przeciwcialo 04.09.10, 11:59 Celowo pisze "zerówka", chodzi mi o dzieci które we wrześniu pójda do pierwszej klasy. Z jakich podręczników będą korzystały wasze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iin-ess Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 12:11 pytasz o podreczniki do 1 klasy|? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 12:11 Nie bardzo wiem, o co konkretnie chodzi z tym wrześniem i zerówką W każdym razie moja córka w zerówce szkolnej korzysta z podręczników "Mój kuferek", syn w 1 klasie korzysta z "Gry w kolory" (oba wydawnictwo Juka). Do języka angielskiego odpowiednio: Fairyland 1, Fairyland 2, do niemieckiego - "Mein deutches ABC-Buch" (wyd. Lektorklett, zerówka) i "Ja, Klar 1" (1 klasa). Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 12:22 u nas "Raz dwa trzy teraz my" Nowa Era i do angielskiego „New Sparks 1” Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 12:41 Aha, do informatyki korzystać będą z "Informatyki Europejczyka" z Helionu. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 13:48 Chodziło mi o wrzesień 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 19:53 To pewnie będzie wiadomo koło VI 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Podręczniki w "zerówce". 06.09.10, 11:56 przeciwcialo napisała: Chodziło mi o wrzesień 2011. Ale mam nadzieję, że nie zapytasz jaki te dzieci (we wrześniu 2011) będą miały plan lekcji, czy w szkole będzie ta sama kucharka i czy pani z zerówki nie zajdzie w ciążę? Bo to by już było lekkie przegięcia - wprawdzie przewiduję przyszłość ale nie z takimi detalami. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Podręczniki w "zerówce". 06.09.10, 13:49 Moja w zerówce ma z WSIPU bodajże "RAzemw pzredszkolu" plus dodatkowe ćwiczenia diagnostyczne służące badaniu gotowości szkolnej. Zakładając, że chodziło o te dzieci, które idą do pierwszej klasy za rok Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Podręczniki w "zerówce". 06.09.10, 14:47 Si, Truskaveczko. Dzieki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
zakletawmarmur Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 12:26 I klasa "Nowe już w szkole"+ zajęcia komputerowe- nie wiem po co do tego pordęcznik (Nowa Era) "New Sparks" (OXFORD UNIVERSITY PRESS) do angielskiego -- Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
yula Re: Podręczniki w "zerówce". 04.09.10, 13:48 Ja też nie zrozumiałam o co ci chodzi (o zerówki szkolne i przedszkolne?), ale córka w zerówce korzysta z "Razem w przedszkolu", a za rok prawdopodobnie będzie "Razem w szkole 1". Syn idzie programem "Wesoła szkoła i przyjaciele", jakie podręczniki były w zerówce nie wiem, nie chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Podręczniki w "zerówce". 05.09.10, 12:41 aktualnie w zerówce "Mój kuferek" wyd. Juka- przypuszczam nieśmiało, że w 1 klasie za rok będzie kontynuacja i tez cos z tego wydawnictwa bo Pani zostaje ta sama w klasie 1-3 ... Odpowiedz Link Zgłoś
bezi Re: Podręczniki w "zerówce". 05.09.10, 13:27 W zerówce Mój Kuferek Juki, a w I klasie zapewne Gra w kolory Juki, bo w szkole klasy 1-3 od chyba dwóch lat uczą się z podręczników tego wydawnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: Podręczniki w "zerówce". 06.09.10, 11:26 U nas również obowiązuje zestaw Mój Kuferek. Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: Podręczniki w "zerówce". 07.09.10, 12:08 U nas "Bawię się i uczę" wydawnictwa MAC. Odpowiedz Link Zgłoś
hermetyczka Re: Podręczniki w "zerówce". 08.09.10, 10:28 moj kuferek 6 latka. mloda ma 5 lat, jest w zerowce, idzie do szkoly za rok Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Podręczniki w "zerówce". 09.09.10, 11:12 U nas tez "Mój kuferek" Juki. Cale przedszkole na Juce pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
beatulek Re: Podręczniki w "zerówce". 10.09.10, 16:44 "Nasze przedszkole. Roczne przygotowanie przedszkolne." brand MAC Edukacja; "English Adventure. Starter" "Kocham dobrego Boga" wyd. Jedność Razem 143 zł. Odpowiedz Link Zgłoś