bubamaraka 15.11.06, 11:00 hej myślimy o kupnie działki na Prostej proszę o wszelkie komenty odnośnie okolicy i mieszkania tam. Trochę mnie przeraziło sobotnie pobicie na ulicy Dużej - feeeeee tragedy. Pozdrawiam i dziękuję Lidia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dranica Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 18.11.06, 01:31 nie polecam tej okolicy, pewnie cena atrakcyjna, :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta59 Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 18.11.06, 18:23 No cóż działek do sprzedania jest całkiem sporo przy ulicy Mokrej tj, tuż za Prostą prostopadła do Dużej i Wspólnej. Serdecznie zapraszam do osiedlania się tutaj może dzięki temu bedzie mi się przyjemniej mieszkało, niestety okolica mało sympatyczna i niebezpieczna. Fajnie by było, aby coraz więcej "normalych ludzi" zaczeło się tu osiedlać, może zaczęło by być bardziej "ludzko", niestety ja nie mam wyboru muszę tu mieszkać i borykać się z tutejszą młodzieżą. Okolca niby fajna, blisko do centrum, lasek, spokój, z dala od zgiełku... Rozważ plusy i minusy. A ceny to chyba wszędzie podobne.Coraz mniej działek w Markach na sprzedaż i ceny wariują. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
poliem Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 18.11.06, 22:20 Okolice Prosta-Duża-Wspólna w skali niebezpieczństwa można porównać tylko do trójkąta bermudzkiego lub do dzielnicy Favola z San Paulo. Radzę pomyśleć o miejscu mniej zaludnionym, raczej pozbawionym tzw. trudnej młodzieży. - Może księżyc? Do czasu emigracji na księżyc lub na inną, bezpieczniejszą planetę radzę poruszać się w okolicach wymienionych ulic z miną bardziej ukrywającą strach, niezadowolenie i pogardę. Odpowiedz Link Zgłoś
charada Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 19.11.06, 00:06 okolica jak każda inna wszędzie , nie jest bezpiecznie czy to są bloki przy Wspólnej czy przy Mieszka 1 . Na temat ulicy Wspólnej i bloków znajdujących się przy niej powstało już wiele mitów . Odpowiedz Link Zgłoś
akg06 Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 19.11.06, 12:19 Oj nie jest tutaj tak źle... Do tego na Dużej powstało spore nowe osiedle, więc i więcej normalnych ludzi chodzi tymi ulicami. Jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś