anka1971 27.04.11, 09:45 Witam. Córka w styczniu skończyła 6 lat. Czy bilans należy wykonać teraz czy poczekać do września kiedy pójdzie do zerówki? Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_i_dzieci Re: Bilans sześciolatka 27.04.11, 11:29 Ja zrobiłam dosłownie dwa dni po urodzinach, kartę do szkoły z informacjami o stanie zdrowia pani doktor nam wypełniła od razu. Proponuje iść teraz jeśli nie jest to bardzo trudne do zorganizowania Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Bilans sześciolatka 27.04.11, 12:38 W mojej przychodni czekałam z półtora miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Bilans sześciolatka 27.04.11, 16:50 Bilans robią dopiero w szkole, żadne z moich dzieci nie zostało przyjęte w przychodni w celu bilansu sześciolatka. Nawet to urodzone w marcu musiało poczekać do września. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Bilans sześciolatka 27.04.11, 17:01 U nas w przychodni dokładnie odwrotnie - przychodzisz miesiąc po urodzinach, to pielęgniarka zdziwiona "czemu dopiero teraz?" Odpowiedz Link Zgłoś
magdabis83 Re: Bilans sześciolatka 27.04.11, 23:00 u nas też w okolicy urodzin każą robić(kilka dni przed lub po) Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: Bilans sześciolatka 28.04.11, 09:05 Nam lekarka u której robiliśmy bilans powiedziała, że miesiąc czy dwa nie robi różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś