Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Nakła nad Notecią

IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 09:27
Brawo KANGOOR.Znam Wąbrzeźno,ponieważ mój mąż kończył tamtejszy ogólniak.Miło
wspomina panią od angielskiego.Fajnie,że macie swoje forum.Szkoda,że w Nakle
nie ma takiego KANGOORA.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.07.02, 14:13
      Hej turystka - to dołącz do naszego forum, po co gdzieś się tam spalać - tutaj
      jest całkiem nieźle i jak widzisz niektóre tematy są totalnie odjechane.
      Pozdrawiam i zapraszam
      • Gość: Janina M. Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 14:52
        No to mamy wspólne korzenie.
        • Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.Wabrzezno.com.pl 16.08.02, 15:06
          no to mamy wspólne korzenie - mam nadzieję, że chodzi o korzenie pochodzeniowe.
          • Gość: 373 M Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 19:06
            Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> no to mamy wspólne korzenie - mam nadzieję, że chodzi o korzenie
            pochodzeniowe.

Jasne, że o nie. Tylko, że moje płyciutkie. Zaledwie tam sie urodziłem.
            • Gość: PEGAS Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.Wabrzezno.com.pl 17.08.02, 10:44
              Gość portalu: 373 M napisał(a):

> Jasne, że o nie. Tylko, że moje płyciutkie. Zaledwie tam sie urodziłem.

To już jest dużo. To działaj 373 M na naszym forum. Podobnie tez działa maciek
              ze Stanów - dla niego to już jest naprawdę wielka frajda móc pisać na forum
              miasta w którym spędził swoje dzieciństwo. Podobnie ty zostań.
        • Gość: turystka Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 08:43
          Gość portalu: Janina M. napisał(a):

> No to mamy wspólne korzenie.

Miło mi.Gdzie te korzenie sięgają Nakła czy Wąbrzeźna?
          Pozdrowienia.
          • Gość: 373 M Re: Pozdrowienia z Nakła nad Notecią IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 20:18
            Gość portalu: turystka napisał(a):

> Gość portalu: Janina M. napisał(a):
            >
            > > No to mamy wspólne korzenie.
            >
            > Miło mi.Gdzie te korzenie sięgają Nakła czy Wąbrzeźna?
            > Pozdrowienia.
            Nakła. Ale muszę powiedzieć, że jestem facetem. Imienia Janina używam do pewnej
            działalności i tak jakoś z rozbiegu tu też go użyłem. Od teraz jestem 373 M.
            Nakła nie znam. Urodziłem się tam tylko i kilka razy byłem w dzieciństwie. No
            to do.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka