01.03.07, 11:26
czy znacie lekarza, który bada przepływy? pilnie potrzebuję jakieś namiary.
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: doppler 01.03.07, 20:26
      hej,
      doc. ropacka gabinet na ul tęczowej - chyba 12. nr telefonu: 8619715 - polecam -
      jest świetna i b. dokładna.
      • ajkkaa Re: doppler 01.03.07, 22:47
        dzięki smile
        • amagda80 Re: doppler 15.03.07, 12:15
          mozna tez zrobic w przychodni na polnej- jak masz skierowanie za darmo a jak
          bez to 80 zl; codziennie od 8:00 rejestracja
      • lena1911 Ropacka -UWAGA 10.05.07, 20:29
        kika_kika napisała:

> hej,
        > doc. ropacka gabinet na ul tęczowej - chyba 12. nr telefonu: 8619715 -
        polecam
        > -
        > jest świetna i b. dokładna.

Niestety nie potwierdzam dokładności doc. Ropackiej- fatalne udawane podejście
        do do pacjentki- ja "dzięki" niej mam ciężko chore Dziecko , Koleżanka
        również . Obie byłyśmy jej pacjentkami prywatnymi - dopóki chodziłyśmy do
        gabinetu było OK. ale jak trafiłyśmy do Szpitala na jej oddział to przestała
        się nami interesować . Niestety już po fakcie dowiedziałyśmy się ,że za opiekę
        Pani doc. na patologii należało zapłacić - wtedy 2tys. zł , teraz nie wiem ile
        ale wiem jedno Pieniądz liczy się ponad wszystko u Pani Docent.
        Szkoda tylko ,że jak wymaga za opiekę to tego nie mówi .....
        Przereklamowana Osoba , wcale nie jest taka super w USG- bo skoro przeoczyła u
        koleżanki wadę twarzoczaszki u córki to cóż mówieć o innych wadach.
        Nie polecam!!!!!!!!!!! Brak etyki ponad wszystko- Miła do czasu. Szkoda bo
        jakbym wiedziała ,że zdrowie mojego Dziecka "uzależnione "było od 2 tys.
        zł .... to cóż proszę się nie dziwić tylko uważać!!!!!!!
      • tinkey Re: doppler 11.05.07, 22:44
        Tak,ja też chodziłam do doc.Ropackiej pierwsza ciaże,która poroniłam
        samoistnie.Doc.Ropacka była w szpitalu przy tzw3,czyszczeniu.Urodziłam w
        styczniu córeczkę przy pomocy doc.Ropackiej.Wwysłałam do niej wiele moich
        koleżanek,które są zadowolone równiez.Napewno przy nastepnej ciazy do niej
        wróce!!!
        • nika717 Re: ropacka 11.05.07, 23:07
          No niestety ja też muszę rozczarować co niektórych jeśli chodzi o Ropacką -
          ogromna karierowiczka ( tak określił ją pewien znany poznański lekarz)i wielu
          ludziom wyrządziła już krzywdę. Kilka moich Znajomych miało fatalne wspomnienia
          ze spotkania z nią -oprócz tych ,które słono płaciły za konsultację ; porody ,
          pobyty i operacje w Szpitalu - wtedy była super ale tylko za kasę. A chyba nie
          tak powinno być prawda? Znam kilka tragicznie zakończonych przypadków ciąż ,
          które bardzo żle poprowadziła i zdiagnozowała - niestety nie ponosząc za to
          żadnej odpowiedzialności ( nie mówiąc już o słowie "przepraszam" ). Szkoda
          gadać i szkoda ryzykować , naprawdę
    • olkas0877 Re: doppler 11.05.07, 05:57
      Dokładnie nie ma lepszego chyba niz Ropacka ona jest konsultantem krajowym
      przecież z tego co wiem.
      • koziolkowa11 Re: doppler 11.05.07, 08:49
        u mojej córci zdiagnozowała wadę serduszka i wcale nie byłam u niej prywatnie
        tylko właśnie w szpitalu
        • katja9 Re: doppler 12.05.07, 23:46
          Witam
          Ropacka nie wykryła wady wrodzonej u mojego dziecka,a dobry specjalista
          powinien zauważyć zmiany.
          Nie polecam doc.Ropackiej.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka