Gość: Hirek IP: *.chello.pl 13.06.03, 00:35 Siedlce widzę, że się rozpędziły z wpisami! Mam jednak nadzieję, że do 10 000 dobrniemy gładko przed końcem czerwca, a może jeszcze w tym tygodniu??!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toban Re: Siedlce gonią.... IP: *.local.berlin 13.06.03, 13:32 Ale nie dogonią, szans nie mają, chociaż to byłe miasto wojewódzkie i ma dużo więcej luda niż my. Ale nic to. My jesteśmy fajniejsi, nie?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Siedlce gonią.... 13.06.03, 14:18 Gość portalu: toban napisał(a): > Ale nie dogonią, szans nie mają, chociaż to byłe miasto wojewódzkie i ma dużo > więcej luda niż my. Ale nic to. My jesteśmy fajniejsi, nie?:-)))) Panowie, panowie, co tak Siedlce prowokujecie? Mam nadzieję, że mili siedlczanie tu ostatnio nie wpadają, bo jak Wasze zaczepne wypowiedzi przeczytają to dopiero się zacznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Siedlce gonią.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:05 Ja się nie ścigam:-)A jeśli o fajność chodzi ,to Ty Tobanku najfajniejszy dla mnie jesteś!!! Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś