palermosars 09.01.06, 14:16 9 czerwca reprezentacja polski sprawi mi prezent urodzinowy Stawiam na 3:0 dla polski ekwador hmm nie tym razem LIVERPOOL champion of europe- again pozdro z UK a mecz zobacze sobie w naszym kochanym palermo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nin15 Re: 9.06 reprezentacja polski sprawi mi prezent 09.01.06, 14:53 jajca sobie robisz? żaden Prawdziwy Polak nie kibicuje takiej reprezentacji !!! za dużo tam elementów obcych rasowo o Olisadebe nawet nie wspomnę ale Żurawski - ten nos ... albo Smolarek gdzie on się wychował? w Holandii - toż tam śluby gejowskie na porządku dziennym! tfu! albo taki nie przymierzając Boruc. co to za nazwisko? polskie aby? www.wszechpolacy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: 9.06 reprezentacja polski sprawi mi prezent 09.01.06, 15:30 nin15 napisał: > jajca sobie robisz? > żaden Prawdziwy Polak nie kibicuje takiej reprezentacji !!! Zgadza się. Ja kibicuję Niemcom, z urodzonym w starym, piastowskim Opolu Mirkiem Klose w ataku. > > za dużo tam elementów obcych rasowo > o Olisadebe nawet nie wspomnę Ponoć jego dziadek służył w Wermahcie. > ale Żurawski - ten nos ... > albo Smolarek gdzie on się wychował? w Holandii - toż tam śluby gejowskie na po > rządku dziennym! tfu! Znaczy się co? Chłop z chłopem? Dajcież spokój... > albo taki nie przymierzając Boruc. co to za nazwisko? polskie aby? > > www.wszechpolacy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Miałem proroczy sen 09.01.06, 15:27 Bardzo rzadko śni mi się cokolwiek. Jakieś pół roku temu śniło mi się, że gramy z Niemcami na MŚ. Do przerwy przegrywamy 0:1 po główce Roberta Hutha - tak, tak, tego drewniaka z Chelsea. Niestety nie wiem, co dalej. Na razie sprawdziło się tyle, że mamy Niemców w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Miałem proroczy sen 10.01.06, 11:23 Ja za to słyszałem dowcip. Z kim Polacy spotkają się w 1/16 fianłów MŚ? Odpowiedź : Z kibicami na Okęciu!!!!! ;-))))))) Oczywiście nie chciałbym żeby tak się stało. Może tym razem zagrają więcej niż tylko 3 mecze grupowe. Chociaż przeciwnicy, którzy będą na nas czekali po wyjściu z grupy (czyli teoretycznie na 99% Anglia lub Szwecja) nigdy nam nie leżeli. Ciągłe baty od Anglików albo Szwedów już mi się znudziły. Niestety zbyt kolorowo to ja tego nie widzę. Obym się mylił. A Klose, Podolski czy inny Delura niech mnie pocałują tam gdzie słońce nie dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Miałem proroczy sen 10.01.06, 11:55 chciał zauważyć: 14 czerwca z Niemcami a 15 Boże Ciało i 4 dni wolnego. toż się będzie działo w kraju w przypadku "zwycięskiego remisu"! krajowy monopol spirytusowy nie nadąży. trzeba gdzieś pod południową granicę natenczas i przekraczać w celach konsumpcyjnych. najmilsze wspomnienia turystyczne - Zdiar(SVK) - Finlandia czysta - 1 litr - 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Miałem proroczy sen 10.01.06, 14:27 Moja odpowiedź na Finlandię: Mlada Boleslaw (CZE), supermarket Kaufland bodajże, 0,7l słowackiej wódki koszernej 38%, kwota 12 pln Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Miałem proroczy sen 10.01.06, 15:11 Moja odpowiedź na czeską wódę: supermarket w Tatrzańskiej Łomnicy koło dworca kolejowego - czysta wóda za 9 zł - nie polecam jednak - ochyda pierwszej klasy, gorsze nawet niż Becherovka z gwinta na Placu Wacława. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Becherovka z gwinta na Placu Wacława 10.01.06, 15:46 Ci się nie podoba? Toż to jakby krem waniliowy zjadać z pępka Adriany Sklenarikowej-Karambeu! Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Becherovka z gwinta na Placu Wacława 11.01.06, 14:24 Faktycznie nin pamiętam tą wódę za 9 ziła zakupioną zaraz po zjeździe z Tatrzańskiej Łomnicy. Piliśmy wtedy kto da radę więcej. Pamiętam też, że zakupiłem calusieńki plecak (a miałem dość duży) piwska Kelt z zamiarem zabrania części do miejsca zamieszkania (czyt. Wąbrzeźna) ale niestety nie dotrwał do rana, a o 3 rano się dobijałem do kogoś (nie pamiętam już do kogo) żeby nam wódę odsprzedał. Czad był wtedy niemożliwy co nin? A zamiast Skleranikovej wolę Jessicę Albę. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta W mrokach moich wspomnień 11.01.06, 15:15 pojawia się również słowackie piwo Kelt, na drut zamykane. Co ciekawe przytrafiła mi się podobna historia, również nabyłem sporą ilość tego wiktuału na zaś, ale wypiłem w podróży powrotnej, bo pociąg miał spóźnienie. Zdaje się, ostatnie pod Inowrocławiem wypiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: W mrokach moich wspomnień 11.01.06, 21:22 piękne wspomnienia długi majowy łykend, słońce, śnieg jeszcze nawet na halach i my pośrod tego fantastycznego zjawiska 4 dni na bani co do Kelta to był on swego czasu dostępny w miejscowym WDK po 5 zł kiedy u naszych braci Słowaków po niecałe 2 zł chodził ja wolę jednak Złotego Bażanta Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: W mrokach moich wspomnień 16.01.06, 09:40 Ja tam wolę Kelta. Ostatnio wciągałem prawdopodobnie najlepsze piwo na świecie czyli Carlsberga. Ale to tylko dlatego, żeby Dudzio miał na wypłatę w tym Liverpoolu. Odpowiedz Link Zgłoś
palermosars Re: W mrokach moich wspomnień 19.01.06, 12:48 widze ze to co mowia o polakach w uk to prawda wszyscy to alkoholicy wstyd to mialo byc o futbolu a nie o alkoholu pozdrowienia z liverpoolu dla prawdziwych zomali z wabrzezna LIVERPOOL CHAMPION OF EUROPE Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: W mrokach moich wspomnień 20.01.06, 07:41 To, że ktoś pije od czasu do czasu to nie znaczy, że od razu alkoholik. Jak przechodzę w niedozwolonym miejscu to jestem rasowym przestępcą? Na to wygląda. A ty mi Plaermo nie wciskaj kitu, że nigdy nie odstrzeliłeś dobrej imprezki albo kilka imprezek............. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: W mrokach moich wspomnień 20.01.06, 07:45 A wracając do angoli. Angole to pijaki. O 17 dolewają sobie wkładeczkę do herbatki. Poza tym, taki rozwinięty kraj, że nastolatki (15, 16 latki) rodzą mnóstwo dzieci. Dziwna sprawa. Pewnie na trzeźwo tego nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
palermosars Re: W mrokach moich wspomnień 23.01.06, 14:23 jedyna dziwna rzecz u angoli zwiazana z herbata to ze tym "wkladem" jest mleko pfe pija tu na okraglo herbate z mlekiem ochyda to prawda bardzo glupia nacja jest jeden plus wiecej kobiet niz mezczyzn i gra gitarra LIVERPOOL CHAMPION OF EUROPE Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: W mrokach moich wspomnień 24.01.06, 08:36 A w ogóle to Liverpool dostał łomot od MU. Stracili brameczkę w 90 minucie. Co za pech. Oglądałem meczyk i jakoś mnie nie zachwycili. Mają kłopot z napastnikami. WEST HAM PANY (może niedługo Baszczyński będzie grał w Młotach) Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: W mrokach moich wspomnień 28.06.06, 14:33 Prezentu 9 czerwca nie było. Proponowałbym też żeby Baszczyński jednak nie szedł do WHU. Tam potrzebują ludzi z charakterem a nie takich cieniasów jak Baszczyński. Żenujące.... Gra w West Ham to zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś