Gość: turystka IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 09:27 Brawo KANGOOR.Znam Wąbrzeźno,ponieważ mój mąż kończył tamtejszy ogólniak.Miło wspomina panią od angielskiego.Fajnie,że macie swoje forum.Szkoda,że w Nakle nie ma takiego KANGOORA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.07.02, 14:13 Hej turystka - to dołącz do naszego forum, po co gdzieś się tam spalać - tutaj jest całkiem nieźle i jak widzisz niektóre tematy są totalnie odjechane. Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina M. Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 14:52 No to mamy wspólne korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.Wabrzezno.com.pl 16.08.02, 15:06 no to mamy wspólne korzenie - mam nadzieję, że chodzi o korzenie pochodzeniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 373 M Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 19:06 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > no to mamy wspólne korzenie - mam nadzieję, że chodzi o korzenie pochodzeniowe. Jasne, że o nie. Tylko, że moje płyciutkie. Zaledwie tam sie urodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.Wabrzezno.com.pl 17.08.02, 10:44 Gość portalu: 373 M napisał(a): > Jasne, że o nie. Tylko, że moje płyciutkie. Zaledwie tam sie urodziłem. To już jest dużo. To działaj 373 M na naszym forum. Podobnie tez działa maciek ze Stanów - dla niego to już jest naprawdę wielka frajda móc pisać na forum miasta w którym spędził swoje dzieciństwo. Podobnie ty zostań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 08:43 Gość portalu: Janina M. napisał(a): > No to mamy wspólne korzenie. Miło mi.Gdzie te korzenie sięgają Nakła czy Wąbrzeźna? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 373 M Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 20:18 Gość portalu: turystka napisał(a): > Gość portalu: Janina M. napisał(a): > > > No to mamy wspólne korzenie. > > Miło mi.Gdzie te korzenie sięgają Nakła czy Wąbrzeźna? > Pozdrowienia. Nakła. Ale muszę powiedzieć, że jestem facetem. Imienia Janina używam do pewnej działalności i tak jakoś z rozbiegu tu też go użyłem. Od teraz jestem 373 M. Nakła nie znam. Urodziłem się tam tylko i kilka razy byłem w dzieciństwie. No to do. Odpowiedz Link Zgłoś