Kaakaa widzę, że mnie ubiegła

(miałam o tym samym napisać Wam już wczoraj wieczorem, ale Oluś był i jest od dwóch dni nie do wytrzymania) i napisała o swoim projekcie portalu o PD, a ja w międzyczasie stworzyłam wg swojej koncepcji stronę o porodzie domowym, o której z resztą zdążyłam już wspomnieć w jednym wątku (Kaakaa z resztą)
W związku z tym nie chciałabym po raz kolejny podczepiać się pod jej autorski wątek (by ktoś nie pomyślał, że zrzynam od Kaakaa) i założyłam nowy

reklamowy, a co!

Pochwalić się chcę (i nie tylko)
Oczywiście kilka spraw:
1. Adres mojej strony to:
www.porod-w-domu.pl/
2. Strona jest w ciągłej budowie, teksty podlegają nieustannym poprawkom, modyfikacjom, wymagają ode mnie wiele jeszcze pracy - w czym pomagają mi dwie kobietki

Jak wiecie mam bardzo wymagającego synka, więc różnie to z tym czasem u mnie bywa
3. Strona jest zrobiona we Flashu
4. Szablon ulegnie za jakiś czas zmianie - będzie bardziej dopasowany do tematyki porodowej

5. Strona będzie niewidoczna przez przeglądarkę Internet Explorer (6 i 7) - radzę używać Mozzilli Firefox lub Opery
Jeśli macie chęć - zajrzyjcie, poczytajcie, oceńcie

A jeśli coś Wam rzuci się w oczy i zechcecie się podzielić ze mną wskazówkami, czy radami - będzie mi bardzo miło

Piszcie na maila gazety: kawo-szka@gazeta.pl
To chyba tyle na razie

Lecę kąpać Fąfla!