kropkaa 29.11.09, 15:46 Bardzo proszę o wpisywanie się douli. Podajcie wszystkie ważne wg Was informacje - myślę, że bardzo istotny jest zasięg działania. No i co Wam w duszy gra Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fizula Re: doula- Lublin 30.11.09, 15:45 Witajcie! Jestem z Lublina i jako doula mogę pomagać w porodach w Lublinie i okolicy. Tematy przygotowania do narodzin, samego porodu oraz karmienia naturalnego są dla mnie niezwykle pasjonujące. Jestem instruktorką Szkoły Rodzenia i konsultantką laktacyjną, a więc do porodu mogę przygotowywać zarówno grupowo jak i indywidualnie, a następnie pomóc w karmieniu piersią. Własne doświadczenia porodowe: jedno dziecko urodzone w szpitalu, dwójka w domu oraz przepracowane 2 lata na położnictwie. Uważam, że wsparcia psychicznego i fizycznego zwłaszcza przy narodzinach pierwszego dziecka potrzeba nie tylko rodzącej mamie, ale też tacie :o) W końcu oboje są niedoświadczeni i mogą być niepewni. Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link
biedronka.z.sobotki Doula - Wrocław 30.11.09, 20:06 Wazne jest żebyś czuła się przy mnie bezpiecznie, pewnie ... Przygotuje Was do tego cudownego momentu jakim jest poród ,odpowiem na wiele pytań które Was nurtują. Będe wspierać w pierwszych dniach po porodzie. Jesli będziecie chcieli abym była z Wami pod czas porodu domowego, szpitalnego ....Będę . silnym ramieniem ciepłymi dłońmi dobrym słowem Odpowiedz Link
magdaszara Doula z Krakowa 19.08.13, 23:26 Witam, Jestem doulą z Krakowa należę do Stowarzyszenia Doula w Polsce, zapraszam na moja stronę www.doula-krakow.pl w razie pytań służę pomocą Odpowiedz Link
gos85 warszawa 03.09.13, 11:21 Nie tak doświadczona jak Gosia B, którą bardzo cenię i odktórej dużo się uczę ale równie zapasjonowana tematami okołoporodowymi Mieszkam w Warszawie, wspieram rodziców w ciąży, w porodzie i już po narodzinach malucha. Jestem promotorką karmienia piersią, doradzam też w tematach żywieniowych, należę do stowarzyszenie Doula w Polsce i jestem w trakcie stażu ( doula.org.pl/certyfikacja ) które stowarzyszenie prowadzi. porodowo szczególnie pasjonuje mnie tematyka związana z porodem naturalnym po cc jestem mamą dwóch chłopców (jak widać w stopce ) tam tez link do mojego bloga zapraszam serdecznie Odpowiedz Link