20.06.17, 13:52
Był ktoś?
Po genialnej części pierwszej i przeciętnej drugiej mam pewne obawy, czy nie utrzymała się aby tendencja spadkowa. Nie wiem, czy zachęcać dziecko, żeby ze mną poszło w charakterze zasłony dymnej, czy raczej odpuścić i spokojnie iść na 'Wioskę Smerfów'.
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Auta 3 20.06.17, 13:59
      Ja nie byłam ale moi synowie- 11 i 5 lat bawili się doskonale! Nie umieli mi odpowiedzieć, która część według nich najlepsza, która najgorsza- lubią wszystkie trzy.
    • isa1001 Re: Auta 3 20.06.17, 13:59
      Syn powiedział, że okroili tym razem rolę Złomka. Co to za "Auta" bez Złomka? Nie idę. sad
    • butch_cassidy Re: Auta 3 20.06.17, 14:05
      Fajne.
      Mądry przekaz smile Warto obgadać z dzieckiem po projekcji.
    • hermenegilda_zenia Re: Auta 3 20.06.17, 14:11
      Początek trochę wolno sie rozkręca, sześciolatek oraz bardzo dużo dzieci na sali w jego wieku bylo znudzonych choć uwielbia te serie, przekaz całkiem całkiem ale trzeba odczekać do samego końca.
    • agata_abbott Re: Auta 3 20.06.17, 14:14
      Nie wiem czy pójdziemy - Auta 2 były kiepskie, dodatkowo w Autach 3 nie ma już naszego "Złomka" (w sensie - p. Pyrkosz już nie dubbingujesad ), a to jest ulubiona postać mojej córkiuncertain
      • isa1001 Re: Auta 3 20.06.17, 14:24
        Ale dubbinguje teraz Marian Opania. Myślę, że to bardzo dobry wybór.
        • agata_abbott Re: Auta 3 20.06.17, 14:32
          Nie mam nic do Mariana Opani, ale to jest chyba kwestia przyzwyczajenia. Witold Pyrkosz był niesamowity w tej roli, ciężko będzie się przyzwyczaić do innego głosu.
          Podobnie w "Gdzie jest Dory" - głos Marlina podkładał Rafał Sisicki zamiast Krzysztofa Globisza - i chociaż wszystko było ok, to jednak to nie było to samo...
    • elle-hivernale Re: Auta 3 20.06.17, 14:18
      Nie wiem jak Auta, ale smurfy można sobie darować. Oczy uciekły mi kilka razy w głąb czaszki i odpłynęłam jak niemowlę, nawet nie wiem kiedy.
      • kawka74 Re: Auta 3 20.06.17, 14:31
        Smerfy to dla dziecka, ono będzie przeszczęśliwe, a ja się kimnę, biorę to na klatę.
        Dla siebie chciałam 'Auta' wink Za Złomkiem nie tęsknię (kto go dubbinguje?), za dużo go było w drugiej części, a za mało Zygzaka, o odejściu Huragana Hornetta nie wspomnę (w sumie kto miał go dubbingować, jak nie Paul Newman, a on zmarł trzy lata przed dwójką). Dwójka generalnie była mocno średnia, trochę jak odcinanie kuponów od jedynki, byle co, byle z samochodami (o katastrofie w postaci 'Samolotów' nie wspomnę, to dopiero była porażka i bezczelna kopia). Obawiam się, że trójka będzie jeszcze gorsza, byle co stopień niżej.
        • hermenegilda_zenia Re: Auta 3 20.06.17, 14:51
          W tej części Hornetta jest całkiem sporo
    • lilia-anna Re: Auta 3 20.06.17, 14:27
      Byłam z czterolatkiem i na Smerfach, i na Autach - Auta nam obojgu podobaly się o wiele bardziej smile
      • grey_delphinum Re: Auta 3 20.06.17, 15:29
        Mój jedenastolatek się wynudził.
    • b.bujak Re: Auta 3 20.06.17, 18:54
      byłam;
      to taka najbardziej refleksyjna część;
      dzieciom się podobało, mi też

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka