izmed 23.07.08, 14:37 Czy ktoś z forumowiczów pomoże mi i podpowie, gdzie w okolicy Marek, albo Warszawie napełnią mi turystyczną butlę gazową 3kg? Niestety na stacjach, na których samochody tankują gaz odmawiają napełnienia takiej butli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slaw Re: Gdzie w okolicy napełnią turystyczną butlę ga 23.07.08, 19:35 Osobiście nie korzystałem z usług tych firm, google mi je wyrzuciło :) Nie wiadomo czy rzeczywiście napełniają małe butle. "Orlen Gaz" Sp. z o.o. Rozlewnia Gazu 03-887 Warszawa, Swojska 47 - woj. mazowieckie tel. 022 678 99 56 Lista firm dla: Gaz - napełnianie, butle, wymiana Marki Firmy dostarczające gaz, rozwiązania w zakresie dostaw gazu i technologii gazowych, w tym: centralnych systemów dystrybucji gazu. Metody transportu gazu: gaz w pojedynczych butlach gazowych, gaz w wiązkach butli, gaz w wiązkach butli, specjalne butle z gazem do wózków widłowych, gaz w zbiornikach stokażowych, gaz ciekły w cysternach, gaz ciekły w kontenerach, kontenerach także dostawa gazu w rurociągach. Dostawa gazu płynnego do zbiorników przydomowych i dostawa gazu płynnego do stacji auto gazu. "Jarex" Jarosław Buczak Marki, al. Piłsudskiego 221, tel. 0606828722 "Kol-Gaz" Sprzedaż Gazów Technicznych Marki, ul. Okrzei 2 b, tel. 022 7712373 A jak w żadnej z nich się nie uda to popytaj na stacji LPG na ul. Sosnowej - zaraz po skręcie z Piłsudskiego. Głowę dam, że kiedyś dawno temu u nich widziałem jakieś butle na wymianę, które były mniejsze niż 11kg. Odpowiedz Link Zgłoś
izmed Re: Gdzie w okolicy napełnią turystyczną butlę ga 24.07.08, 16:39 Zacznę od Marek :) Na Sosnowej nie chcieli nabić, ani wymienić małej butli. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
marek30022 Re: Gdzie w okolicy napełnią turystyczną butlę ga 25.07.08, 11:29 Też kiedyś szukaem w Markach. Nie znalazłem. Może mało intensywnie szukałem. Nabiłem na Białołęce. Skrzyżowanie Modlińskiej i Płochocińskiej, obok dużej przychodnie weterynaryjnej, po prawej stronie jadąc od mostu G-R. Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: Gdzie w okolicy napełnią turystyczną butlę ga 26.07.08, 17:26 Bliżej nie ma? Też chciałbym wymienić/naładować małą butlę.Na trasie Warszawa- Radzymin i okolice.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Jak poszło ? 21.08.08, 20:19 Napiszcie gdzie się udało nabić i za ile. Informacja przyda się na przyszłość. Znalazłem jeszcze listę pt "Punkty Wymiany Butli Turystycznych" firmy Gaspol: www.gaspol.pl/pl/oferta.php?pid=71&bid=199 ale najlbliższy adres to: 05-200 Wołomin, ul.Piłsudskiego 73 albo powiat legionowski i 05-124 Skrzeszew, Poddębie 10 Odpowiedz Link Zgłoś
izmed Re: Jak poszło ? 26.08.08, 14:48 Ktoś mi podpowiedział, że bez problemu nabiją małą butlę na stacji paliw przy ul. Cmentarnej w Markach, ale nie wiem na ile wiarygodna była ta informacja. Udało mi się nabić w Warszawie, na Jana Kazimierza 61 (dawny MINOL). Nie pamiętam dokładnie za ile - ok 23-25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
partyboy83 Re: Jak poszło ? 26.08.08, 20:33 Zapytaj sie na tej stacji naprzeciw Orlenu w Markach.Mysle ze za 20 powinni nabic. Odpowiedz Link Zgłoś