iksigrekzet111 13.11.09, 13:52 Witam Wiedzieliście może te książkę? po polsku oczywiście Warto ja kupić dla 12-latka? www.empik.com/wielka-ksiega-siusiakow-ksiazka,prod20320046,p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: "Wielka Księga Siusiaków" Dan Hojer, Gunilla 13.11.09, 13:54 Moim zdaniem nie. Forma - jak dla dziecka, to jest temat, na ktory 12 latek powinien mieć powazniejsza i bardziej naukową książke. Sam tytuł mnie odstrecza - 12 latek ma penis, siusiaka ma 2-latek. W dodatku w książce "pedał" funkcjonuje jako wyzwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: 13.11.09, 18:08 Bo to nie twoj siusiak A na tym punkcie 12-latkowie sa naprawde wyczuleni. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: "Wielka Księga Siusiaków" Dan Hojer, Gunilla 13.11.09, 19:04 zdecydowanie bardziej polecam "Przewodnik dla seksolatków" Titeuf Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: "Wielka Księga Siusiaków" Dan Hojer, Gunilla 14.11.09, 00:09 lukrecja34 napisała: > zdecydowanie bardziej polecam "Przewodnik dla seksolatków" Titeuf Tez polecam, ale nie wiem czy 12 latkowi Nie wiem czy już nie jest za duży.. Moja 9 latka łyknęła Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: "Wielka Księga Siusiaków" Dan Hojer, Gunilla 14.11.09, 06:47 kupiliśmy 2 lata temu ale kolegom się teraz podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gopio1 Re: "Wielka Księga Siusiaków" Dan Hojer, Gunilla 13.11.09, 19:36 Przekartkowałam w sklepie - oj, słaba to lektura. Niby zawiera kilka ciekawych i rzetelnych informacji, ale jak dla mnie są one przesłonięte tekstami zupełnie zbędnymi, czasem wręcz żenującymi - typu: jak nazwać penisa w na kilkanaście sposobów i w różnych językach świata, jak potocznie powiedzieć, że się onanizuje. Sporo wulgaryzmów i zwrotów obraźliwych - szczerze mówiąc, nie wiem czemu ma służyć 12-latkowi taka wiedza. Trochę na siłę ta książka. Odpowiedz Link Zgłoś
iksigrekzet111 Re: "Wielka Księga Siusiaków" Dan Hojer, Gunilla 23.11.09, 09:56 Dzięki za odpowiedzi. Udało mi się znaleźć ta książkę w księgarni i po przejrzeniu też uważam ze nie jest dobrą lekturą dla chłopaka. "Przewodnik dla seksolatków" jest zdecydowanie lepszy, poważniejszy i dlatego wybrałam właśnie tą książkę. Może są jeszcze lepsze ale w księgarni były tylko te dwie do wyboru.... Odpowiedz Link Zgłoś