grezak 20.03.07, 15:41 witam, czy ktoś korzysta już w Markach z internetu Netii po łączu TPSA? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex661 Re: Netia po łączu TPSA 25.04.07, 15:20 Witam ,mam Netię od miesiąca i jak narazie nie jestem w pełni zadowolony.W weekendy ,kiedy linie są obciążone wyraźnie spada transfer.( nokoło 50 % ) Odpowiedz Link Zgłoś
grezak Re: Netia po łączu TPSA 25.04.07, 22:00 Zrezygnowałem po 1,5 miesiąca czekania na przyłaczenie. Netia winę zrzuciła na TPSA- brak możliwości technicznych, ale prawda jest taka, że na stronie netii była informacja o wstrzymaniu realizacji usługi ze względu na rozbudowę terminali. Sprawę skierowałem do UKE, a umowe podpisałem z GTS Energis i internet "hula" jak neostrada. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
massix Re: Netia po łączu TPSA 26.04.07, 13:14 U mnie ten Energis to ostro zwalnia wieczorami. Najlepiej chodzi rano i po 10 wieczorem. Ale ja mam tylko 512 bo więcej mi nie potrzeba. A ta Netia to dziadostwo. Sporo ludziom poodmawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
leo261 Re: Netia po łączu TPSA 26.04.07, 14:58 a jak wygląda koszt abonamentu w GTS za 1 mb? pozd Odpowiedz Link Zgłoś
massix Re: Netia po łączu TPSA 26.04.07, 19:05 Wejdź na stronę www.multimo.pl tam wszystkiego się dowiesz. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mark997 Re: Netia po łączu TPSA 27.04.07, 15:34 CZYM RóZNI SIE NET 24 OD NEOSTRADY? NICZYM. BO NETIA SPRZEDAJE NEOSTRADę POD WłASNą MARKą NET24, JEDYNIE ZA NIżSZą CENę. Odpowiedz Link Zgłoś
pressluk Re: Netia po łączu TPSA 27.04.07, 18:36 bzdura- net 24 dostarcza netia- a nie Tp chyba nie rozumiesz na czym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
mark997 Re: Netia po łączu TPSA 09.05.07, 12:59 Bzdury to opowiadasz Ty drogi kolego. Siedzę w branży telekomunikacyjnej od 21 lat i zapewniam Cię, że wiem co piszę. Umowę BSA (Bitstream Acess) pomiędzy TP a innymi operatorami znam niemal na pamięć. Zajmuje się tym na codzień i nie obrażaj mnie. Następnym razem w temacie wspólpracy miedzyoperatorskiej nie wypowiadaj sie bo prawdopodobnie nie masz o tym bladego pojęcia. To że nie masz Ty racji, to możesz o tym przekonać sie na stronie: www.bip.uke.gov.pl/, jak znajdziesz tam ofertę ramową TP na odsprzedaż usług szerkopoasmowego dostępu do Internetu z upustem ok 40 % od cenny standarodowej w TP. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś