanie

IP: *.marketingserwis.pl 10.10.02, 14:04
Szanowny Panie Waldi!
Rzeczywiście przyłapał mnie Pan. Niniejszym prostuje, że to było tylko
wyrażenie mojej opinii (przekonania), że za kilka, kilkanaście miesięcy, a
może kilka lat dowiedziemy z policją i sądami, że Pan Janusz Werczyński jest
skorumpowany. Prostuję niewłaściwe zdanie w tym samym medium (na
forum "Marki"). I to wystarczy. Jeżeli Pan uważa, że nie wystarczy, droga do
sądu stoi otworem.
Pozdrawiam
Jerzy Krajewski
Obserwuj wątek
    • Gość: Bez imienia Re: Sprostowanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 12:24
      Jestem członkiem Komitetu wyborczego „Rozsądny Gospodarz”. Rozpoczynając
      współpracę z panem Krajewskim nie znałem go, nie przypuszczałem również, do
      czego jest zdolny. Zostałem oszukany a teraz jest za późno, aby wymiksować się
      z rozpoczętej gry. Mam jednak nadzieję, że nie zostanę wybrany a ludzie szybko
      zapomną, kto popierał tego pana. Swoje życie związałem z Markami, chcę tutaj
      dalej mieszkać, chcę również chodzić z podniesioną głową oraz mieć możliwości
      spojrzenia każdemu prosto w oczy.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Sprostowanie IP: *.marketingserwis.pl 11.10.02, 14:21
        Szanowny Panie "Bez imienia"!
        Nie jest za późno wycofać się z gry. Może Pan zrezygnować z kandydowania na
        radnego składając stosowne oświadczenie pisemne w Miejskiej Komisji Wyborczej.
        Jeżeli wpłacił Pan 200 zł na konto bankowe KWW "Rozsądny Gospodarz" na koszty
        kampanii wyborczej, zwrócimy je Panu.
        Pytanie tylko, czy Pan "Bez imienia" jest rzeczywiście kandydatem na radnego z
        KWW "Rozsądny Gospodarz".
        Jeden z naszych kandydatów publiczne na spotkaniu wyraził swe negatywne zdanie
        na temat składania wniosków do prokuratury przeciw urzędującemu burmistrzowi.
        Pan Henryk Paciorek, bo o nim mowa, ma prawo mieć inne niż ja zdanie w tej
        sprawie. Bo jak napisałem już na forum, kandydaci na radnych z KWW "Rozsądny
        Gospodarz" to nie jest drużyna Jerzego Krajewskiego. Każdy z nich to
        indywidualność, każy myśli samodzielnie. Kandydaci na radnych z KWWW "Rozsądny
        Gospodarz" to Wasza drużyna, Drodzy Wyborcy. Nadal uważam, że Pan Henryk
        Paciorek jest mądrym człowiekim. Ciężką pracą dorobił się wspaniałego domu i
        ogrodu. Wykształcił czworo dzieci. To wzorowy obywatel, którego warto poprzeć w
        tych wyborach samorządowych. Ma tylko inne zdanie w sprawie wniosku do
        prokuratury. Pewnie naciska na niego proboszcz. Ja jestem przekonany, że racja
        jest po mojej stronie. Nawet jeżeli Markowianie mnie nie poprą, nadal będę
        uważał, że trzeba było złożyć doniesienie do prokuratury. Mam nadzieję, że
        zdanie zmieni w tej sprawie również Pan Henryk Paciorek, gdy
        policja,prokuratura i sądy orzekną, że Pan Janusz Werczyński dopuścił się
        przestępstw.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski
        PS. Panie Henryku, jeżeli Pan "Bez imienia" to Pan, zapewniam, że nadal Pana
        lubię, mimo że wykazał się Pan nielojalnością wobec naszej grupy.

Gość portalu: Bez imienia napisał(a):

> Jestem członkiem Komitetu wyborczego „Rozsądny Gospodarz”. Rozpoczy
        > nając
        > współpracę z panem Krajewskim nie znałem go, nie przypuszczałem również, do
        > czego jest zdolny. Zostałem oszukany a teraz jest za późno, aby wymiksować
        się
        > z rozpoczętej gry. Mam jednak nadzieję, że nie zostanę wybrany a ludzie
        szybko
        > zapomną, kto popierał tego pana. Swoje życie związałem z Markami, chcę tutaj
        > dalej mieszkać, chcę również chodzić z podniesioną głową oraz mieć możliwości
        > spojrzenia każdemu prosto w oczy.
    • Gość: Waldi Re: Sprostowanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 15:37
      Szanowny panie Krajewski! Obraził się pan na mnie i nie chce pan ze mną
      rozmawiać. Nie jest to dla mnie wielka strata tym bardziej, że pozostaję w
      dobrym towarzystwie, prawnika i H.Paciorka. Nie będę się do pana osobiście
      zwracał, ale pozostawiam sobie możliwość krytykowania jego wystąpień oraz
      punktowania niekonsekwencji. W liście do gościa „bez imienia” kandydat
      Krajewski szczyci się indywidualnością oraz samodzielnym myśleniem swoich
      kandydatów. Jednakże już w ostatnim zdaniu tego samego wystąpienia, oprócz
      intymnego wyznania, widzimy oburzenie na nielojalność H.Paciorka wobec grupy.
      Jakie są więc reguły gry w KWW „Rozsądny gospodarz” Czy kandydaci mają prawo
      samodzielnie myśleć czy wprost przeciwnie, muszą być zgodni ze swoim Guru?
      • Gość: prawnik Re: Sprostowanie IP: 212.244.180.* 11.10.02, 16:03
        Gość portalu: Waldi napisał(a):

> Nie będę się do pana osobiście
        > zwracał, ale pozostawiam sobie możliwość krytykowania jego wystąpień oraz
        > punktowania niekonsekwencji. W liście do gościa bez imienia kandy
        > dat
        > Krajewski szczyci się indywidualnością oraz samodzielnym myśleniem swoich
        > kandydatów. Jednakże już w ostatnim zdaniu tego samego wystąpienia, oprócz
        > intymnego wyznania, widzimy oburzenie na nielojalność H.Paciorka wobec grupy.
        > Jakie są więc reguły gry w KWW Rozsądny gospodarz Czy kandydaci
        > mają prawo
        > samodzielnie myśleć czy wprost przeciwnie, muszą być zgodni ze swoim Guru?

takie niekonsekwencje sa stalym elementem wypowiedzi Pana Krajewskiego, wskazywanie ich wydaje sie wielce zasadne (pomimo, ze jak Pan slusznie zauwazyl - Pan Krajewski ze mnš rowniez nie chce rozmawiac; przypuszczam, że wynika to z braku argumentow dla odparcia niektorych merytorycznych zarzutow).
        prawnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka