pepperann Re: Tak gra - skrzypce 10.12.16, 17:12 Wrzucę tam starszaczke z 3 klasy. youtu.be/rIU__ePs708 Odpowiedz Link
8wiola35 Re: Tak gra - skrzypce 10.12.16, 19:23 bardzo ladnie Choc utwor nie do konca w moim guscie, to wykonanie super filmik polubilam Odpowiedz Link
d.alexa Re: Tak gra - skrzypce 11.12.16, 00:40 Wiolu, obejrzałam ten filmik z koncertem G-dur Kuchlera. Bardzo podoba mi się wykonanie, takie swobodne, precyzyjne, te wibracje lekkie, dopracowane. Gratuluję. Peperann, bardzo ładnie. Przyjemnie się słucha, bez obawy o jakieś nierytmiczności czy fałsze. (Dla porównania, nie lubię nagrań dzieci zza granicy. Bardzo często wstawiane są takie wykonania utworów, które zniosą tylko najbliżsi na imieninach u cioci. Oczywiście wyjątki też bywają, na przykład wykonania tego koncertu Kuchlera to moje dziecko uczyło się od Lindy Luvie.) (Też wstawiłam polubienia.) Odpowiedz Link
pepperann Re: Tak gra - skrzypce 11.12.16, 09:01 Dziękuję. To już ostatnia audycja przed egzaminem semestralnym. Utworek w stylu Szymanowskiego. Moim zdaniem dość trudny do interpretacji - praca nad tym byla ciezsza niz nad stroną techniczna. Nie ma melodii wpadajacej od razu w ucho, sa zmiany charakteru itp .. Nie wiem czy do konca się udało. Mania na początku w ogóle go nie lubila ale z czasem się przekonała. Odpowiedz Link