piotrg4 15.04.06, 11:13 witam, polozylem na serw. niezly filmik jaki zgralem z tv na kompa :) milego ogladania... i Wesołych Świąt rapidshare.de/files/18049957/trampy_leppera.avi.html plik wazy 12 MB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusstelnik Re: Trampki Leppera :) 15.04.06, 16:17 piotrg4 napisał: > witam, > polozylem na serw. niezly filmik jaki zgralem z tv na kompa Jakaś lipa, weszłem na link i jakaś strona do wymiany plików mi się ukazała. Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski Re: Trampki Leppera :) 15.04.06, 16:43 Wszystko OK Właśnie obejrzałem filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski instrukcja 15.04.06, 16:59 pusstelnik napisał: > Jakaś lipa, weszłem na link i jakaś strona do wymiany plików mi się ukazała. Krótka instrukcja Po kliknięciu na link rapidshare.de/files/18049957/trampy_leppera.avi.html jesteśmy na stronie: - You want to download a file. Please scroll down to choose FREE or PREMIUM-download. Jedziemy, zgodnie z poleceniem w dół strony i wybieramy FREE download Na następnej stronie dostajemy komunikat: - Download-Ticket reserved. please wait ..... sek. Co rozumieny jako - kolejka do ściągania zarezerwowana. Czekaj ... sekund. - Dostajemy kolejną stronę z komunikatem: No premium-user. Please enter [xxx] here; [xxx]. Download from ...... Co w swobodnym pojmowaniu rozumiemy jako: Nie jesteś użytkownikiem "premium. Wprowadź wyświetlone znaki tutaj. Nastepnie naciśnij przycisk "Download from ..." który skieruje do wyświetlonego mirrora. Wybieramy opcję otwórz bez zapisu na dysk lub zapisz na dysk. Odpowiedz Link Zgłoś
pusstelnik Re: instrukcja 15.04.06, 21:08 > Nastepnie naciśnij przycisk "Download from ..." który skieruje do wyświetlonego > mirrora. > Wybieramy opcję otwórz bez zapisu na dysk lub zapisz na dysk. No do mirrora doszedłem, ale potem to już nie chciało iść dalej, zamiast download jest upload. Chyba już jestem za stary na takie nowinki techniczne... Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski Re: instrukcja 15.04.06, 21:55 pusstelnik napisał: > Chyba już jestem za stary na takie nowinki techniczne... E tam ... Duch się liczy, nie metryka Pozdrawiam W. Karpiński Odpowiedz Link Zgłoś