Dodaj do ulubionych

Ulica Prosta, Duża, Wspólna

15.11.06, 11:00
hej myślimy o kupnie działki na Prostej proszę o wszelkie komenty odnośnie
okolicy i mieszkania tam. Trochę mnie przeraziło sobotnie pobicie na ulicy
Dużej - feeeeee tragedy. Pozdrawiam i dziękuję Lidia
Obserwuj wątek
    • dranica Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 18.11.06, 01:31
      nie polecam tej okolicy, pewnie cena atrakcyjna, :-(
      • ziuta59 Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 18.11.06, 18:23
        No cóż działek do sprzedania jest całkiem sporo przy ulicy Mokrej tj, tuż za
        Prostą prostopadła do Dużej i Wspólnej. Serdecznie zapraszam do osiedlania się
        tutaj może dzięki temu bedzie mi się przyjemniej mieszkało, niestety okolica
        mało sympatyczna i niebezpieczna.
        Fajnie by było, aby coraz więcej "normalych ludzi" zaczeło się tu osiedlać,
        może zaczęło by być bardziej "ludzko", niestety ja nie mam wyboru muszę tu
        mieszkać i borykać się z tutejszą młodzieżą. Okolca niby fajna, blisko do
        centrum, lasek, spokój, z dala od zgiełku...

Rozważ plusy i minusy.

A ceny to chyba wszędzie podobne.Coraz mniej działek w Markach na sprzedaż i
        ceny wariują.

Pozdrawiam
        • poliem Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 18.11.06, 22:20
          Okolice Prosta-Duża-Wspólna w skali niebezpieczństwa można porównać tylko do trójkąta bermudzkiego lub do dzielnicy Favola z San Paulo. Radzę pomyśleć o miejscu mniej zaludnionym, raczej pozbawionym tzw. trudnej młodzieży. - Może księżyc? Do czasu emigracji na księżyc lub na inną, bezpieczniejszą planetę radzę poruszać się w okolicach wymienionych ulic z miną bardziej ukrywającą strach, niezadowolenie i pogardę.
          • charada Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 19.11.06, 00:06
            okolica jak każda inna wszędzie , nie jest bezpiecznie czy to są bloki przy
            Wspólnej czy przy Mieszka 1 . Na temat ulicy Wspólnej i bloków znajdujących się
            przy niej powstało już wiele mitów .
            • akg06 Re: Ulica Prosta, Duża, Wspólna 19.11.06, 12:19
              Oj nie jest tutaj tak źle... Do tego na Dużej powstało spore nowe osiedle, więc
              i więcej normalnych ludzi chodzi tymi ulicami. Jest ok!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka