salmoniakowa 20.09.08, 21:01 Witam!!! Ciekawa jestem co sadzicie o przyjeciu weselnym w Zajezdzie Pod Kasztanami, ale tu uwaga!!! - mam na mysli ten mniejszy lokal polozony tuz nad Zalewem Zemborzyckim. Dziekuje z gory za opinie i pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlosnica06 Re: ZAJAZD POD KASZTANAMI 16.10.08, 14:30 Fajny lokal ale TROCHĘ drogi. Cena na 2009 to podobno 150 zl/os, a na 2010 pewnie jeszcze więcej... Odpowiedz Link
makbecik Re: ZAJAZD POD KASZTANAMI 22.10.08, 16:40 oj mylisz się. Cena 150 zł dotyczy przyjęć w soboty na sali na 140 osób czyli tej bezpośrednio w zajeździe. Piątek i niedziela to koszt 125 zł i jeśli dobrze pamiętam to chyba właśnie w takiej samej cenie jest do wynajęcia na sobotę mniejsza sala (bodajże na max.80 osób). Co o niej sądzę? Sama miałam na nią chrapkę jednak jak na liczbę 80 osób to jest ona dla mnie dziwnie za mała (ale jakieś takie dziwne standardy niektórzy właściciele lokali ustalają, że to przekracza moją wyobraźnię ;p ). Pomyślałam sobie nawet, że przechytrzę właścicieli i nieco prowokacyjnie ustawię zespół na dworze na tarasie by właśnie tam usytuować parkiet do tańców... ale do tego trzeba ciepłych nocy i nieco odwagi ze strony gości :) Odpowiedz Link