Dodaj do ulubionych

książe Niechęć

04.07.05, 16:10
no tak,książe Niechęć-poraz kolejny zorganizował imprę na mieście,
najfajnieszy był występ Magdy Femme----bo dostałam płytkę.hihih
od innych nic nie dostałam,więc troszkę byłam rozczarowana pod tzw."żółtymi
parasolami"
fajny był pokaz fontann
rycerze księcia..ścigali nas mieszczan za nielegalne picie piwa
a najlepsze było bandżii-rajcowało mnie strasznie,ale jakoś niemogłam się
zdobyć na skok(zresztą..wiele osób i tak czycha na moje życie....hm)

amadeusz...piszemy nowy rozdział naszej satyry na miasto?
a wogle gdzie wy się wszyscy podziewacie?
ej górko? zamek- to pewnie jest wyjechany do swego Wessel..no i reszta ekipy..
Obserwuj wątek
    • amadeuszk Re: książe Niechęć 06.07.05, 16:59
      Mnie bandżi też rajcowało .... powiem więcej, zdecydowałem się na skok.
      Suuuupeeeerrrr. Nawet dyplom otrzymałem :-)) Nie przepadam za
      tymi "spędami"księcia Niechęcia, ale w tym roku nawet mi się podobało. Yoolcia,
      tamto pisanie satyry było fajne, ale niestety skończyło się jak skończyło.
      Pierwsza część tamtego opowiadania pisaną przeze mnie znalazłem przypadkowo w
      Olsztyńskiej :-)) Nigdy jej nie kupuję, a tym razem nabyłem i byłem mile
      zaskoczony :-))

Pozdrawiam wszystkich

Amadeusz
      • yoolcia1 Re: książe Niechęć 11.07.05, 13:32
        amadeusz..a mnie tam nie było?
        może stworzymy betseller?

a wogle na forum umk- nie ma jużdziki typu "humor"-denny admin
        • amadeuszk Re: książe Niechęć 12.07.05, 17:58
          Nie czytałem tamtego nowego forum z prostej przyczyny, żeby czytać trzeba się
          logować, a ja nie mam tam konta, a zakładać nie mam narazie zamiaru skoro
          raczej nie będę tam pisał.

• yoolcia1 Re: książe Niechęć 18.07.05, 12:23
            to napiszmy na tym forum.
            na umk-też nie lubię wchodzić,bo ciągle nie pamietam haseł i niechce mi się ,bo
            tam jest drętwo...jeszcze nasz Niechęć rozszyfruje kto skąd nadaje i pewnego
            ranka obudzę się z lufą przy skroni :))
            • yomarin Re: książe Niechęć 30.07.05, 23:18
              Witam Was po dlugiej przerwie!!!
              Nareszcie znalazlem troche czasu na napisanie paru zdan.
              Amadeusz, widzialem twoj kaskaderski popis na gumowej linie! chcialem Cie
              pozniej dopasc ale gdzies mi zwiales. Ale musze Ci powiedziec, ze zawiodlem sie
              na twoim wystepie. Myslalem, ze bedziesz skakal przynajmiej z kuflem w reku,
              pijac piwo i jednoczesnie spiewajac jeden z przebojow Lady Pank, a tu
              niestety... jedynie obnazyles tors ku radosci zgromadzonych przy dzwigu
              dziewczat :). Ale nic to, mysle ze za rok zaskoczysz nas czyms bardziej
              niekonwencjonalnym!
              Co do opowiadania, to z checia bym sie do Was dolaczyl - o ile bede mial czas bo
              mam go ostatnio coraz mniej.
              Pozdrawiam - yomarin
              • amadeuszk Re: książe Niechęć 31.07.05, 13:41
                Yomarin, przykro mi że się zawiodłeś, ale ja chciałem zrobić coś bardziej
                nietypowego niż trzymanie kufla z piwem w ręku - zresztą akurat wtedy zalecał
                bym całkowicie trzeźwy umysł:-)). Chciałem skoczyć wogóle bez liny pisząc drugą
                część "Ballad Morderców" dla Nicka Cave, ale tamten facet na dźwigu nie dał się
                przekonać, no i cóż ... z koniem się nie będę kłócił, pozostało mi skoczyć w
                podobny sposób do całej reszty :-)) A jeśli chodzi o opowiadanie to jak narazie
                nie mam koncepcji, ale jakby co to lepiej pisać coś takiego na forum UMK, nie
                ma to jak naśmiewać się z księcia Niechęcia na oficjalnych stronach jego
                urzędu, no nie :-))
                • yoolcia1 Re: książe Niechęć 01.08.05, 10:51
                  czekaj czekaj...koń na bandżi?
                  sory,ale ten wątek chyba mnie ominą :))
                  to prawda amadeusz,piszmy na UMK-proponuję zacząć nowy wątek od przeniesienia
                  Wojtusia z Popielnika w inne miejsce i stwórzmy w tym miejscu protest
                  mieszkańców Ciemni palących świeczki i heroicznej walce Niepija z Niechcęciem.

myślę ,że biuletyn "Kętrzyńskie forum" powinien być weselszy,może na jego
                  łamach zacząć pisać naszą satyrę>>>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka