paladin Re: Paladin,zrób nowy spis, chciałbym mieć jakiś 15.04.04, 20:47 hmmm, czy wszyscy sa za?? moze dopisz sie do wczesniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm 21 15.04.04, 22:00 paladin napisał: > hmmm, czy wszyscy sa za?? > > moze dopisz sie do wczesniejszego... Mi nie przeszkadza nowy - moze wtedy sie podliczymy i zapoznamy porzadnie. Przypominam - ja mam numerek 21-szy (jak widac w nicku). Urodzona w Nowiaku, z rodziny od dawna nowodworskiej. Kiedys wielka lokalna patriotka. Absolwentka LO na Chemikow. Teraz daleko od NDM, ale bywam tutaj czesto... Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: 1313 16.04.04, 08:34 wondol napisał: > ja mogę dostać numer 1313 Jak w "Zmiennikach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgolem Re: Paladin,zrób nowy spis, chciałbym mieć jakiś 16.04.04, 09:05 paladin napisał: > hmmm, czy wszyscy sa za?? Ale osochozi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz8 Re: Paladin,zrób nowy spis, chciałbym mieć jakiś 16.04.04, 09:34 Ponieważ jestem "świeżak" na tym forum poproszę o pierwszy wolny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: nr 4 16.04.04, 15:52 Rety o co wam chodzi? Co za numery? nie łapie? czy kazdy ma swoj czy trzeba go jakos zdobyc?jak kazdy ma swoj to ja jaki mam??? o ile w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: nr 4 16.04.04, 17:00 po ustaleniu listy z numerami przejdziemy do kolejnego etapu- permanentnego oznaczenia uczestników przypisanymi numerami ;) w grę wchodzi min. tatuaż, ale decyzja należy do admina ostatecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: nr 4 16.04.04, 17:31 hmm chyba trzeba odswierzyc poprzedni watek numerujacy :) i sprawdzic kto ma jaki numer i co zostalo wolne :) rozumiem ze poza tatuazem kazdy dostanie swoj kod kreskowy, tak?? :P Odpowiedz Link Zgłoś